Gość: zyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 12:59 Chce kupic swojej dziewczynie na gwiazdke depilator. Kompletnie sie na tym nie znam wiec prosze o porade. Lepszy Philips czy Braun? Jakie modele?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: DEPILATOR 16.12.05, 14:38 Gość portalu: zyz napisał(a): > Chce kupic swojej dziewczynie na gwiazdke depilator. Kompletnie sie na tym > nie znam wiec prosze o porade. Lepszy Philips czy Braun? Jakie modele?? ___ B. romantyczny prezent. Chcesz jej cos zasugerowac? ;-) Dobra tylko zartuje ;-) Tak powaznie to Braun Doft Perfection jest jest b. dobry. Philips Satinelle jest swietny i cenowo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kw31 Re: DEPILATOR 16.12.05, 19:05 Proponuje Philipsa,tego pierwszego na str: www.ceneo.pl/Depilatory Niedrogi,ale naprawde skuteczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: DEPILATOR 17.12.05, 01:21 Teraz często jest w promocjach poniżej 100 zł, ja kupilłam 2 tygodnie temu za 70 zł (Philips oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: DEPILATOR IP: *.devs.futuro.pl 17.12.05, 21:23 osobiście nie polecam żdanego depilatora- chyba że Twoja dziewczyna wcześniej już jakiegoś c używała ...ja po użyciu 2x depilatora Silk epil od 3 lat nie moge pozbyć się zapalenia mieszków włosowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaki? Re: DEPILATOR DO BIKINI IP: 80.51.228.* 24.12.05, 22:38 Chodzi mi głownie o okolice bikini ,mam dość męczenia się zwykłą maszynką ,czy też pęsetą ,wosk daje też marne skutki(niedokładnie ,szybkie odrastanie) Jaki depilator nadaje się do tych okolic (taki do 250zł)ale może być i tańszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: DEPILATOR DO BIKINI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.05, 23:42 Braun kiedyś robił taki depilator do trudno dostępnych miejsc z niedużą głowicą depilującą na wąskiej rączce. Nie interesowałam się, czy nadal jest produkowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: DEPILATOR DO BIKINI !! IP: 80.51.228.* 25.12.05, 16:51 Dziękuję .Jeszcze jakieś rady ?Ładnie proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś