Dodaj do ulubionych

wawka bije mena

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 09:35
na leb na szyje w ilosci zakladanych watkow z czasow nadaktywnosci mena
naturalnie;)Ciekawe co jest przyczyna takiej pasji napierd....kilku watkow na
godzine?;))))
Obserwuj wątek
    • men_ Re: wawka bije mena 10.08.02, 09:38
      JA JEJ NIE WIDZIAŁEM, NIE ROZMAWIAŁEM ..-za co ????
      :)
      • Gość: samanta Re: wawka bije mena IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 09:45
        mozesz wiec byc dumny synku,ze zarazasz wirtualnie;)))
        • men_ Re: wawka bije mena 10.08.02, 09:48
          a upilnujesz mnie Matuś przed tymi zakusami ?:)
          • Gość: samanta Re: wawka bije mena IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 09:58
            Czy upilnuje to nie wiem ,ale licze zes juz wydoroslal synu i wiecej takich
            glupot robic nie bedziesz:)
            • men_ Re: wawka bije mena 10.08.02, 10:00
              Nie będę, nie byde :)))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Czy upilnuje to nie wiem ,ale licze zes juz wydoroslal synu i wiecej takich
              > glupot robic nie bedziesz:)
              • men_ O jakie gupoty chodziło ? n/txt:))) 10.08.02, 10:01
                • Gość: Pom Re: O jakie gupoty chodziło ? n/txt:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:03
                  Cześć wariaty. Menik, jesteś mundry i się Samci gadaniem nie przejmuj, o! :)
                  • men_ Ojej Pomka, nie wiesz, gdzie ja bym 10.08.02, 10:06
                    wylądował bez Matus ?!:)))

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Cześć wariaty. Menik, jesteś mundry i się Samci gadaniem nie przejmuj, o! :)
                    • Gość: Pom Re: Ojej Pomka, nie wiesz, gdzie ja bym IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:07
                      W Sierocińcu, czyli u mnie. Źle byś nie miał:) Dałabym Ci pokój razem z
                      Kitkiem.:)
                      • men_ Tfu !!! 10.08.02, 10:11
                        z Toba tak, ale Kitek ?:))

> W Sierocińcu, czyli u mnie. Źle byś nie miał:) Dałabym Ci pokój razem z
                        > Kitkiem.:)
                        • Gość: Pok Re: Tfu !!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:12
                          No dobrze, Kitka damy do izolatki a Ciebie bliżej nieco:)
                          • men_ Re: Tfu !!! 10.08.02, 10:14
                            Nieco jak, hę ?:)

Gość portalu: Pok napisał(a):

> No dobrze, Kitka damy do izolatki a Ciebie bliżej nieco:)
                            • Gość: Pom Re: Tfu !!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:17
                              Na szerokość U. :)
                              • men_ Re: Tfu !!! 10.08.02, 10:19

> Na szerokość U. :)

p.s.: a nie lepiej jakość ?:)
                                • Gość: Pom Re: Tfu !!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:23
                                  Będziesz pod koniec sierpnia w Wawie? Bo ja będę.:) (to tak z innej mańki)
                                  • men_ Re: Tfu !!! 10.08.02, 10:27
                                    Chyba tak - chyba,że Uneczka mnie zamknie w szafie przed Tobą :)))

> Będziesz pod koniec sierpnia w Wawie? Bo ja będę.:) (to tak z innej mańki)
                                    • Gość: Pom Re: Tfu !!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.02, 10:29
                                      To zawczasu prześlij mi zapasowe klucze do tej szafy:)
                                      • men_ Re: Tfu !!! 10.08.02, 10:31
                                        Podejrzewam, że juz w tej chwili Uneczka Ciebie (nie) lubi :))

> To zawczasu prześlij mi zapasowe klucze do tej szafy:)
                • Gość: samanta Re: O jakie gupoty chodziło ? n/txt:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 10:04
                  dobry jestes..;)))najpierw zarzeka sie ,ze nie bedzie a poznie dopiero pyta o
                  co chodzi;))))O mnozenie watkow Synu~!:)
                  • men_ Matuś, a Tobie 10.08.02, 10:07
                    co ???:))
                    p.s.: przeciez ja Twoje Dziecko ........:))))))))))))))))))))))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> dobry jestes..;)))najpierw zarzeka sie ,ze nie bedzie a poznie dopiero pyta o
                    > co chodzi;))))O mnozenie watkow Synu~!:)
    • wawka30 Re: wawka bije mena 10.08.02, 10:22
      a Ty samanta lepsza jestes ?-:)
      • Gość: samanta Re: wawka bije mena IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 10:24
        ales skad wawka,od ciebie duzo gorsza,hahahaha!:)))czesc,witam:)
        • Gość: samanta synku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.08.02, 10:30
          Toz mamusia siem ciebie nie wyrzeka ,momo zes utrapieniem dla niej okrutnym;)))
          • men_ Aj, czemu 10.08.02, 10:32
            Matuś ?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka