Gość: ewi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 08:44 Mam czarne włosy, zielone oczy ,ale niestety dosyć jasną oprawę oczu. Czy mogłybyście polecić dobra kredkę do brwi? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margotka Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.02, 09:37 Jestem zadowolona z Oriflame, kolor Light/Medium. Bardzo subtelny kolorek, delikatnie podkresla linie brwi. Moze przy czarnych wlosach powinnas sprobowac ciemniejszego odcienia Medium/Dark ? Zalezy to tez os tego, czy lubisz mocniejszy czy delikatniejszy makijaz. Kredka ta jest przyjemna w uzyciu i niedroga - wiec mozna poeksperymentowac :) Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi 27.10.02, 14:23 Ja przetestowalam wsztko co jest do przyciemniania brwi i moim bezwzglednym faworytem jest cien do brwi Shiseido The makeup eyebrow compact. Mam odcien Light Brown i moge Ci go swobodnie polecic, bo sklada sie on z "blond" brazu i czekoladowego zimnego brazu. Mozna je swobodnie mieszac, bo linia miedzy kolorami jest plynna. Z moich obserwacji wynika, ze skonczy mi sie za jakies 10 lat :-)))). Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
isia67 Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi 28.10.02, 18:29 helena25 napisała: > Ja przetestowalam wsztko co jest do przyciemniania brwi i moim bezwzglednym > faworytem jest cien do brwi Shiseido The makeup eyebrow compact. Mam odcien > Light Brown i moge Ci go swobodnie polecic, bo sklada sie on z "blond" brazu i > czekoladowego zimnego brazu. Mozna je swobodnie mieszac, bo linia miedzy > kolorami jest plynna. Z moich obserwacji wynika, ze skonczy mi sie za jakies 10 > > lat :-)))). > Pozdrawiam H. Zdecydowanie potakuję. Ten zestawik jest super. I można go używać nie tylko do brwi, ale robić kreski, a nawet odpowiednio rozprowadzając jako cień (ten jaśniejszy zestaw, chyba 2). Co do ilości to firma daje 5 lat gwarancji, a tego szwarcu jest faktycznie na 10 lat> Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 23:01 * Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi 28.10.02, 10:09 uzywam stalowo-szara kredke do brwi Clinique, mieciutka, nie tak dramatycznie czarna i wystarczy na dluuugo. Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi 28.10.02, 20:28 Gość portalu: ewi napisał(a): > Mam czarne włosy, zielone oczy ,ale niestety dosyć jasną oprawę oczu. > Czy mogłybyście polecić dobra kredkę do brwi? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: a propos Shiseido? 28.10.02, 20:45 Szykuje sie wlasnie na kupno tego zestawu - czy to prawda ze mozna tym specyfikiem takze robic kreski? Mam nadzieje, ze "rysunek brwi" trzyma sie caly dzien? dzieki i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi 28.10.02, 21:28 Gość portalu: ewi napisał(a): > Mam czarne włosy, zielone oczy ,ale niestety dosyć jasną oprawę oczu. > Czy mogłybyście polecić dobra kredkę do brwi? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
tse-tse Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi 28.10.02, 21:53 Gość portalu: ewi napisał(a): > Mam czarne włosy, zielone oczy ,ale niestety dosyć jasną oprawę oczu. > Czy mogłybyście polecić dobra kredkę do brwi? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bay watch Re: czy możecie polecić dobrą kredkę do brwi IP: *.crowley.pl 28.10.02, 23:41 siup Odpowiedz Link Zgłoś