vivian.darkbloom 23.06.07, 17:19 czy Wy też macie wrażenie, że w WO jest ostatnio za dużo reklam? Gdyby jeszcze były to reklamy całostronicowe to może nie denerwowałyby mnie tak bardzo, ale te małe strasznie rozbijają teksty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zofia7 jestem mądra, i śmieje sie z łatwowiernych!!!!! 25.06.07, 12:08 i te reklamy sa beznadziejne, jakwidze te produkty dla koiet to cos mnie trafia, np. zele na cellulitis hehe ktore maja wyszczuplic noge o centymetr i ja za zatawmam placic kilkaset zlotych, lepiej drogie panie mniej jesc. albo kremy na zmarszczki krem za 300 zlotych ma te same skladniki co krem za 60 zlotych. i do tego leki na wszystko robia z nas lekomanow; najlepszy kosmetyk to - sen - warzywa i owoce - odpoczynek - i kosmetyki w rozsadnej cenie 'każa' nam farbowac wlosy, kreują zapotrzebowanie na produkty ktorych nie potrzebujemy a ciagle retusze tez sa beznadziejne bo kto tak bedzie wygladal??? wiec ogolnie drogie WO czytam czasem wasze artykuly ale na reklamy sie nbie nabieram:))) i zaluje ze wiekszosc kobiet sie nabiera. np. reklama tuszu do rzes i sztuczne rzesy albo szampon do wlosow i peruka. nie mowcie ze sie na to nabieracie?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś