madzia_pk 16.11.05, 15:53 czesc polećcie mi proszę jakiś dobry podkład, korektor i krem na cerę naczynkową Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erienne Re: cera naczynkowa 16.11.05, 16:51 jesli chodzi o kremy to dobre sa z aptecznej serii pharmaceris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutki Re: cera naczynkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:59 Dla mnie pharmaceris były okropne... Szczypały i podrażniały skórę (używałam mleczka i toniku do cery naczynkowej). Mam baaaaardzo wrażliwą cerę dlatego ciężko mi coś dobrać. Choć z czystym smieniem mogę polecić Ci Avene - Diroseal i Antirougeurs. Teraz przed zimą, kupiłam półtłusty krem Flosleku do cery naczynkowej i też jest całkiem ok. :) Świetnie kryje korektor sephory light touch, 39zł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jumbala Re: cera naczynkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:32 mialam krem na noc i na dzien nawilzajacy i powiem szczerze ze ten na dzien to taki sobie bo ani za dobrze nie nawilzal ani nic nie pomagal... normalnie bym nie kupila- w zestawie byl, ten na noc to byl ciekawy efekt zauwazalny noi fajnie nawilzal- wady : kiepsko sie rozprowadzal, dosc tlusty, noi nie moglam go co noc stosowac bo mi pory zapychal.... Osobiscie uwazam ze nawilzajacy jest lepszy ziaji... ale do avene sie przymierzam:) Pewnie zmienie zdanie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: cera naczynkowa IP: *.zin.lublin.pl 17.11.05, 11:53 Mam bardzo naczynkowa cere- naczynka popekane widac jak na dloni, ale napisze co robie, ze praktycznie tego nie widac: podklad-nie uzywam, stosuje natomiast kamuflaz Art Deco nr 1, ktory doskonale kryje naczynka, nie jest zielony tylko jakis taki szaro-zolto-oliwkowy i nie widac go na twarzy, stapia sie z cera; krem-uwielbiam kremy wysokopolkowe, wiec nie mogac sie oprzec stosowniu ich(dla mnie ostatnio doskonaly Dior Energy Move...raj przy stosowaniu go na buzke:))dlatego stosuje 2: wieczorem tylko Avene Diroseal(ma zielony kolorek, troche kryje naczynka, ale po wczesniejszym niezadowoleniu, teraz zaczynam doceniac ten krem-ukoil skore, jest mniej wrazliwa), rano- Auriderm XO, tez niezly i na to wlasnie moj diorek(ostatnio).Ten zastaw poki co u mnie sie sprawdza! Odpowiedz Link Zgłoś
woodley Do aga 17.11.05, 12:22 Napisz cos o tym kosmetyku z Art Deco. Co to jest i ile kosztuje ,jakie ma zastosowanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: cera naczynkowa 17.11.05, 12:15 polecam serię też apteczną - Floslek, dla cery naczynkowej mają całą gamę kosmetyków /polecam wejść i przyjrzeć się na ich stronie www.floslek.com.pl/inpol.html / osobiście używam od około dwóch miesięcy i jestem zachwycona, szczególnie tonikiem, maseczką-żelem i kremem na noc skóra staje się gładka, a naczynka na nosie mniej widoczne już po tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: cera naczynkowa 17.11.05, 12:22 Kosmetyki Flosleku kupujecie w aptece, bo ja w sklepach ich nie widzę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamutek Re: cera naczynkowa IP: 217.153.205.* 17.11.05, 12:33 Jak byłam na wakacjach zrobiłam sobie mały zapas tych kosmetykow w drogerii w Pucku. Było tam wszystko z tej serii. Za śmieszne pieniądze. I potwierdzam - bardzo dobra seria. Odpowiedz Link Zgłoś
dziustynka Re: cera naczynkowa 17.11.05, 12:41 tak, tylko w aptekach aha, jeszcze może przez tę ich stronę www (raczej jest taka opcja, a na pewno są podane ceny wszystkich) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: cera naczynkowa IP: *.zin.lublin.pl 17.11.05, 13:02 O Art Deco poczytaj sobie na tej stronie: www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16352&cat=298 i na Wizazu(tu opinie): www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=dc3c112f77e7b8feb838368570b78757&cmd=details&itemid=2498 Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: cera naczynkowa 17.11.05, 13:18 Floslek jest nie tylko w aptekach, również w sklepach zielarskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.c Re: cera naczynkowa 17.11.05, 13:51 mi dermatolog polecila jako krem na dzien dermalibour firmy a-derma. ma specjalny wyciag z owsa a na dodatek jest antybakteryjny. szybko sie wchlania, do kupienia w aptece, kosztuje ok. 40PLN. Polcema, chociaz nie jest to krem leczniczy, to jednak wzmacnia skore, regeneruje i dba o nia zima. Odpowiedz Link Zgłoś