takasobiekobietka 05.11.05, 14:13 Czy ktos uzywal? czy on dziala jak krem+puder? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Nivea-krem brazujacy 05.11.05, 15:13 jeśli masz na myśli krem koloryzujący, to jest to taka lżejsza wersja podkładu - nie kryje, nie matuje, tylko lekko wyrównuje koloryt i nadaje kolor. akurat tego Nivea nie lubię, bo jest jakiś tłustawo-zatykający. a pytanie, czy nikt nie używał, to można zadać dopiero po skorzystaniu z wyszukiwarki - bo używał i pisał o nim na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Nivea-krem brazujacy IP: *.eu.org 05.11.05, 20:38 Ja używam tego kremu koloryzującego od dwóch lat i własnie dlatego,ze jako jedyny nie zatyka moich porów i nawilża dodatkowo buzię,więc moje odczucia co do tego kosmetyku są zupełnie inne-uwielbiam go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acce Re: Nivea-krem brazujacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 22:36 Też właśnie używam. Tłustawy, dość ciężko się rozprowadza, zbyt ciemny odcień mimo, że nazywa się"naturalny". Na te wszystkie trzy wady znalazłam rozwiązanie, a mianowicie łączę go w proporcji pół na pół z lekkim kremem nawilżającym Nivea. Mimo to nie wiem czy kupię go po raz drugi. Odpowiedz Link Zgłoś