kotmanka 13.10.02, 11:30 Bylo, bylo. ale ja znowu, sorry. Lekki podklad, co sie utrzyma caly dzien i nawilzy/napnie skore mojej Mamy lat 50+? Cos ekstra? dzieki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Podklad dla Mamy IP: *.chello.pl 13.10.02, 11:56 Moja mama zużywa już kolejne opakowanie Visible Lift Loreala i jest z niego bardzo zadowolona nie jest bardzo drogi a twarz jest głaciutka, kolor wyrównany, a próbowała już wielu nawet z tej droższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka Re: Podklad dla Mamy IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 13.10.02, 18:01 dziekuje Ci bardzo, mysle ze kupie ten Visible Lift - ale oprocz tego chcialabym Mamie jeszcze dac cos typu "WOW"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: Podklad dla Mamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.02, 19:03 > Bylo, bylo. ale ja znowu, sorry. Lekki podklad, co sie utrzyma caly dzien i > nawilzy/napnie skore mojej Mamy lat 50+? Cos ekstra? > dzieki wielkie Moja Mamcia chwali sobie Heleny Rubinstein Face Sculptor Make Up. Ma on wlasciwosci liftingujace, a przy ty nawilza i niezle kryje. Poza tym uzywa Oriflame Giordani Gold ( w promocji w pazdzierniku ), po ktorym ma buzie gladka i milutka w dotyku. Ale ten z kolei nie kryje zbyt rewelacyjnie. Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: Podklad dla Mamy 14.10.02, 17:00 A może, jak ma być extra (niestety cenowo też), to może podkład Shiseido z serii Benefiance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotmanka Re: Podklad dla Mamy IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 14.10.02, 21:51 Dziewczyny! dzieki za wszystkie sugestie. teraz "tylko" musze cos wybrac. Moze ta Issima faktycznie - mysle ze na Mamie zrobilaby wrazenie....nie wiedzialam, ze z tej serii sa tez podklady. to by bylo niezle... Odpowiedz Link Zgłoś