Gość: dess IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 12:29 kochane, czy mozecie polecic mi dobre cienie do oczu?takie ze sredniej polki. co myslicie o bourjois?bo juz sie zagubilam wsrod tych pudeleczek..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mia Re: dobre cienie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.10.02, 13:57 Jak dla mnie świetne są Bourjois i SansSoucis. Nawet w porównaniu z wyższą półką. Odpowiedz Link Zgłoś
iza76 Re: dobre cienie 19.10.02, 18:49 Swego czasu obkupiłam się w cienie Bourjois, bo koleżanka sprzedawała testery :). Trójkolorowe kosztowały mnie chyba tylko 13 zł, więc mogłam poszaleć. Cienie są w fajnych kolorach, tylko nie są zbyt trwałe. Ostatnio zaś kosmetyczka poleciła mi Inglota. Sama stosuje je do makijażu ślubnego, bo miła kolorystyka a i trwałość całkiem, całkiem. Wczoraj więc natknąwszy się w sklepie na Inglota wybrałam sobie potrójny cień w tonacji różowo wrzosowej. Każdy z kolorów ma inną strukturę. Można uzyskać fajne efekty z połączenia 3 odcieni. Miły drobiazg a w dodatku kosztowal 12zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mia Re: dobre cienie IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 19.10.02, 19:28 Bourjois nietrwałe? No, no... dziwne, bo na mnie trzymaja się jak durne. Odpowiedz Link Zgłoś
damona Re: dobre cienie 19.10.02, 19:38 mam cienie Inglota i niestety sa takie sobie. Przede wszystkim brakuje im mialkosci jaka maja cienie innych firm. Poa tym nie sa trwale. Nawet na bazie art deco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: dobre cienie IP: *.itpp.pl 19.10.02, 23:28 damona napisała: > mam cienie Inglota i niestety sa takie sobie. ja mialam z nimi taki problem, ze na powiece zrobily sie duzo jasniejsze, niz wygladaly w pudelku, a akurat nie moglam przetestowac przed zakupem. kolor wygladal intensywnie, ale w rzeczywistosci okazal sie beznadziejnie blady... poszukuje cieni w tonacjach zielonych i fioletowych, ale o naprawde zywych kolorach. czy mozecie cos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: dobre cienie IP: *.satkabel.com.pl 19.10.02, 21:03 polecam cienie ISADORY .U mnie na bazie artdeco wytrzymaly od 18 w piatek do 11 w sobote bez zadnych poprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite Re: dobre cienie 20.10.02, 00:39 u mnie rowniez sprawdza sie isadora, natomiast bourjois znikalo z powieki i gromadzilo sie w zalamaniu skory:( Odpowiedz Link Zgłoś
madzikm Re: dobre cienie 20.10.02, 09:47 Dołączam sie do zachwytów nad IsaDorą - jest bardzo trwała i ma bogatą gamę kolorystyczną cieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: dobre cienie IP: *.globsat.com.pl / 192.168.11.* 20.10.02, 09:24 Każdy cień będzie się świetnie trzymał na bazie pod cienie Art Deco. Nawet te najtańsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: dobre cienie IP: *.satkabel.com.pl 20.10.02, 17:50 nieprawda ,u mnie na bazie cien diora trzyma sie 1,5 godz a isadora kilkanascie Odpowiedz Link Zgłoś