Dodaj do ulubionych

L'instant de Guerlain

14.12.05, 12:25
co sądzicie o tym zapachu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: L'instant de Guerlain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:49
      Bardzo udany, elegancki, nie rzucający się "w nos' ;-) Klasyczny bardzo, ale
      nie abbciowaty. Ale podobać się powinien Tobie. ;-)
      • catalunya72 Re: L'instant de Guerlain 14.12.05, 13:05
        mnie się podoba, ale zastanawiałam się właśnie czy nie trochę babciowaty...
        • Gość: Karolina Re: L'instant de Guerlain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 13:33
          Nie, nie napewno nie...Słodkawy raczej taki zimowy:) Mam , używam i jestem
          zadowolona:)
          • m-habibi Re: L'instant de Guerlain 14.12.05, 13:34
            jest swietny i nic babciowego w nim nie ma :)
            • makowa-panienka Re: L'instant de Guerlain 14.12.05, 14:16
              Kupilam go w zeszlym roku w okresie swiatecznym i moze dlatego zawsze bedzie mi
              sie kojarzyl z ta atmosfera. Jest piekny, cieply, kobiecy, subtelny a zarazem
              bardzo wyrazny w swojej zmyslowosci. Mojemu mezowi ten zapach kojarzy sie z
              aromatem swiezo wypiekanego ciasta :-))) I chyba cos w tym jest....
              • Gość: Łodzianka Re: L'instant de Guerlain IP: *.astral.lodz.pl 14.12.05, 14:32
                ja mam i lubię, ale miałam też balsam do ciała i raz się niem posmarowałam po
                kapieli. Nie mogłam zasnąć, tak mocno pachniał ;)
    • joanna023 Re: L'instant de Guerlain 27.12.05, 22:28
      Zapach rewelacyjny,bardzo mi się podoba i polecam
    • bzzzk Re: L'instant de Guerlain 27.12.05, 22:36
      według mnie, to słodki, ale nie mdły zapach, nienachalny, ja tam dość wyraźnie
      wyczuwam wanilię, którą lubię, więc podoba mi się:) tyle, że jakoś niezbyt
      długo go czuję, ale to pewnie zależy od skóry. albo już mi się
      powonienie "stępiło", bo zazwyczaj używam mocniejszych:)
      pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka