Dodaj do ulubionych

LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH

13.12.05, 14:33
Na prawde bardzo bardzo ladnie prosimy :) Da sie zrobic? Z gory dziekuje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mi Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 14:52
      Lola napisala, ze te filmy będą pod koniec tygodnia. Pozdrawiam.
      • Gość: Anka Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.chello.pl 13.12.05, 17:09
        mam pytanko:cwiczenia rozciągające robicie na poczatku ćw. czy na koniec???
        • Gość: zupelnie.inna.ja Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 17:11
          Na koncu koniecznie! Zeby miesnie byly smukle a nie jak u kulturysty:) Na
          poczatku tez mozna jako rozgrzewke.
    • bridgetb Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH 13.12.05, 22:46
      A czy jest tez na uda????
      • Gość: agi Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:22
        yy ... ja mysle ze cwiczenia rozciagajace to przed treningiem , przeciesz nie
        chcesz sie nabawic kontuzji :)zawsze mnie uczono ze najpeirw jest rozgrzewka
        miedzy innymi rozciaganie , a pozniej cwiczonka . chyba nie chcesz sobie
        oberwac mieśni :) dla mnie to oczywiste ze przed bo uprawiam (łam bo przestalam
        chodzic na treningi ale został wf ) sport
    • Gość: up Re: LOLA - PROSIMY O FILMIK NA RECE I STRECH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:29
      koniec tygodnia sie zbliza :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka