Dodaj do ulubionych

ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY??

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 16:30
tak jak w temacie... :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Mała Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 16:45
      kurcze....nie pamiętam dokładnie ile kosztował, bo kupowałam wtedy różne inne
      rzeczy, ale nie był drogi i po miesiącu stosowania (2 tabletki dziennie) spadło
      mi 4 kg - nic innego w kierunku odchudzania nie robiłam, tylko Aplefit i po
      prostu zmniejszył mi się apetyt.
    • Gość: ixi Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 17:39
      a mi waga nie spadła za to wzrósł apetyt wiec dla mnie kicha
    • Gość: Ania Forum Odchudzanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 18:24
    • Gość: dwa_bucki Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:14
      Nie pomógł nawet trochę, nawet z dietą i ćwiczeniami (b. intensywne, po 10
      godzin tygodniowow). Tylko brzuch mnie zaczął boleć.
    • la.vita.e.molto.di.piu Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? 15.11.05, 20:09
      Około 20 zł za 60 kapsułek. Efekty... czy ja wiem... U mojej przyjaciółki
      efekt jest taki, że choć je jak stado dzikich wielorybów, nie przybyło jej od 6
      miesięcy ani grama.
      • Gość: wrrr Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.11.05, 21:41
        hmmm...no szkoda...zastanawiam sie nad kupnem tabletek odchudzających,bo
        podobno działają bardzo skutecznie>ostatnio słyszalam o jakis tabletkach
        tybetanskich-odpowiednik Meridii(czy jakos tak),ale nie znalazłam duzo głosów
        za przyjmowaniem tych tabletek.A moze stosowałyscie inne srodki-tabletki,które
        rzeczywiscie wam pomogły,ale zeby nie były potwornie drogie :)
        • la.vita.e.molto.di.piu Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? 15.11.05, 21:55
          a może połączyć 3 w 1? Chrom na zmniejszenie apetytu na słodycze, apletif na
          szybsze wypełnienie żołądka i spalanie i herbatki Herbapolu System Slim Figura.
          No musi zadziałać, nie ma innej możliwości.
          A właśnie 4 w 1... bo jeszcze poruszać się wypada od czasu do czasu:)
          Powodzenia w odchudzaniu!
          • Gość: niuniaaa Re: ILE KOSZTUJE APLEFIT I CZY DAJE EFEKTY?? IP: 194.146.128.* 15.11.05, 22:06
            opakowanie 100 tabletek kosztuje ok 25zl, bierze sie jedna tabletkę przed
            posilkiem. bralam to przez okolo 2 miesiace, schudlam, ale oprocz tego
            stosowalam diete 1000kcal i duzo sie ruszalam, wiec mysle, ze bez tych tabletek
            schudlabym tyle samo. nie zauwazylam zeby zmniejszyl mi sie apetyt, to raczej
            sprawa psychiczna, wiedzialam, ze nie moge jesc i nie jadlam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka