Dodaj do ulubionych

Perfumy o zapachu czekolady

05.11.05, 12:13
Są takie??
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.crowley.pl 05.11.05, 12:28
      No oczywiście osławiony Angel Thierry Muglera. Chyba "Baby doll" tez maja jakąś
      nutę czekolady, ale moge się mylić. A widziałas nowa serię czekoladową Sephory-
      własnie przeglądam katalog: dla czekalodoholiczek - raj.
      • aniielica Re: Perfumy o zapachu czekolady 05.11.05, 12:52
        Nie widziałam serii Sephory:( trzeba będzie zrobic wycieczke do Poznania;) Narazie mam serię Fruttini. Pachnie bosko:) Jak tylko się tym wysmaruję to nie moge mojego faceta ode mnie odkleić:P
        • Gość: liza Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.range81-153.btcentralplus.com 05.11.05, 13:25
          dziewczyny znacie moze siec arabskich perfumerii w Uk Base Beauty? sa tam
          strasznie tanie perfumy, niby wszystko orginalene , ale gdy powachalam lancome
          Qui, bylo cos nie tak.
    • gatta13 Re: Perfumy o zapachu czekolady 05.11.05, 13:50
      www.allegro.pl/show_item.php?item=70377694
    • martiene_ethereyes Re: Perfumy o zapachu czekolady 05.11.05, 14:11
      baby doll nie pachnie czekolada, ale te nute znajdziesz np w mauboussin edt, wejdz sobie tez tutaj www.osmoz.com i wpisz w wyszukiwarke chocolate, pokaze sie sporo wynikow :)
    • Gość: jumbala aquolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:20
      oni maja i bilaej czekolady i chyba zwyklej idealnie ten zapach...
      cena do 100zl nie paietam dokladnie
    • Gość: magda Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:28
      nie wiem czy sa takie ale wyprobuj krem do ciala DAX cosmetics czekalodowy.
      bardzo intensywnie pachnie i jest super cena ok 13 zl
    • Gość: zulka Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:13
      czy któraś z was uzywała tych z Body Shop'a? Jak trwałe i jak mocne? Włąśnie
      zastanawiam się nad kupnem:-)
    • Gość: zulka Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:54
      up
      • Gość: ann Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.148.76.217.arsystel.com 05.11.05, 22:17
        Ja mam Amorito Body Shop o zapachu czekolady z wanilia. Zapach obledny, ale
        niestety bardzo nietrwaly :((((
    • icegirl Neonatura Cocon Yves Rocher 05.11.05, 21:57
      Gorzka czekolada
    • Gość: Ive Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 22:34
      Czekoladą napewno pachnie Angel T. Muglera, ale to taka ciężka w odbiorze
      czekolada ;)
      Waniliowo-czekoladowe są Neonatura Cocon Yves Rocher. Możesz też powąchać
      Innocent T. Muglera, na początku pachną mocno czarną porzeczką, a potem
      pralinkami :)
      Pzdr Ive.
      • aniielica Re: Perfumy o zapachu czekolady 05.11.05, 23:14
        Dzięki za wszystkie odpowiedzi:) Czeka mnie wyprawa do Poznania:) A potem tylko maltretowanie faceta:D
    • Gość: inecita Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.chello.pl 06.11.05, 10:34
      były swojego czasu w yves rocher, sezonowo. Miałam takie, szukałam teraz nawet
      żeby Ci oddać ale nie znalazłam, chyba w końcu oddałam dziecku... strasznie
      były słodkie, jeśli znajdę napiszę
      :)
      • Gość: inecita Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.chello.pl 06.11.05, 10:35
        acha, nie mówię o neonatura czy coś takiego tylko o małej buteleczce z tej
        serii co perfumy i płyny owocowe, zapytaj pań w yves rocher, załatwiły mi je
        już po wycofaniu :)
    • Gość: zulka Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:26
      w jakiej cenie Neonatura? Na stronie nie ma cen.
      • icegirl Re: Perfumy o zapachu czekolady 06.11.05, 12:30
        O ile dobrze pamiętam, to w granicach 135 zł za 50 ml.
        Osobiście posiadam Neonaturę Seve i jest w miarę trwała. Oczywiście, nie tak jak
        np Angel... Ale myślę, że ta gorzka czekolada z Neonatura Cocon będzie trochę
        bardziej trwała.:)
    • Gość: zulka Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:41
      a czy Neonatura jest trwała?Jestem raczej przyzwyczajona do perfum z wyższej
      półki, ale Angel mi sie nie podoba, zreszta za drogi. A z YR miałam kiedyś Ode
      l'Amour i trzymały się super. Czy te także?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka