agul1 24.10.02, 11:15 Wszystkie wątki klanowe z poprzednich stron, hura:-)!!! Zaraz i te na początku znikną i mamy spokój z klanem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grazyna-lubicz Re: Poznikały!!!!! 24.10.02, 11:18 Nigdy nie będziecie mieć spokoju.Kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Poznikały!!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.10.02, 11:27 grazyna-lubicz napisała: > Nigdy nie będziecie mieć spokoju.Kwaku,kwaku,pierdu,pierdu Ty też, jak cię namierzymy i znajdziemy.Ale będzie to znacznie coś gorszego, nie,nie kochanie nie przez komputer...Uważaj więc jak wychodzisz z domu...I pilnuj uważnie swojej dupy i uważaj gdzie siadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bambi_ Re: Poznikały!!!!! 24.10.02, 11:33 Usuwanie wątków nic nie pomoże, bo ta zołza wciąż produkuje nowe. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna-lubicz Re: Poznikały!!!!! 24.10.02, 11:33 No a jak zaraz dołączy Rysiu i pozostałe Grażyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Poznikały!!!!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 24.10.02, 11:43 grazyna-lubicz napisała: > No a jak zaraz dołączy Rysiu i pozostałe Grażyny To się zesrasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Poznikały!!!!! 24.10.02, 11:51 Agul bana im :) macie tam z anexxą i rooodą układziki :) wywalcie to marne popychadło swojej teściowej z tego forum, bo mam już tego serdecznie dość... a tak wogóle... nie miałam okazji podziękować roodej za zdjęcia ze ślubu... ma zaaaaaaaaaaaaaa#%$^%ste usta!! no i sukienka no... niczego sobie.. śliczna - fantazyjna.... Pozdrawiam, KIKA ps. Agul, dostałaś maila? Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: Poznikały!!!!! 24.10.02, 12:01 Kika:-) Maila dostałam, nie miałam jeszcze czasu odpisać, ale pewnie zrobię to dzisiaj:) Prace nad banowaniem trwają:-) Myślę że dzisiaj już będzie ok:) Przenieś się na forum anexxy o sabatach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: Poznikały!!!!! 24.10.02, 12:08 Byłam już tam... mało się dzieje (pozytywnego) wy jak zwykle :) co nowego która kupiła, :) a wy znowu jakiś mini sabat planujecie?? :) Jak ja wam zazdrosze tej wawy... :) (tylko nie pokazujcie tego mojemu męzowi :) on za waweczką nie przepada :)) pozdrawiam, bawcie się dobrze, za jakies 2 godzinki zerknę na urodowe forum, może już będzie porzadek... chociaz jakieś nowe isaury sie pokazały... Panie, zachowaj nas przed ich głupota! Pozdrawiam, KIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: Poznikały!!!!! IP: 217.153.26.* 24.10.02, 12:30 Gowno tam poznikaly! Ja tylko na chwile odeszlam od kompa, bo musialam zrobic przepierke, Macio znowu zakakal majty. Ale jestem juz! Hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Anexxa, dlaczego nie zwrócisz Agul uwagi... IP: 62.8.156.* 24.10.02, 12:36 ... żeby pisała o urodzie? Innym uwielbiasz w ten sposób zwracać uwagę, prawda? J. Odpowiedz Link Zgłoś