catalunya72 14.12.05, 12:25 co sądzicie o tym zapachu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: L'instant de Guerlain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:49 Bardzo udany, elegancki, nie rzucający się "w nos' ;-) Klasyczny bardzo, ale nie abbciowaty. Ale podobać się powinien Tobie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
catalunya72 Re: L'instant de Guerlain 14.12.05, 13:05 mnie się podoba, ale zastanawiałam się właśnie czy nie trochę babciowaty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: L'instant de Guerlain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:33 Nie, nie napewno nie...Słodkawy raczej taki zimowy:) Mam , używam i jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś
m-habibi Re: L'instant de Guerlain 14.12.05, 13:34 jest swietny i nic babciowego w nim nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
makowa-panienka Re: L'instant de Guerlain 14.12.05, 14:16 Kupilam go w zeszlym roku w okresie swiatecznym i moze dlatego zawsze bedzie mi sie kojarzyl z ta atmosfera. Jest piekny, cieply, kobiecy, subtelny a zarazem bardzo wyrazny w swojej zmyslowosci. Mojemu mezowi ten zapach kojarzy sie z aromatem swiezo wypiekanego ciasta :-))) I chyba cos w tym jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: L'instant de Guerlain IP: *.astral.lodz.pl 14.12.05, 14:32 ja mam i lubię, ale miałam też balsam do ciała i raz się niem posmarowałam po kapieli. Nie mogłam zasnąć, tak mocno pachniał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: L'instant de Guerlain 27.12.05, 22:28 Zapach rewelacyjny,bardzo mi się podoba i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: L'instant de Guerlain 27.12.05, 22:36 według mnie, to słodki, ale nie mdły zapach, nienachalny, ja tam dość wyraźnie wyczuwam wanilię, którą lubię, więc podoba mi się:) tyle, że jakoś niezbyt długo go czuję, ale to pewnie zależy od skóry. albo już mi się powonienie "stępiło", bo zazwyczaj używam mocniejszych:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś