zupelnie.inna.ja 13.12.05, 14:33 Na prawde bardzo bardzo ladnie prosimy :) Da sie zrobic? Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mi Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 14:52 Lola napisala, ze te filmy będą pod koniec tygodnia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.chello.pl 13.12.05, 17:09 mam pytanko:cwiczenia rozciągające robicie na poczatku ćw. czy na koniec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupelnie.inna.ja Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:11 Na koncu koniecznie! Zeby miesnie byly smukle a nie jak u kulturysty:) Na poczatku tez mozna jako rozgrzewke. Odpowiedz Link Zgłoś
bridgetb Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH 13.12.05, 22:46 A czy jest tez na uda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:22 yy ... ja mysle ze cwiczenia rozciagajace to przed treningiem , przeciesz nie chcesz sie nabawic kontuzji :)zawsze mnie uczono ze najpeirw jest rozgrzewka miedzy innymi rozciaganie , a pozniej cwiczonka . chyba nie chcesz sobie oberwac mieśni :) dla mnie to oczywiste ze przed bo uprawiam (łam bo przestalam chodzic na treningi ale został wf ) sport Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:29 koniec tygodnia sie zbliza :) Odpowiedz Link Zgłoś