oliwka86 08.11.05, 15:35 wczoraj na tvn style oglądałam program o kosmetyczce która szykowała koleżanke na impreze i kazał jej wypić szklanke soku z cytryny. Niestety nie wspomniała na co to pomaga. Może wy wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl85 Re: sok z cytryny 08.11.05, 15:41 sok z cytryny dodaje nam witalności co korzystnie wpływa na nasz nastrój ale i przede wszystkim na cere! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: sok z cytryny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:02 jakie proporcje soku z wodą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka86 Re: sok z cytryny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 16:04 pila sam sok bez wody Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_mysiulek Re: sok z cytryny 08.11.05, 16:13 To przede wszystkim zaszkodzi sobie na zęby. Odsłonią jej się szyjki. Odpowiedz Link Zgłoś
verena2891 Re: sok z cytryny 08.11.05, 16:59 a tu bym sie nie zgodzila.klaus oberbeil w swojej ksiazce pisze , ze malo ktory stomatolog wie ze np. przy krwawiacych dziaslach bardzo dobry efekt leczniczy daje zjadanie dwa razy dziennie calej cytryny.po dwoch tygodniach takiej kuracji problem znika , a sporo gotowki zostaje w kieszeni. tak wiec chyba nie koniecznie zle wplywa na zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
bananova Re: sok z cytryny 08.11.05, 17:32 sok z cytryny moze raczej zaszkodzic na szkliwo zebow. zmniejszysz ewentualne negatywne skutki pijac go przez slomke Odpowiedz Link Zgłoś
bananova Re: sok z cytryny 08.11.05, 17:34 a na co pomaga sok z cytryny? ja przeprowadzam kuracje cytrynowa wg Tombaka po to by oczyscic organizm z toksyn oraz go wzmocnic. czysty organizm to czysta cera. takie moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: sok z cytryny IP: *.osk.enformatic.pl 08.11.05, 19:27 ja od niedzieli stosuję kuracją cytrynową na oczyszczenie organizmu z kwasu moczwego i in. toksyn. w niedzielę wypiłam sok z jednej cytryny wcz z dwóch dziś z trzech i tak do pięciu, pięc cytryn przez dwa dni a potem wraca się do jednej zmniejszając codziennie o jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: sok z cytryny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 13:52 jak udaje ci sie to pic? masz na to jakis patent? bo ja nie moge sie przemóc, za kawsne to dla mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: sok z cytryny IP: *.acn.waw.pl 09.11.05, 15:00 a jakby tak zjesc cytrynke pokrojona w plasterki i umaczane w cukrze? pychotka! ale czy zadziala?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malena Re: sok z cytryny IP: *.osk.enformatic.pl 09.11.05, 19:58 przemogłam się, nie jest tak źle, te cytryny to nawet czasami mają w sobie coś słodkiego. najgorszy jest pierwszy łyk potem juz idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: sok z cytryny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:46 > wczoraj na tvn style oglądałam program o kosmetyczce która szykowała > koleżanke na impreze i kazał jej wypić szklanke soku z cytryny. Niestety nie > wspomniała na co to pomaga. Może wy wiecie? A tata mi opowiadal ze jak byl w wojsku to z kumplami przed impreza zjadali po kilka cytryn i dzieki temu mniej sie niby upijali. Kiedys musze wyprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: sok z cytryny IP: *.torun.mm.pl 09.11.05, 16:23 > A tata mi opowiadal ze jak byl w wojsku to z kumplami przed impreza zjadali po > kilka cytryn i dzieki temu mniej sie niby upijali. Kiedys musze wyprobowac A kiedy to było? Z opowieści rodziców wiem, że w PRL cytryny były raczej dobrem luksusowym. Chyba że w wojsku było inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: sok z cytryny IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.11.05, 08:29 prawda to o tym mniejszym upijaniu chodzi o to ze wypijajac cytrynkowy sok dostarczamy organizmowi wit c a to wazny czynnik odtruwajacy z toksyn np watrobe wiec i dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: sok z cytryny-na wątrobe IP: *.stacje.agora.pl 10.11.05, 10:18 gdy leżałam w szpitalu na zółtaczke kazano mi pić sok z cytryny i profilaktycznie po chorobie też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: sok z cytryny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 19:30 pierwsze słysze ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś