Dodaj do ulubionych

Krem na zime dla cery naczynkowej

09.11.05, 19:13
Może mi ktos polecić dobry krem na moje rumieńce i dla raczej suchej skóry?
Obserwuj wątek
    • Gość: nenne Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.icpnet.pl 09.11.05, 19:39
      Właśnie miałam założyć identyczny wątek :) Przeglądam właśnie rózne oferty
      kremów i zastanawiam się nad Floslekiem do cery naczynkowej (miałam nawilżający
      i jest bdb), Biodermą Flush bądź Iwostinem. Nie wiem czy Ci będą odpowiadały,
      tych dwóch ostatnich nie znam. Jednak chciałabym żeby to był krem zawierający
      dodatkowo filtr. Czy możecie coś polecić dla bardzo wrażliwej, naczynkowej cery
      ale z ochroną?
      Ja miałam też Erisa Diosperin K1% Prolongatum ale cudów nie sprawił i Bielendę -
      ale ten krem jest za mało nawilżający.
      • basiek13 Re: Krem na zime dla cery naczynkowej 09.11.05, 19:56
        Iwistin ma serię "naczyniową"? Chyba nie?
        • donata72 Re: Krem na zime dla cery naczynkowej 09.11.05, 20:47
          ja mam iwostinu nawet wydajny
    • mgielka83 Re: Krem na zime dla cery naczynkowej 09.11.05, 20:53
      własnie dałam linka do sklepu hauschki- rosencreme ponoć idealnie nadaje się do
      właśnie takiej cery
    • Gość: MiLena Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:40
      Polecam krem dr Eris z serii Pharmaceris N(jest to seria przeznaczona tylko do
      cery naczynkowej), ktory sie nazywa Nutri-capilaril-jest to krem odzywczy,
      gleboko regenerujacy. Jest idealny do stosowania zima. Mam sucha, naczynkowa
      cere i jestem z niego bardzo zadowolona. Zaopatrzylam sie juz w niego na
      tegoroczna zime. Pozdr
      • Gość: jumbala Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:55
        Dokladnie ten krem erisu dorodnie zapchal mi pory... konsstencja dosc ciezka
        choc nawilzenie bylo dobre... tylko nie za cene pryszczy:P
        Ja ostatnio mam ziaje kojaco nawilzajacy jest bardzo przyjemny- ale za lekki
        samodzielnie - mysle ze trzeba cos jeszcze- ja juzywam filtry wiec razem jest to
        calkiem niezly zestaw :)
        • Gość: kasia22 Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:44
          Ja też szukam kremu do cery naczynkowej. Tylko że muszę mieć krem lekki nie za
          tłusty, bo potem wyskakują mi pryszcze:( Polecicie mi coś?
          • woodley Re: Krem na zime dla cery naczynkowej 09.11.05, 22:54
            Jesli do cery naczynkowej to tylko seria AVENE.
            Wiem co pisze,bo przestowalam wszystko,lacznie z laserem w calych Katowicach i
            Krakowie .I jesli chodzi o kremy to tylko one tak naparwde spelniaja kazdy
            warunek,a co najwazniejsze ZAPOBIEGAJA. A inne NIE.
            Poza tym sa bardzo delikatne,wiec moga stosowac je alergicy.
            Pozdrawiam
            • Gość: kasia22 Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:55
              a ile kosztuje krem Avene i gdzie się go kupuje? W aptece czy drogerii?
          • Gość: stokrotka Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:53
            Lepiej kupić w aptece:) Polecę, jezeli jestes z Wrocławia, bardzo fajna
            aptekę :)
    • Gość: Lilu Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.olsztyn.mm.pl 10.11.05, 10:41
      Na eris to uważajcie, po kremie pharmaceris do cery naczynkowej o mało nie
      wylądowałam w szpitalu, takze jak ktoś ma skłonność do alergii to omijać.
    • Gość: aga Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.zin.lublin.pl 10.11.05, 10:59
      Co do Avene-nie bylabym go tak bardzo pewna, ja nigdy nie mialam problemow z
      uczuleniem na jakis krem lub nieltolerancja kremow, to byl natomiast pierwszy,
      ktory zrobil cos strasznego z moja buzia, na razie zastanawiam sie jak to
      leczyc-przesuszenie koszmarne, teraz doszlo jeszcze pieczenie i szczypanie po
      uzyciu czegokolwiek, nawet kremow, ktore wczesniej uzywalam z powodzeniem,nie
      moge umyc twarzy woda, mleczkiem, nic, najlepiej nie dotykac... moze ktos tez
      tak mial?Ponizej wklejam watek, kotry zaczelam kilka dni temu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=31605759
    • Gość: aga Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.zin.lublin.pl 10.11.05, 11:05
      I jescze cos- poczytajcie sobie, tu jest sporo opinii:
      www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=e2bbe87b4c544b576be2edd91fe59bb9&cmd=details&itemid=1782
      • Gość: aga2 Re: Krem na zime dla cery naczynkowej IP: *.chello.pl 11.11.05, 09:48
        ja i moja mama tez mamy skłonności do alergii i jakoś nie chce nam się wierzyć
        że można mieć coś takeigo po Avene, to wyjątkowo antyalergiczne kosmetyki
    • marghot Re: Krem na zime dla cery naczynkowej 10.11.05, 11:06
      Półtłusty do cery naczynkwej Lirene oraz przeciwzmarszczkowy półtłusty Mona
      LIza Mincer - moje najlepsze ziomowe typy
    • Gość: nenne a z filtrem? IP: *.icpnet.pl 10.11.05, 12:21
      a czy któryś z wymienionych kremów ma chociaż SPF 15? Chciałabym żeby chronił
      również przed słońcem.
      • marghot Re: a z filtrem? 10.11.05, 12:28
        może Avene ma filtry?
        • Gość: nenne Re: a z filtrem? IP: *.icpnet.pl 10.11.05, 12:47
          Bingo! :) Dzięki Marghot za sugestię, Antirougeurs ma 10 UVA i UVB. Chyba się
          nań zdecyduję.
          • Gość: basiek13 Re: a z filtrem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:48
            Dzięki dziewczyny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka