Gość: ela IP: *.cidernet.pl 04.10.02, 22:18 Mam problemy z twarzą(liczne przebarwienia)i szukam dobrze pokrywającego podkładu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nene Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.10.02, 22:34 Polecam Unifiance La Roche Posay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 22:35 tez mialoam to samo napisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 22:40 Może Coverderm? Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: Dobrze pokrywajacy podkład 04.10.02, 23:21 moze byc Revlon Colorstay, Unifiance LRP albo Coverderm. Te 3 sa chyba najbardziej kryjace podklady ze wszystkich. Coverdermu nie probowalam, ale Revlon na pewno dluzej sie trzyma od LRP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.vif.net 05.10.02, 05:02 Najbardziej kryjący podkład jakigo używałam to Lasting Performance Max Factora. Bardzo dobrze kryje (aż za dobrze jak na mój gust), i przy okazji wysusza twarz, szczególnie koło nosa (przynajmniej mi tak zrobił), ale dopiero po jakiś dwóch tygodniach używania. Chyba jest dobry dla osób z tłustą cerą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka do muchy IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 05.10.02, 11:15 A Ty jakas masz cere? Ja wlasnie sie zastanawiam nad kupnem lasting performance MF. Moja cera sie przetluszcza, choc jakas strasznie tlusta nie jest, raczej mieszana. Kiedys kupilam fresh matt (czy jakos tak) z Maybelline i tak mi przesuszyl skore, ze mi wiecznie z nosa schodzila. Myslisz, ze MF bedzie sie dla mnie nadawal? Na probki raczej nie mam co liczyc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uli1 Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 11:03 Dziewczyny,a coś dobrze kryjącego i trzymającego się dla suchej skóry z Max Factora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 13:02 mam próbkę lrp, MASKA totalna, kryje bardzo dobrze, ale efekt maski mi nie odpowiada. Próbka ma dla mnie zbyt ciemny kolor, jeśli masz ciemną karnację moge Ci ją przysłać, bo tubeczka spora jak na próbkę podkładu (4ml) i prawie pełna. popatrz sobie na odcienie na ulotce albo w aptece i powiedx któy kolor jest Twój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GONIA Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.rasserver.net 05.10.02, 15:46 postaraj sie moze zlikwidowac pezebarwienia ja osobiscie moge ci polecic krem SHISEIDO wybielajacy WHITESSWHITESS-intensive skin brightener moze to nie do konca krem tylko taka emulsja ale naprawde dziala cuda jedyny mankament to cena bo ok.100 czy 120$ ale oplaca sie bo efekt jest szybko widoczny . Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
katii1 Re: Dobrze pokrywajacy podkład 05.10.02, 17:22 Wg mnie zdecydowanie najlepiej kryjącym podkładem jest Revlon Colorstay (ten w słoiczku) nic lepszego jeszcze nie wymyslono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha do calineczki IP: *.vif.net 05.10.02, 18:07 Ja mam raczej suchą i dość wrażliwą cerę. Myślę, że Tobie może służyć (mnie przesuszył dopiero po 2 tygodniach). Może któraś z Twoich koleżanek używa, i wyciśnie Ci trochę na próbę? Ja największy problem miałam z dobraniem koloru (i tak wybrałam za jasny) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calineczka Re: do muchy IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 05.10.02, 18:13 Dzieki. :) Odpowiedz Link Zgłoś