Dodaj do ulubionych

Dobrze pokrywajacy podkład

IP: *.cidernet.pl 04.10.02, 22:18
Mam problemy z twarzą(liczne przebarwienia)i szukam dobrze pokrywającego
podkładu.
Obserwuj wątek
    • Gość: nene Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.10.02, 22:34
      Polecam Unifiance La Roche Posay.
    • Gość: plum1000 Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 22:35
      tez mialoam to samo napisac...
    • Gość: justy Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.02, 22:40
      Może Coverderm?
      • damona Re: Dobrze pokrywajacy podkład 04.10.02, 23:21
        moze byc Revlon Colorstay, Unifiance LRP albo Coverderm.
        Te 3 sa chyba najbardziej kryjace podklady ze wszystkich. Coverdermu nie
        probowalam, ale Revlon na pewno dluzej sie trzyma od LRP.
        • Gość: mucha Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.vif.net 05.10.02, 05:02
          Najbardziej kryjący podkład jakigo używałam to Lasting Performance Max
          Factora. Bardzo dobrze kryje (aż za dobrze jak na mój gust), i przy okazji
          wysusza twarz, szczególnie koło nosa (przynajmniej mi tak zrobił), ale dopiero
          po jakiś dwóch tygodniach używania. Chyba jest dobry dla osób z tłustą cerą.
          • Gość: calineczka do muchy IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 05.10.02, 11:15
            A Ty jakas masz cere? Ja wlasnie sie zastanawiam nad kupnem lasting performance
            MF. Moja cera sie przetluszcza, choc jakas strasznie tlusta nie jest, raczej
            mieszana. Kiedys kupilam fresh matt (czy jakos tak) z Maybelline i tak mi
            przesuszyl skore, ze mi wiecznie z nosa schodzila.
            Myslisz, ze MF bedzie sie dla mnie nadawal? Na probki raczej nie mam co liczyc.
            Pozdrawiam.
    • Gość: uli1 Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 11:03
      Dziewczyny,a coś dobrze kryjącego i trzymającego się dla suchej skóry z Max
      Factora.
      • Gość: katrina Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 13:02
        mam próbkę lrp, MASKA totalna, kryje bardzo dobrze, ale efekt maski mi nie
        odpowiada.
        Próbka ma dla mnie zbyt ciemny kolor, jeśli masz ciemną karnację moge Ci ją
        przysłać, bo tubeczka spora jak na próbkę podkładu (4ml) i prawie pełna.
        popatrz sobie na odcienie na ulotce albo w aptece i powiedx któy kolor jest
        Twój.
    • Gość: gonia Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.rasserver.net 05.10.02, 15:37
    • Gość: gonia Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.rasserver.net 05.10.02, 15:38
    • Gość: GONIA Re: Dobrze pokrywajacy podkład IP: *.rasserver.net 05.10.02, 15:46
      postaraj sie moze zlikwidowac pezebarwienia ja osobiscie moge ci polecic krem
      SHISEIDO wybielajacy WHITESSWHITESS-intensive skin brightener moze to nie do
      konca krem tylko taka emulsja ale naprawde dziala cuda jedyny mankament to cena
      bo ok.100 czy 120$ ale oplaca sie bo efekt jest szybko widoczny .
      Powodzenia.
    • katii1 Re: Dobrze pokrywajacy podkład 05.10.02, 17:22
      Wg mnie zdecydowanie najlepiej kryjącym podkładem jest Revlon Colorstay (ten w
      słoiczku) nic lepszego jeszcze nie wymyslono.
      • Gość: mucha do calineczki IP: *.vif.net 05.10.02, 18:07
        Ja mam raczej suchą i dość wrażliwą cerę. Myślę, że Tobie może służyć (mnie
        przesuszył dopiero po 2 tygodniach). Może któraś z Twoich koleżanek używa, i
        wyciśnie Ci trochę na próbę? Ja największy problem miałam z dobraniem koloru (i
        tak wybrałam za jasny) Powodzenia
        • Gość: calineczka Re: do muchy IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 05.10.02, 18:13
          Dzieki. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka