zuberek-z 18.11.04, 11:46 Kto lubi jak kobiety mają fajne fryzury . Ja osobiście lubię pasemka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: Pasemka........ 18.11.04, 13:28 myślę że kazdy lubi...pytanie tylko co dla kogo jest fajne? Ja noszę się z pasemkami od wiosny i już mi się trochę "znudziły" Więc teraz dla mne np. fajne są tzw. awangardowe koloryzacje może się skuszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuberek-z Re: Pasemka........ 18.11.04, 14:16 Pasemka jasnoniebieska kurtka długa spódnica??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Pasemka........ 18.11.04, 14:22 długa spódnica??? no co ty z takim nogami to się chodzi tyyyylko w krótkich :P nie no żartuję, nie chodzę w długich spódnicach a teraz to właściwie tylko w spodniach. I nie posiadam żadnej niebieskiej kurtki. Chyba jednak mylisz mnie z kimś innym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zuberek-z Re: Pasemka........ 18.11.04, 14:27 Czy ja napisałem że to giks tak chodzi????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Pasemka........ 18.11.04, 14:30 jeśli nie chodziło o mnie to o kogo? może o ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
piegowaty_fiolek Re: Pasemka........ 18.11.04, 14:52 pasemka sa ok, ale tylko dobrze zrobione :P ja ostatnio bylam u fryzjera kolo dworca i pani zrobila mi bardzo fajna fryzurke. szkoda tylko, ze przetrwala tylko jeden dzien, a to dlatego, ze nie mam prostownicy do wlosow. trzeba bedzie przyzwyczaic sie do "lokow" :P Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Pasemka........ 18.11.04, 14:58 znam ten ból... chyba chodzimy w to samo mejsce i coś Ci powiem ja ma w domu prostownice i nijak nie mogę ułozyć włosó tak jak to wygladało wtedy, po wyjściu od fryzjera. Mało tego, nawet fryzjer nie ułoży Ci dwa razy tak samo włosów. A po 3 to z prostownicą ostrożnie - ma fatalny wpływ na kolor włosów (ściąga kolor) no i na same włosy też :((( Ps. Loczki fajne są ale ci co je mają to chcą miec proste i na odwrót ;) Odpowiedz Link Zgłoś