Gość: EDITH IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 19:19 CIEKAWA JESTEM CO SĄDZICIE O TYM ZAPACHU??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luiza Re: ARMANI MANIA WOMAN IP: *.darnet.rybnik.pl 14.12.05, 19:38 Ja tez, nie znam, moze ktos podpowie jaka nuta przewaza? slodycz? lekkosc? Kwiatowy aromacik? hmmmm...zanim podrepczę do perfumerii...;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ww Re: ARMANI MANIA WOMAN 14.12.05, 20:05 Ja juz dosc dawno dostalam te perfumki od ukochanego, wiec, ze tak powiem, uzywam nie z wlasnego wyboru- ale, przyznam ze sa naprawde piekne-wedlug mnie to zapach razcej na codzien, niz na wielkie wyjscia wieczorem bo:jest delikatny, dyskretny, kwiatowy, dosc slodki, ale nie mdlacy, baaaardzo kobiecy i seksowny...mnie zachwyca:)Poza tym dosc dlugo utrzymuje sie na skorze, co jest jego dodatkowym praktycznym plusem:)Polecam!A ponadto poczytaj sobie opinie na: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=0ffc985073fd3885d7b4a2173bd78223&cmd=details&itemid=8180 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pchełka Re: ARMANI MANIA WOMAN IP: *.piastlan.net 24.12.05, 18:43 Przypomina woń, jaka się unosi u osiedlowego fryzjera na skórze lekko przepoconej, podtapirowanej pani Zosi. Nie polecam. Pozbawiony charakteru i pazura. Duszący i mdły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ARMANI MANIA WOMAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 19:30 Przecież wczoraj był wątek na 10 postów chyba na temat tego zapachu. Po co ciągle pytacie o to samo, zamiast zerknąć stronę dalej na forum? Odpowiedz Link Zgłoś