Dodaj do ulubionych

Odrzywka do rzęs

IP: *.fpb.agh.edu.pl 22.12.05, 15:18
Mam dość rzadkie i wypadające rzęsy-zastanawiam sie nad kupnem odrzywki do
rzęs ale nie wiem czy to ma sens,słyszalam że to nic nie daje.....
Co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • agatka_to_ja Re: Odrzywka do rzęs 22.12.05, 15:24
      proponuję raczej odŻywkę!
    • Gość: ala Re: Odżywka do rzęs IP: *.fpb.agh.edu.pl 22.12.05, 15:53
      ups sorki-jasne ze odŻywke.......
      • Gość: kamant Re: Odżywka do rzęs IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 15:57
        Może po prostu spróbuj olejku rycynowego. Stosuję go od tygodnia i widze
        efekty, niewielkie ale jednak... Znajdziesz wiele na ten temat wpisujac w
        wyszukiwarce po prostu olejek rycynowy :-)Pozdr.
        • Gość: ala Re: Odżywka do rzęs IP: *.fpb.agh.edu.pl 22.12.05, 16:04
          Stosowałam olejek rycynowy ale po nim są strasznie pozlepiane i tłuste rzęsy,
          ochydnie to wygląda
          • Gość: kamant Re: Odżywka do rzęs IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:06
            • scayla Re: Odżywka do rzęs 22.12.05, 16:08
              stosujek olejek rycynowy od 3 miesiecy nie widzse poprawy... ale bede stosowac
              nadal ludząc sie ze kiedys poprawia nastąpi..
          • Gość: kamant Re: Odżywka do rzęs IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 16:10
            Sorry - enter! Ja stosuję olejek tylko na noc, nakładam go tuz przed spaniem.
            Rano zmywam twarz mleczkiem, oczy również i nie mam problemu z pozlepianymi czy
            tłustymi rzesami. Jest wręcz przeciwnie. Jak widać każdy ma własne
            doświadczenia :-)A propos odżywek do rzęs, to natknęłam się gdzieś na wzmiankę
            o odżywce Pierre Rene. Ale jak ze wszystkim zdania są podzielone na temat jej
            działania. Owocnych poszukiwań!
            • Gość: marta Re: Odżywka do rzęs IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.05, 20:05
              Wybaczcie dociekliwość, ale jak Waszym zdaniem odżywka miałaby uratować rzadkie
              lub wypadające rzęsy ? Smarując rzęsy, które są martwe, nie da się wspomóc ich
              wzrostu ! Jedyne, w czym odzywka mogłaby pomóc, to ochrona przed mechanicznymi
              uszkodzeniami rzęs. Jeżeli kiedyś Twoje rzęsy były gęstsze, być może obecnie
              nadmierne ich wypadanie jest efektem niezbyt zdrowego stylu życia,
              nieprawidłowej diety, stresu, itp. Jeżeli zawsze takie były, nic z nimi nie
              zrobisz.
              Nie dajcie sobie wkręcić tych kitów wciskanych przez producentów kosmetyków.
              (Btw, jak fokle można mówić o "odżywianiu" czegoś, co jest martwe ?)
              • f_emmefatale Re: Odżywka do rzęs 22.12.05, 20:08
                Bo witaminki wnikaja w cebulki;)

A tak na temat odżywki...miałam kiedys piekne rzesy wygladajace jak
                sztuczne...niestety-zaczelam uzywac odzywki,mimo porad kolezanek...teraz moja
                siostra popelnia ten sam blad..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka