Gość: ala IP: *.fpb.agh.edu.pl 22.12.05, 15:18 Mam dość rzadkie i wypadające rzęsy-zastanawiam sie nad kupnem odrzywki do rzęs ale nie wiem czy to ma sens,słyszalam że to nic nie daje..... Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Odżywka do rzęs IP: *.fpb.agh.edu.pl 22.12.05, 15:53 ups sorki-jasne ze odŻywke....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: Odżywka do rzęs IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:57 Może po prostu spróbuj olejku rycynowego. Stosuję go od tygodnia i widze efekty, niewielkie ale jednak... Znajdziesz wiele na ten temat wpisujac w wyszukiwarce po prostu olejek rycynowy :-)Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Odżywka do rzęs IP: *.fpb.agh.edu.pl 22.12.05, 16:04 Stosowałam olejek rycynowy ale po nim są strasznie pozlepiane i tłuste rzęsy, ochydnie to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: Odżywka do rzęs IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:06 Odpowiedz Link Zgłoś
scayla Re: Odżywka do rzęs 22.12.05, 16:08 stosujek olejek rycynowy od 3 miesiecy nie widzse poprawy... ale bede stosowac nadal ludząc sie ze kiedys poprawia nastąpi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamant Re: Odżywka do rzęs IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:10 Sorry - enter! Ja stosuję olejek tylko na noc, nakładam go tuz przed spaniem. Rano zmywam twarz mleczkiem, oczy również i nie mam problemu z pozlepianymi czy tłustymi rzesami. Jest wręcz przeciwnie. Jak widać każdy ma własne doświadczenia :-)A propos odżywek do rzęs, to natknęłam się gdzieś na wzmiankę o odżywce Pierre Rene. Ale jak ze wszystkim zdania są podzielone na temat jej działania. Owocnych poszukiwań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Odżywka do rzęs IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.05, 20:05 Wybaczcie dociekliwość, ale jak Waszym zdaniem odżywka miałaby uratować rzadkie lub wypadające rzęsy ? Smarując rzęsy, które są martwe, nie da się wspomóc ich wzrostu ! Jedyne, w czym odzywka mogłaby pomóc, to ochrona przed mechanicznymi uszkodzeniami rzęs. Jeżeli kiedyś Twoje rzęsy były gęstsze, być może obecnie nadmierne ich wypadanie jest efektem niezbyt zdrowego stylu życia, nieprawidłowej diety, stresu, itp. Jeżeli zawsze takie były, nic z nimi nie zrobisz. Nie dajcie sobie wkręcić tych kitów wciskanych przez producentów kosmetyków. (Btw, jak fokle można mówić o "odżywianiu" czegoś, co jest martwe ?) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Odżywka do rzęs 22.12.05, 20:08 Bo witaminki wnikaja w cebulki;) A tak na temat odżywki...miałam kiedys piekne rzesy wygladajace jak sztuczne...niestety-zaczelam uzywac odzywki,mimo porad kolezanek...teraz moja siostra popelnia ten sam blad.. Odpowiedz Link Zgłoś