Dodaj do ulubionych

AA Oceanic

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:41
Co sądzicie o serii Hydra Rich.Używa ktoś?
Obserwuj wątek
    • Gość: Karina Re: AA Oceanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 00:33
      Na pewno nikt?
      • Gość: Magda Re: AA Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 07:57
        Za taką cenę można kupić krem dużo lepszej jakości i lepszej firmy. To
        uprzedzenie, ale nie będę kupować kremów pani, która w każdym kolorowym
        magazynie chwali się, że za zarobione w Polsce na kosmetykach pieniądze żyje
        sobie luksusowo w Belgii.
        • vobi Re: AA Oceanic 06.12.05, 08:26
          Magda... umarlam... to jest tekst roku, naprawde!
          • Gość: Magda Re: AA Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:30
            Jeden nie kupuje kosmetyków takiej czy innej firmy, bo mu się nie podobają
            opakowania, dla mnie powód jest taki, o jakim napisałam wcześniej. A że Ciebie
            to rozśmieszyło, Twój zysk. Pozdrawiam!
            • Gość: Magda Re: AA Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:34
              Poza tym, zauważcie, że nikt nie mówi w mediach o tych kremach i ich jakości,
              ale o tym, że np. w reklamie wystąpiła jej córka. To nie jest dla mnie dobry
              kierunek marketingowy dla produktu, ale na takie "gadki" jestem bardzo
              wyczulona. Tak jak w jednym z poprzednich wątków wypowiedziałam się na
              temat "Małgosi" Korzuchowskiej, tak samo tutaj: nie lubię, jak promocji
              jakiegokolwiek produktu (kremu czy "gwiazdy serialu M jak Miłość" która też
              jest typem "produktu" do wyreklamowania) opiera się na kiczu, sztucznych
              pozach, mizdrzeniu się do kamer i gadaniu o sobie zamiast kremie czy filmie,
              jaki się w istocie reklamuje.
              • Gość: kasia Re: AA Oceanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 08:50
                Popieram w 100%. Jakoś Irence nikt nie musi pomagać promować swoich kosmetyków.
        • justa_79 Re: AA Oceanic 06.12.05, 10:01
          uważam, że każdy ma prawo robić z własnymi pieniędzmi, co mu się żywnie podoba,
          niech sobie mieszka luksusowo nawet w Honolulu - zaglądanie komuś do portfela
          nie należy do dobrego tonu. ot, Polska właśnie, jak tylko komuś się dobrze
          powodzi, to już jest źle...
    • Gość: Nati Re: AA Oceanic IP: 80.48.109.* 06.12.05, 10:21
      Justa ma rację, kolejny raz wiadać, że na tym forum goszczą zazdrośnice!!!!
      • Gość: Karina Re: AA Oceanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:47
        Czy to ile pieniędzy ma ta pani wpływa na jakość kremów?

PS.Też bym wybrała swoją córkę do reklamy.Ale może coś więcej na temat kremów.
        • Gość: Magda Re: AA Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:18
          Tu nie chodzi o zazdrość (może też mam dom w Honoluli, i co z tego ;-)), "Ale
          może coś więcej na temat kremów." Właśnie o tym piszę, nic nie widomo o tych
          kremach, ich jakości i stosunku de ceny (wysokiej jak na polskie produkty).
          Jakoś nic nie mówi się w "Twoich Stylach" o "rezydencjach" Ireny Eris i
          kształceniu jej dzieci, a o pani Soszyńskiej tak (nawet, że ma gosposię
          Belgijkę, a to śmieszne w kontekście producenta kosmetyków). To dla mnie też
          jest brak klasy pani od Oceanica, nie tylko zaglądanie komuś do portfela,
          Justy. Nie będę Was przekonywała, wisi mi to, i tak jestem dla Was zazdrośnicą
          czy kim tam jeszcze.
          • Gość: Nati Re: AA Oceanic IP: 80.48.109.* 06.12.05, 11:21
            Dziewczyno a co ci przeszkadza, ze ma gosposię Belgijkę???? Jak to się ma do
            kosmetyków????Myślisz ty czasem, zanim coś napiszesz czy nie bardzo?
            • Gość: Magda Re: AA Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 11:26
              A Ty myślisz, zanim kogoś wyzwiesz, czy nie bardzo? Nie przeszkadza mi to, że
              ma coś lub czegoś nie ma, ale (co widać trudno Ci zrozumieć) śmieszy mnie to,
              że więcej się mówi o tej pani jako bywalczyni salonów, jej chałupie z całą jej
              gosposią, niż o kosmetykach które produkuje i ich jakości. Tak jak w watku o
              Korzuchowskiej więcej się pisze o niej jako anorektyczce z takimi a takimi
              włosami niż dobrej AKTORCE z takiego a takiego filmu. "Dziewczyno a co ci
              przeszkadza, ze ma gosposię Belgijkę???? Jak to się ma do kosmetyków????"
              Właśnie ni jak się to ma do kosmetyków, bo o nich i ich jakości się nie mówi
              tylko o tej pani. Teraz rozumiesz o czym pisałam?
              • justa_79 Re: AA Oceanic 06.12.05, 12:49
                a jeśli jest artykuł o jakiejś innej kobiecie sukcesu, która na przykład
                dorobiła się, założywszy firmę wywożącą śmieci, to czy oczekujesz, że artykuł
                będzie analizował strukturę wywożonych śmieci? chcesz opinii o kosmetykach i
                ich jakości, to poczytaj KWC na Wizażu, a nie Twój Styl ;)

poza tym, ten wątek miał dotyczyć właśnie jakości kosmetyków, a Ty pierwsza
                wtrąciłaś post zupełnie nie na temat - to Ty poruszyłaś temat pani S., czyli
                zrobiłaś dokładnie to samo, co zarzucasz jakiemuś pismu dla kobiet...
                • Gość: Nati Re: AA Oceanic IP: 80.48.109.* 06.12.05, 14:17
                  Znów zgadzam się z Justą: można rozmawaić o jakości kosmetyków, a można o
                  włascicielce firmy, zastanów się o czym ty chcesz rozmawiać zanim zaproponujesz
                  jakiś wątek!
                  • Gość: Bellissima Re: AA Oceanic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 14:44
                    Kto się ma zastanawiać? Ten kto zaproponował wątek?
                    • Gość: Karina Re: AA Oceanic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:50
                      To może ktoś napisze coś o tych kremach.Bo na razie dużo się dowiedziałam ale
                      nie na temat.
                      • izelka Re: AA Oceanic 06.12.05, 17:26
                        A ja używam tych kosmetyków(tylko że z pomarańczowej serii - dla wrażliwców) i
                        bardzo je sobie cenię w przeciwieństwie do Erisa.
                        • paulka25 Re: AA Oceanic 06.12.05, 20:47
                          Ja uzywam kosmetykow AA ale akurat nie tej serii. I szczerze powiem, ze jestem
                          bardzo z nich zadowolona. Zreszta tak samo jak z kosmetykow Erisa.
          • vobi Re: AA Oceanic 06.12.05, 22:05
            Co prawda watek zdaje sie rozwijac w zupelnie innym kierunku niz autorka
            oczekiwala (wyglada na to, ze hydra rich jeszcze zbyt popularny nie jest),
            pozwole sobie jednak i ja dorzucic swoje "trzy grosze". Na wlasnej skorze
            sprawdzilam serie SPA (balsam, kosmetyki do kapieli) i bardzo je lubie, choc
            faktycznie do najtanszych nie naleza. Mysle jednak, ze warte sa swojej ceny.
            Kumpela, ktora ma skore wrazliwa, uzywa od kilku lat kosmetykow AA z pewnym
            wrecz fanatyzmem, ale nie pamietam ktorych dokladnie.
            Nie rozumiem zarzutow Magdy, ze nie mowi sie o jakosci tych kosmetykow, tylko o
            wlascicielce firmy. Faktycznie, jesli czytasz glownie rubryke pt. plotki,
            pewnie nic tam na temat jakosci jakichkolwiek kosmetykow nie znajdziesz. A o
            braku klasy swiadczy moim zdaniem nie pokazywanie sie w mediach, ale zagladanie
            komus do kieszeni - co robi Soszynska ze swoimi pieniedzmi jest li i wylacznie
            jej sprawa.
            Naturalnie to moje zdanie i nie musisz sie z nim, Magdo droga, zgadzac.
            Absolutnie nie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka