IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 12:59
Chce kupic swojej dziewczynie na gwiazdke depilator. Kompletnie sie na tym
nie znam wiec prosze o porade. Lepszy Philips czy Braun? Jakie modele??
Obserwuj wątek
    • l81 Re: DEPILATOR 16.12.05, 13:40
      Proponuję wyszukiwarkę.Sprawdź.
    • edavenpo Re: DEPILATOR 16.12.05, 14:38
      Gość portalu: zyz napisał(a):

> Chce kupic swojej dziewczynie na gwiazdke depilator. Kompletnie sie na tym
      > nie znam wiec prosze o porade. Lepszy Philips czy Braun? Jakie modele??
      ___
      B. romantyczny prezent. Chcesz jej cos zasugerowac? ;-) Dobra tylko zartuje ;-) Tak powaznie to Braun
      Doft Perfection jest jest b. dobry. Philips Satinelle jest swietny i cenowo OK.
    • kw31 Re: DEPILATOR 16.12.05, 19:05
      Proponuje Philipsa,tego pierwszego na str:
      www.ceneo.pl/Depilatory
      Niedrogi,ale naprawde skuteczny:)

• iselle Re: DEPILATOR 17.12.05, 01:21
        Teraz często jest w promocjach poniżej 100 zł, ja kupilłam 2 tygodnie temu za
        70 zł (Philips oczywiście).
        • Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: DEPILATOR IP: *.devs.futuro.pl 17.12.05, 21:23
          osobiście nie polecam żdanego depilatora- chyba że Twoja dziewczyna wcześniej
          już jakiegoś c używała ...ja po użyciu 2x depilatora Silk epil od 3 lat nie
          moge pozbyć się zapalenia mieszków włosowych....
          • Gość: jaki? Re: DEPILATOR DO BIKINI IP: 80.51.228.* 24.12.05, 22:38
            Chodzi mi głownie o okolice bikini ,mam dość męczenia się zwykłą maszynką ,czy
            też pęsetą ,wosk daje też marne skutki(niedokładnie ,szybkie odrastanie)
            Jaki depilator nadaje się do tych okolic (taki do 250zł)ale może być i tańszy ;)
            • Gość: len Re: DEPILATOR DO BIKINI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.12.05, 23:42
              Braun kiedyś robił taki depilator do trudno dostępnych miejsc z niedużą głowicą
              depilującą na wąskiej rączce. Nie interesowałam się, czy nadal jest
              produkowany.
              • Gość: ? Re: DEPILATOR DO BIKINI !! IP: 80.51.228.* 25.12.05, 16:51
                Dziękuję .Jeszcze jakieś rady ?Ładnie proszę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka