Gość: anna Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.crowley.pl 05.11.05, 12:28 No oczywiście osławiony Angel Thierry Muglera. Chyba "Baby doll" tez maja jakąś nutę czekolady, ale moge się mylić. A widziałas nowa serię czekoladową Sephory- własnie przeglądam katalog: dla czekalodoholiczek - raj. Odpowiedz Link Zgłoś
aniielica Re: Perfumy o zapachu czekolady 05.11.05, 12:52 Nie widziałam serii Sephory:( trzeba będzie zrobic wycieczke do Poznania;) Narazie mam serię Fruttini. Pachnie bosko:) Jak tylko się tym wysmaruję to nie moge mojego faceta ode mnie odkleić:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.range81-153.btcentralplus.com 05.11.05, 13:25 dziewczyny znacie moze siec arabskich perfumerii w Uk Base Beauty? sa tam strasznie tanie perfumy, niby wszystko orginalene , ale gdy powachalam lancome Qui, bylo cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Perfumy o zapachu czekolady 05.11.05, 13:50 www.allegro.pl/show_item.php?item=70377694 Odpowiedz Link Zgłoś
martiene_ethereyes Re: Perfumy o zapachu czekolady 05.11.05, 14:11 baby doll nie pachnie czekolada, ale te nute znajdziesz np w mauboussin edt, wejdz sobie tez tutaj www.osmoz.com i wpisz w wyszukiwarke chocolate, pokaze sie sporo wynikow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala aquolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:20 oni maja i bilaej czekolady i chyba zwyklej idealnie ten zapach... cena do 100zl nie paietam dokladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:28 nie wiem czy sa takie ale wyprobuj krem do ciala DAX cosmetics czekalodowy. bardzo intensywnie pachnie i jest super cena ok 13 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:13 czy któraś z was uzywała tych z Body Shop'a? Jak trwałe i jak mocne? Włąśnie zastanawiam się nad kupnem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:54 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.148.76.217.arsystel.com 05.11.05, 22:17 Ja mam Amorito Body Shop o zapachu czekolady z wanilia. Zapach obledny, ale niestety bardzo nietrwaly :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ive Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 22:34 Czekoladą napewno pachnie Angel T. Muglera, ale to taka ciężka w odbiorze czekolada ;) Waniliowo-czekoladowe są Neonatura Cocon Yves Rocher. Możesz też powąchać Innocent T. Muglera, na początku pachną mocno czarną porzeczką, a potem pralinkami :) Pzdr Ive. Odpowiedz Link Zgłoś
aniielica Re: Perfumy o zapachu czekolady 05.11.05, 23:14 Dzięki za wszystkie odpowiedzi:) Czeka mnie wyprawa do Poznania:) A potem tylko maltretowanie faceta:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.chello.pl 06.11.05, 10:34 były swojego czasu w yves rocher, sezonowo. Miałam takie, szukałam teraz nawet żeby Ci oddać ale nie znalazłam, chyba w końcu oddałam dziecku... strasznie były słodkie, jeśli znajdę napiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.chello.pl 06.11.05, 10:35 acha, nie mówię o neonatura czy coś takiego tylko o małej buteleczce z tej serii co perfumy i płyny owocowe, zapytaj pań w yves rocher, załatwiły mi je już po wycofaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:26 w jakiej cenie Neonatura? Na stronie nie ma cen. Odpowiedz Link Zgłoś
icegirl Re: Perfumy o zapachu czekolady 06.11.05, 12:30 O ile dobrze pamiętam, to w granicach 135 zł za 50 ml. Osobiście posiadam Neonaturę Seve i jest w miarę trwała. Oczywiście, nie tak jak np Angel... Ale myślę, że ta gorzka czekolada z Neonatura Cocon będzie trochę bardziej trwała.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Perfumy o zapachu czekolady IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:41 a czy Neonatura jest trwała?Jestem raczej przyzwyczajona do perfum z wyższej półki, ale Angel mi sie nie podoba, zreszta za drogi. A z YR miałam kiedyś Ode l'Amour i trzymały się super. Czy te także? Odpowiedz Link Zgłoś