usmiech_mona_lisy 07.11.05, 18:17 Mam 23 lata i juz zauwazylam wokol oczy kurze lapki. Nie sa wielkie, ale sa. Czy to za wczesnie na stosowanie kremu przeciwzmarszczkowego? Jesli nie to jaki polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: zmarszczki IP: 213.241.34.* 08.11.05, 10:21 skoro już masz zmarszczki, to raczej nie za wcześnie, lecz za późno.... ogólnie podstawa to: krem z dobrym filtrem codziennie, kosmetyki z wit. a i c Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: zmarszczki 08.11.05, 12:00 Poszukaj wątków na ten temat, bo kremy na zmarszczki pod oczy były poruszane na forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zmarszczki IP: 212.244.242.* 08.11.05, 12:23 spróbuj dr haushki...jest dosyć cięzki ale noc okej i mi fajnie wygładził (tzn mocno odzywił i nawilzył)skóre pod oczami.Ma fajny skład-bez chemii Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: zmarszczki 08.11.05, 12:37 OSTATNIO WYPRÓBOWAŁAM NA PIERWSZE ZMARSZCZKI KREM PÓŁTŁUSTY, WSPANAILE SIĘ WCHŁANIA I NIE JEST CIĘŻKI, PRZEZNACZONY DO CERY NACZYNKOWEJ To kremik firmy Mona Lisa Mincer, dostaniesz w aptekach, na ich stronie internetowej lub w sklepie "salonik" Odpowiedz Link Zgłoś
tramonia Re: zmarszczki 13.11.17, 09:52 Polecam kremy z kwasem glicolowym, ja uzywam juz od dawna neuro glicol z bielendy i mam skore bardzej napieta, dzieki czemu wiem ze kolejne zmarszczki nie pojawia sie za szybko a wrecz jakies tam niewielkie bruzdy sie wypelnia. dodatkowo kremem dziele sie z mama, ktora ma przebarwienia na twarzy, a przy stosowaniu kremu zdecydowanie sie zmniejszaja. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: zmarszczki 18.11.17, 11:47 Maść do oka Vitapos, zastosowana pod oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
hankawanka Re: zmarszczki 15.03.18, 15:02 Dietę też można zastosować, bo to również wpływa na kondycję naszej skóry. 23 lata to bardziej zmarszczki mimiczne. Możesz nawilżać cerę, to przynajmniej trochę powinno pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś