Gość: kama IP: 82.139.45.* 19.11.05, 21:10 jak nalezy uzywac? czy po spryskaniu twarzy czekamy, żeby wyschła, czy nalezy wytrzec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: woda termalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:18 Osuszasz twarz po 30 sekundach. Jak nie osuszysz, odwodnisz sobie skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: woda termalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 21:19 powinnaś delikatnie chusteczką higieniczną osuszyć twarz. A tak na marginesie, kupiłam sobie wode termalną LRP i niestety muszę stwierdzić, że nie daje mi spodziewanych efektów, skóra jaka była taka jest. Jak dla mnie żadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
meanme Re: woda termalna 19.11.05, 21:25 A jakich efektów się spodziewałaś po WODZIE? Ja traktuję ją jak tonik, tańszy, droższy, co za różnica, byle bez alkoholu. Nie ma cudów, przez te 30 sekund nie przenikną Ci przez skórę żadne cudowne minerały. Woda w sprayu fajna rzecz, ale sądzę,że podobnie jak wiele innych kosmetyków, raczej przereklamowana. Odpowiedz Link Zgłoś