Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 09:35 na leb na szyje w ilosci zakladanych watkow z czasow nadaktywnosci mena naturalnie;)Ciekawe co jest przyczyna takiej pasji napierd....kilku watkow na godzine?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: wawka bije mena 10.08.02, 09:38 JA JEJ NIE WIDZIAŁEM, NIE ROZMAWIAŁEM ..-za co ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wawka bije mena IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 09:45 mozesz wiec byc dumny synku,ze zarazasz wirtualnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: wawka bije mena 10.08.02, 09:48 a upilnujesz mnie Matuś przed tymi zakusami ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wawka bije mena IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 09:58 Czy upilnuje to nie wiem ,ale licze zes juz wydoroslal synu i wiecej takich glupot robic nie bedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: wawka bije mena 10.08.02, 10:00 Nie będę, nie byde :))) Gość portalu: samanta napisał(a): > Czy upilnuje to nie wiem ,ale licze zes juz wydoroslal synu i wiecej takich > glupot robic nie bedziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: O jakie gupoty chodziło ? n/txt:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:03 Cześć wariaty. Menik, jesteś mundry i się Samci gadaniem nie przejmuj, o! :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Ojej Pomka, nie wiesz, gdzie ja bym 10.08.02, 10:06 wylądował bez Matus ?!:))) Gość portalu: Pom napisał(a): > Cześć wariaty. Menik, jesteś mundry i się Samci gadaniem nie przejmuj, o! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Ojej Pomka, nie wiesz, gdzie ja bym IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:07 W Sierocińcu, czyli u mnie. Źle byś nie miał:) Dałabym Ci pokój razem z Kitkiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Tfu !!! 10.08.02, 10:11 z Toba tak, ale Kitek ?:)) Gość portalu: Pom napisał(a): > W Sierocińcu, czyli u mnie. Źle byś nie miał:) Dałabym Ci pokój razem z > Kitkiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pok Re: Tfu !!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:12 No dobrze, Kitka damy do izolatki a Ciebie bliżej nieco:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tfu !!! 10.08.02, 10:14 Nieco jak, hę ?:) Gość portalu: Pok napisał(a): > No dobrze, Kitka damy do izolatki a Ciebie bliżej nieco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Tfu !!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:17 Na szerokość U. :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tfu !!! 10.08.02, 10:19 Gość portalu: Pom napisał(a): > Na szerokość U. :) p.s.: a nie lepiej jakość ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Tfu !!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:23 Będziesz pod koniec sierpnia w Wawie? Bo ja będę.:) (to tak z innej mańki) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tfu !!! 10.08.02, 10:27 Chyba tak - chyba,że Uneczka mnie zamknie w szafie przed Tobą :))) Gość portalu: Pom napisał(a): > Będziesz pod koniec sierpnia w Wawie? Bo ja będę.:) (to tak z innej mańki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Tfu !!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:29 To zawczasu prześlij mi zapasowe klucze do tej szafy:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Tfu !!! 10.08.02, 10:31 Podejrzewam, że juz w tej chwili Uneczka Ciebie (nie) lubi :)) Gość portalu: Pom napisał(a): > To zawczasu prześlij mi zapasowe klucze do tej szafy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: O jakie gupoty chodziło ? n/txt:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 10:04 dobry jestes..;)))najpierw zarzeka sie ,ze nie bedzie a poznie dopiero pyta o co chodzi;))))O mnozenie watkow Synu~!:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Matuś, a Tobie 10.08.02, 10:07 co ???:)) p.s.: przeciez ja Twoje Dziecko ........:)))))))))))))))))))))))) Gość portalu: samanta napisał(a): > dobry jestes..;)))najpierw zarzeka sie ,ze nie bedzie a poznie dopiero pyta o > co chodzi;))))O mnozenie watkow Synu~!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: wawka bije mena IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 10:24 ales skad wawka,od ciebie duzo gorsza,hahahaha!:)))czesc,witam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta synku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 10:30 Toz mamusia siem ciebie nie wyrzeka ,momo zes utrapieniem dla niej okrutnym;))) Odpowiedz Link Zgłoś