Dodaj do ulubionych

BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!!

IP: *.tele2.pl 16.10.02, 08:59
Drogie Panie Wy dzielicie się swoimi zdobytymi w rózny sposób tajnymi
informacjami to i ja Wam coś powiem:)
4 Grudnia w Ursusie otwarty zostanie baaaaaaaardzo duzy sklep!!!
Docelowo ok 10 000 m

Sklep będzie miał w swojej ofercie GŁÓWNIE UBRANIA DAMSKIEI MĘSKIE końcówki
kolekcji i kolekcje próbne,sprawdzajace jak rynek na dany produkt zareaguje.

Myślę że warto o tym sklepie wiedzieć,bo ceny maja być od 30%-80%niższe niz w
sklepach firmowych

Przykładowe marki to:
TATUUM,CALZEDONIA,PUMA,RESERVED,DIVERSE and many many more...

Tak więc zycze udanych łowów ja tam bedę na bank,
Pozdrawiam
M.
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.10.02, 09:07
      To nie tylko bardzo ciekawa, ale także bardzo miła wiadomość:-)
      A jakie jeszcze marki??
      I gdzie konkretnie ten gigant stanie?
      • Gość: marcia Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.tele2.pl 16.10.02, 09:21
        Sprawa wygląda tak.
        Wiadomosci są właściwie jeszce gorące bo z wczoraj.
        Osoba z którą o tym rozmawiałam a był to jeden z członków zarządu firmy która
        ten ogromny sklep otwiera,więc nie ma żadnej ściemy:))
        Tyle co sie dowiedziałam tyle napisałam,podejżewam że jeszcze sporo fajnych
        firm się tam pojawi.
        Nazwa sklepu to chyba Centrum slepów fabrycznych FACTORY jakoś tak w Ursusie
        ponoć blisko stacji kolejki podmiejskiej ale nie mam dokładnego namiaru.

Ja się bardzo z tego cieszę:))
        • Gość: agul Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 16.10.02, 09:33
          No coż, to pozostaje nam tylko czekać do grudnia:-)
        • ada_ada Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! 16.10.02, 09:36
          Z tego co piszesz, mam wrażenie, że to może byc factory outlet - rzeczy
          bezpośrednio wstawiane przez producentów (takie "sklepy fabryczne")- coś
          takiego jest na trasie do Serocka, prawda? Albo sklep taki jak sieć Defekt -
          końcówki serii i lekko uszkodzone lub krzywo_uszyte :) ubrania dobrych marek.
          Tak czy owak wiadomość super.
          w Ursusie mieszka mój brat, przejeżdżam tamtędy, ale żadnego nowego sklepu w
          budowie czy remoncie nei widziałam. Przyjrzę sie dokładniej przy najbliższej
          okazji.

A pomysł z dzieleniem sie takimi wiadomościami na forum - SUPER!.

A.
          • Gość: kragmel Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 10:36
            ada_ada napisała:

> w Ursusie mieszka mój brat, przejeżdżam tamtędy, ale żadnego nowego sklepu w
            > budowie czy remoncie nei widziałam. Przyjrzę sie dokładniej przy najbliższej
            > okazji.

tak sie zastanawiam, czy tego nie zrobia w jakims nieuzywanym budynku fabryki.
            tak mi sie przynajmniej o uszy obilo jakis czas temu.
    • jaonna Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! 16.10.02, 16:50
      marcia
      jak juz bedziesz wiedziec cos wiecej daj koniecznie znac
      pozdrawiam
    • ruda_102 Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! 16.10.02, 17:21
      Ado, gdzie dokładnie na trasie do Serocka jest ten factory outlet?
      I czy to jest coś takiego jak Centrum Mody (czy jak to zwą) w Nadarzynie?
      Byłam tam lata temu ze 2 czy 3 razy, ale żadnych rewelacji.
      Nawet nie wiem, czy ten Nadarzyn dalej działa, bo jakoś cienko przędli.
      • Gość: Ada Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.chello.pl 16.10.02, 23:35
        Hm... no tak dokładnie to nie pamiętam. Wiem, że powstał ok. 3-4 lata temu i
        jak się jedzie trasą na Pułtusk przez Serock to widać. To chyba na innych
        zasadach niż to CM w Nadarzynie, ale wybacz, nie chce mącić, bo nie wiem nic
        konkretnego. Może ktoś tam był i sie wypowie?

A.
        • Gość: kragmel Serock IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 06:34
          to znalazlam w necie (www.eurofashion.com.pl)

WIERZBICA k/SEROCKA
          NAD ZALEWEM ZEGRZYŃSKIM
          PRZY TRASIE NR 61
          (WARSZAWA - PUŁTUSK)

Zapraszamy:
          od czwartku do soboty
          w godz. 12.00-19.00
          w niedzielę
          w godz. 12.00-18.00
    • Gość: bozena Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.10.02, 17:21
      była juz informacja o tym miejscu na forum. zajrzyjcie do opisu tego
      przedsięwzięcia://www.budinfo.pl/?area=nieruchomosci&view=aktualnosci&id=2031.
      Już wyobrażam sobie te tłumy przed świętami.

pozdrawiam
      • Gość: agnieszka Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 16.10.02, 17:41
        i zajrzałam na ta stronke która podałaś i nic na ten temat nie znalazłam...
        hmmm... czy mogę prosic o naprowadzenie mnie na wlasciwy trop, bo chetnie sie
        tam wybiore tylko musze najpierw wiedziec gdzie....!!!
        • Gość: bozena Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 16.10.02, 18:24
          Przykro mi, mam zapisany taki adres internetowy. Moze rozpoczniemy wątek na
          forum. FACTORY OUTLET w Ursusie. Wiem, że na forum, był podobny wątek, ale
          teraz nie moge go odnaleźć. Niektóre z dziewczyn miały dokładne informacje.
          Pozdrawiam
          B.
          • Gość: agnieszka Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 16.10.02, 18:45
            ja popieram Twój pomysł...
            • Gość: ina Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.acn.waw.pl 17.10.02, 11:45
              ja tez chcę ja też!!!!!
    • Gość: pszczola Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 13:33
      Sklep ten bedzie znajdowal sie obok fabryki traktorow w Ursusie. Kursuja tam autobusy 194, 716 i 384. Jesli ktos bedzie jechal z centrum radze wsiasc w pociag, wysiasc na stacji Ursus i podjechac 1 przystanek ktoryms z tych autobusow w kierunku Cieplowni na Woli.
      • ptasia Re: BARDZO CIEKAWA WIADOMOŚĆ!!! 17.10.02, 14:58
        a mi się to otwiera
        www.budinfo.pl/?area=nieruchomosci&view=aktualnosci&id=2031
        to chyba rzeczywiście związane z tym hiszpańskim Factory.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka