Dodaj do ulubionych

kosmetyki CONSTANCE CAROLL

IP: 193.24.220.* 16.12.05, 19:45
co o nich myślicie?bo ceny mają dość niskie.tylko ciekawe jak z jakościa?
najbardziej mnie ciekawi opinia na temat podkładów,pudrów,cieni i
błyszczyków.........czyli ogółem prawie wszystko.czekam na wasze opinie!
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: kosmetyki CONSTANCE CAROLL IP: *.uje.nat.hnet.pl 16.12.05, 20:23
      mają rewelacyjne lakiery i korektory;)o reszcie nie mogę nic powiedzieć,bo nigdy
      nie używałam;)
    • swinka_morska Re: kosmetyki CONSTANCE CAROLL 16.12.05, 20:26
      moja matka uzywa ich pudrow (zreszta ja kiedys tez) i bardzo sobie je chwali -
      narzeka tylko na kiepska trwalosc opakowania
    • roxi_hart Re: kosmetyki CONSTANCE CAROLL 16.12.05, 23:05
      Tylko zmywacz do paznokci jest fajny......:)
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: kosmetyki CONSTANCE CAROLL IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.12.05, 23:10
      Kiedys mialam jakies odzywki do paznokci, uzywalam jako lakieru bezbarnwego, a
      drugiej mleczno-rozowej jako slicznwgo lakierku. Jakis czas temu mialam cienie,
      ale nie bylam z nich zadowolona, mala intensywnosc koloru na powiece, na skorze
      wzystkie odcienie fioletu wygladaly bardzo podobnie, po jakims czasie cienie mi
      sie rozwalily, rozsypaly. Chyba dawno temu mialam ich odzywke do rzes, ale
      zostawiala slady na okularach. A stale uzywam ich pudru w kamieniu, jest ok,
      ale na pewno sa lepsze, ja mam transparentny i do delikatnego wykonczenia
      makijazu w niewielkich ilosciach jest ok, natomiast w wiekszych chyba by sie
      nie sprawdzil, bo za bardzo go byloby widac, poza tym CC pudry maja dziwny
      pomaranczowy odcien, o dluzszym matowieniu nie ma co marzyc. Aha i jeszcze
      tusz, ktory tez mialam daaaaawno temu (kurcze, teerraz zdalam sobie sprawe, ile
      kosmetykow tej firmy wyprobowalam wiele lat te mu :P), to byl moj pierwszy
      tusz, w podstawowce, najbardziej pamietam z jego cech to, ze sie strasznie
      kruszyl. :P Moze teraz maja lepsze tusze.
    • marychna31 Re: kosmetyki CONSTANCE CAROLL 17.12.05, 00:25
      Kosmetyki te są taniutkie i nie testowane na zwierzętach:) Dla mnie hitem jest
      odżywka do rzęs. Nigdy nie uzywałam lepszej a próbowłam wielu, w tym równiez
      tych dużo droższych. Lubię tez ich ciemniejszych odcieni pudrow w kamieniu
      używac do modelowania twrazy. Uzyskuję w ten sposób bardzo naturalny efekt.
    • isabelle7 Re: kosmetyki CONSTANCE CAROLL 17.12.05, 13:46
      niecierpie lepsze juz JOKO i bell, albo Eveline:)Inglot
    • exstazy Re: kosmetyki CONSTANCE CAROLL 17.12.05, 20:14
      barachło
      • piegucha Re: kosmetyki CONSTANCE CAROLL 17.12.05, 23:03
        a ja mam cienie mojej mamy, które są chyba starsze ode mnie i są super, po
        całym dniu wyglądają, tak jak rano:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka