Gość: wrrr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 16:30 tak jak w temacie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mała Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:45 kurcze....nie pamiętam dokładnie ile kosztował, bo kupowałam wtedy różne inne rzeczy, ale nie był drogi i po miesiącu stosowania (2 tabletki dziennie) spadło mi 4 kg - nic innego w kierunku odchudzania nie robiłam, tylko Aplefit i po prostu zmniejszył mi się apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:39 a mi waga nie spadła za to wzrósł apetyt wiec dla mnie kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa_bucki Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:14 Nie pomógł nawet trochę, nawet z dietą i ćwiczeniami (b. intensywne, po 10 godzin tygodniowow). Tylko brzuch mnie zaczął boleć. Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? 15.11.05, 20:09 Około 20 zł za 60 kapsułek. Efekty... czy ja wiem... U mojej przyjaciółki efekt jest taki, że choć je jak stado dzikich wielorybów, nie przybyło jej od 6 miesięcy ani grama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrrr Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 21:41 hmmm...no szkoda...zastanawiam sie nad kupnem tabletek odchudzających,bo podobno działają bardzo skutecznie>ostatnio słyszalam o jakis tabletkach tybetanskich-odpowiednik Meridii(czy jakos tak),ale nie znalazłam duzo głosów za przyjmowaniem tych tabletek.A moze stosowałyscie inne srodki-tabletki,które rzeczywiscie wam pomogły,ale zeby nie były potwornie drogie :) Odpowiedz Link Zgłoś
la.vita.e.molto.di.piu Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? 15.11.05, 21:55 a może połączyć 3 w 1? Chrom na zmniejszenie apetytu na słodycze, apletif na szybsze wypełnienie żołądka i spalanie i herbatki Herbapolu System Slim Figura. No musi zadziałać, nie ma innej możliwości. A właśnie 4 w 1... bo jeszcze poruszać się wypada od czasu do czasu:) Powodzenia w odchudzaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuniaaa Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: 194.146.128.* 15.11.05, 22:06 opakowanie 100 tabletek kosztuje ok 25zl, bierze sie jedna tabletkę przed posilkiem. bralam to przez okolo 2 miesiace, schudlam, ale oprocz tego stosowalam diete 1000kcal i duzo sie ruszalam, wiec mysle, ze bez tych tabletek schudlabym tyle samo. nie zauwazylam zeby zmniejszyl mi sie apetyt, to raczej sprawa psychiczna, wiedzialam, ze nie moge jesc i nie jadlam Odpowiedz Link Zgłoś