Dodaj do ulubionych

D&G light blue

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 10:53
Szukam perfum ktore sa podobne wlasne do light blue. Che sprawic prezent
dziewczynie, wiem ze lubi ten zapach, ale nie chcialbym kupowac jej tego
samego tylko moze cos podobnego i rownie fajnego. prosze o propozycje
Obserwuj wątek
    • martyna101 Moschino -I Love Love 06.11.05, 11:04
      podobne zapachy , sprawdz sama:)
      • Gość: monia Re: Moschino -I Love Love IP: *.chello.pl 06.11.05, 11:12
        ja tez lubie blue light D&G ale powiem szczerze, że zapach się nudzi, proponuje
        davidoff-a cool water sa śliczne!!! Napewno sie jej spodobają
    • Gość: ola Re: D&G light blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:32
      nie cool water są całkeim inne ja kocham light blue a tych nie moge znieść może
      na zime kup coś innego ja proponuję lkacoste pour femme
    • Gość: monia Re: D&G light blue IP: *.chello.pl 06.11.05, 11:38
      wiem , że cool water nie sa podobne ale sa sliczne! Mi osobiscie sie znudzil
      ligh blue i dlatego kupilam cool water. Nie warto kupywac takich samych nut
      zapachowych bo to zaczyna draznic! pozdrawiam
    • Gość: olunia Re: D&G light blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 15:09
      lanvin eclat

perfumy.bizz.pl/x_C_I__P_7013819;7010001.html
      mam te perfumy, moje ulubione:)

• jade.fox Re: D&G light blue 06.11.05, 19:34
      Wg opisu w tej perfumerii podobne zapachy to:
      www.sorea.pl/product_info.php/cPath/21_56/products_id/782
      • bzzzk Re: D&G light blue 06.11.05, 19:50
        widać każdy ma trochę inny "węch", bo jak dla mnie Cerruti są całkiem inne,
        bardziej "zimne":) ja bym proponowała poszukać czegoś słodkiego, owocowego, nie
        wiem czy dobrze myślę, ale może np. Ralph Lauren ten turkusowy, J.Lo jst taki
        nowy zapach w opalizującej, kolorowej butelce, nie pamiętam jak się nazywa,
        Escada ma co roku taki owocowy zapach, nie wiem jak się ostatnia wersja
        nazywała, chyba Rokin' Rio.
        przyszła mi do głowy jeszcze Aqua di Gio, aż taka słodka nie jest, ale też
        lekka, przynajmniej na mnie pachnie nieco podobnie, tak mi się wydaje, że coś
        ma wspólnego:) a, bo jest jeszcze kwestia jak na kim zapach się rozwija, więc
        chyba trudno tak doradzać...
        bo z takich bardzo bardzo podobnych, to nic mi nie przychodzi do głowy...
        pzdr.
        • Gość: kitty Re: D&G light blue IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.11.05, 20:18
          Polecam Ralph Lauren-Ralph albo Ralph Lauren-Blue :)
    • Gość: gosia z bravo Re: D&G light blue IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:25
      A ja z innej beczki ale tez o tym zapachu. dostalam na imieniny i niestety jest
      moim zdaniem bardzo nietrwały :((( Czy wy tez tak macie czy tylko na mnie sie
      "nie trzyma"???
    • bzzzk mam! :) 24.11.05, 10:39
      ha! stoję sobie któregoś dnia w Douglasie, coś tam oglądam i słyszę jak panie
      ekspedientki rozmawiają o jakiejś wodzie, jedna mowi, że ten zapach jest bardzo
      podobny do Light Blue. no to przypomniał mi się ten wątek, odwracam się i
      patrzę o czym mowa. Eau de Krizia, tak to się nazywa. i faktycznie pachnie
      bardzo bardzo podobnie do Light Blue:) butelka błękitna, niska, o okrągłej
      podstawie (stożek w zasadzie).
      pzdr.
    • Gość: Koko Re: D&G light blue IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:42
      I love moschino-baaardzo podobne do d&g jednak mniej trwale
    • Gość: carla Re: D&G light blue IP: *.btk.net.pl 24.11.05, 12:33
      hej, a ja byłam raz w sklepie, wlasnie w poszukiwaniu perfum i cos koło 30 zł
      kosztowały C-TRUE (nie wiem czy dobrze napisałam) - były właśnie jak D&G ale
      nie pamietam, który kolor :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka