Dodaj do ulubionych

CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 15:53
W tym temacie chciałbym poruszyć wątek seksownego wyglądania(ale nie
dziewczyn tylko chłopaków,bo o dziewczynach już był:))A więc dziewczyny co w
wygladzie chłopka najbardziej was kręci?Co musi mieć dużego(które mięśnie
oczywiście:))a co małego.Co was przyciąga do chłopaka?Jak musi wyglądać:)???
Pozdrowionka i tzrmać się cieplutko:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: maggi9 Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 16:15
      Musi być czysty i zadbany.Mieć czyste paznokcie,świezy oddech,czyste włosy i jakoś przyjemnie pachnieć ale nie za bardzo.Odrzuca mnie zapach potu.Mięsnie nie mają dla mnie żadnego znaczenia.Wole normalną budowe ciala.Zwracam troche uwage na ciuchy ale nie na zasadzie im wiecej kasy lub bardziej markowe ciuchy to lepiej.Raczej o to żeby facet był jakoś fajnie, z jajem ubrany i żeby to do niego pasowało.
      Kolor oczu i włosów jest mi kompletnie obojętny.
      Ale właściwie to sa jakieś głupie założenia bo wiadomo, że w życiu wszystko inaczej się układa.I szczerze mowiąc wole interesującego brzydala niż pięknego idiote.
    • Gość: meggi Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 10:55
      Najbardziej seksowna jest inteligencja i blyskotliwosc,ciekawa pociagajaca osobowosc.Sylwetka powinna byc proporcjonalna ,ja lubie facetow umiesnionych ale nie podoba mi sie typ po sterydach,ale wsrod moich kolezanek powodzenie moja raczej faceci o szczuplej budowie ciala.Zapach ma duze znaczenie-facet musi byc czysciutki ale jak do tego pachnie dobrymi perfumami to stawia go w lepszym swietle.
      • Gość: amma Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: 81.80.49.* 27.12.05, 12:15
        oprocz oczywistosci, ze facet malo inteligentny NIGDY nie bedzie dla mnie
        seksowny?

Musi byc czysciutki i zadbany (to dla mnie tez oczywistosc, ale nie dla
        wszystkich facetow jest to jasne, wiec wsadzam). Nie lubie facetow chudych
        (sorry, nikogo nie chce obrazic, mowie co mi sie podoba). Ja mam swoj "typ"
        faceta, ktory mi sie podoba od lat, ale ostatnio spotkany NIESAMOWICIE seksowny
        facet byl troche nizszy ode mnie, z okragla twarza, nieladnymi dlonmi i lekkim
        brzuszkiem... WIDAC NIE WYGLAD SWIADCZY O SEKSOWNOSCI FACETA!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Vena Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 12:31
      a ja mam jakieś małe "zboczonko" hehe, baardzo podoba mi sie widoczny( np. przy
      założeniu rąk na siebie) mięsień, który prowadzi od nadgarstka do łokcia(
      zapomniałam jak sie nazywa;p)ale oczywiście nie oznacza to, że każdy facet,
      który stanie przede mną ,a ja zobacze ten miesien, będzie mi się podobał =)
      Lubie kiedy facet jest zadbany, ma czyste dłonie( niepoobgryzane..fee),czyste
      ubranie. Fajnie wygląda fryzurka w nieładzie( bez przesady). I jeszcze jedno-
      ciekawy jest też jakiś oryginalny wisiorek, łańcuszek na szyi- u młodych
      chłopaków raczej, chociarz starsi też czasem mają coś ciekawego na szyi. Kocham
      też czarne koszule..mhmm...się rozpisałam heheh. To takie moje male
      zboczenia ;p Ale proszę to traktować z przymrużeniem oka ;)
    • Gość: dwa_buciki Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:16
      No więc ja uwielbiam blondynów:] I to jeszcze takich z błękitnymi oczkami,
      zupełnie jasnymi rzęsami... mmmmmm... :)

Poza tym każdy facet może być seksowny, wcale nie zależy to od jego wyglądu. Bo
      mi się np. jacyś tam faceci nie podobają. W zasadzie żadni mi się nie podobają,
      bo się facetami nie interesuję. Ale mój mi się podoba i jest najbardziej
      seksowny:) Właśnie dlatego, że jest, jaki jest;) I nieważne, czy jest czyściutki
      i pachnący, czy zapocony i potargany, czy zrobił mu się pryszcz, czy wstał lewą
      nogą, czy ubrał się jak sierota. I tak jest najseksowniejszy.

Mówię zupełnie poważnie. Zawsze przedkłądam kogoś, kogo kocham nad jakichś
      zadbanych lalusiów. Czasami mężczyźni (a nawet szerezj- ludzie) wydają mi się w
      ogóle obrzydliwi- takie przeliniałe ssaki... Aale jak się do kogoś coś czuje,
      patrzy się na tą osobę inaczej, z miłością.

No a tak już zupełnie obiektywnie i czystko wizualnie: nie toleruję żelu i
      niczego innego na włosach. Włosy muszą być czyste, miękkie, naturalne, żeby się
      do nich można przytulić, pomiędlić je, pogłaskać, i nie zostać obklejonym jakimś
      mazidłem. No i rzeczy oczywiste- trzeba się myć... Poza tym nic mi nie
      przeszkadza. Może być zarost- mały, duży, brak zarostu, okulary, pryszcze, może
      ktoś byc chudziną albo przy kości. Są to tylko obiektywne cechy. A to, czy ktoś
      jest seksowny, jest nieobiektywne;)
      • brunonn Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC 28.12.05, 16:20
        Dwa Buciki, Ty chyba masz przerost formy nad treścią a skromnoscią to Ty nie
        grzeszysz.
        Brrrr z daleka od takich typków jak Ty
        • Gość: dwa_buciki Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 22:52
          Ciekawe, czy w ogóle wiesz, o czym mówisz... :/
        • catalunya72 Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC 04.01.06, 16:55
          A ja się z dwoma_bucikami zgadzam, to wszystko chemia, feromony jakieś, a nie
          wygląd zewnętrzny. Ważny jest zapach, ale nie zapach wody toaletowej bynajmniej.
          Dla mnie baaaardzo seksowny jest niski, ciepły głos i duże dłonie.
      • Gość: aga Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: 194.187.238.* 29.12.05, 09:15
        a mnie sie najbardziej spodobał ten fragment: może mu wyskoczyć pryszcz,ubrać
        się jak sierota a itak jest najseksowniejszy
        piekna taka miłość,bo facet własny zawsze powinien nas kręcić,bo gdyby nie
        kręcił to może trzebaby się zastanawiać czy ma on dalej być własny czy go
        odstąpić komuś;]
        pozdrawiam
    • Gość: Zołza Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.wroclaw.mm.pl 28.12.05, 19:46
      Dla mnie najbardziej seksownym organem w ciele faceta jest mózg.
      Umięśnieni mi się nie podobają.
      Lubię natomiast długowłosych z trzydniowym zarostem.
      Nie lubię facetów chudych ani szczupłych. Facet musi mieć kawał ciała, nie
      muszą to być wyrzeźbione mięśnie.
      • Gość: mika Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:41
        ja lubie tez mozg,jego inteligencje i osobowosc.Uwielbiam eleganckiego
        faceta,zadbanego i ladnie pachnacego...takiego typowego włocha;)po prostu
        kolana mi sie uginaja jak widze takiego,lub cos w stylu mlodego
        biznemana...ciasteczko!!!
        • larysa86 Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC 28.12.05, 22:24
          Mi się podobają raczej szczupli faceci :) jeżeli chodzi o wygląd to najważniejsze są chyba oczy :) no i musi mieć fajny głos ( niektórzy się dziwią, ale ja naprawdę zwracam na to uwagę)
          • Gość: dede Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.01.06, 00:08
            taakk, głos jest bardzo wazny:) lubie jak facet ma wszytskie zeby i skarpetki
            do pary;p
            a tak na powaznie, to zwracam uwage na fryzurke - fajnie jak ma starannie
            obciete włosy (nie przez mamusie, czy samego siebie;p) ale zeli nie toleruje
            jakos:/

dłonie sa niezwykle sexowne dla mnie, meskie dłonie mnie rozpalaja na maxa;) -
            taki moj fetyszek, hihihihi

no i wazne zeby ubrany był"sensownie" pod kolor i zeby nie miał baaardzo
            widocznie starych, zniszczonych butow:/

aaaa ...jeszcze usta (och) no i "meskie" rysy twarzy - wystajace kosci
            policzkowe, wyrazne łuki brwiowe i "kwadratowa" szczeka - ale nie od razu
            wyglad seryjnego mordercy;)

eh...bardzo lubie facetow:)
    • mepi_aries Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC 04.01.06, 00:15
      poza tym wszystkim co tu napisalyscie to oprocz tego dodam, ze lubie facetow z
      zarostem, takim 2 dniowym...
    • zaba_29 Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC 04.01.06, 08:26
      1) musi być po pierwsze zadbany (czyli schludny i czysty)
      2) poza tym musi być inteligentny i kulturalny

to czego nie lubię i jak facet to ma to mi się nie podoba i jest dla mnie
      aseksulany:
      nie lubię facetów chudych, mięśniaków, o nieogolonych twarzach, z długimi
      włosami lub z zaniedbaną fryzurą, nie cierpię żelu, wosku itp na włosach
    • Gość: ania Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.06, 10:06
      Dla mnie seksowny facet to facet
      * inteligentny,
      * z poczuciem humoru,
      * z nienagannymi manierami (!),
      * ubrany zawsze stosownie do sytuacji,
      * czysty i pachnacy dobra woda kolonska,
      * umiejacy odnalezc w sobie czasem malego chlopca ;)
      * z cieplym, miekkim glosem,
      * wysoki (mimo ze ja jestem niska) i proporcjonalnie zbudowany.
      I male zboczenie na koniec - zeby golil sie normalna maszynka, jakims Gilettem
      albo innym Wilkinsonem, ale absolutnie nie maszynka elektryczna :)
    • modlisshka Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC 04.01.06, 14:03
      dla mnie sexowny chłopak w kwestii wyglądu to... opalone ciało, włosy zadbane,
      najlepiej krótkie, postawione na żelu...piance czy czyms innym.Ciało..nie
      koniecznie przypakowane , fajnie ubrany, najlepiej w stylowe jeansy...w żadnym
      wypadku w dresy. Podobają mi się faceci w stylowych okularach dopasowanych do
      typu urody, rysów twarzy itp.No i musi mieć to coś, wszystko to musi być
      dograne, nie przesadzone żeby nie wyglądał jak Ken od Barbie.
      • Gość: dede Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 04.01.06, 15:17
        oooo....zarost lekki jest fajny;p
    • Gość: annnka Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:03
      duuuze plecy,wyrzezbione no i rece a nie jakies takie sflaczale,a fee:)
    • mikams75 Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC 05.01.06, 21:06
      - zadbany, czysty
      - schludnie ubrany - tzn. czyste ubranie i jakies pasujace do faceta (ale bez
      sztywnych krawatow itd), czyste buty
      - wlosy nie moga byc dlugie, nie noze byc ogolony na lyso
      - sympatyczny usmiech
      - kulturalny sposob bycia
      - inteligencja, poczucie humoru
      • Gość: Stasia Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.attu.pl 06.01.06, 16:30
        ja yo najbardziej lubie jak jest:
        duza klatka
        maly ptaszek
        czyli: kulturysta
        ;-)))))))
        • Gość: efka2 Re: CO ZROBIC ABY SEXOWNIE WYGLADAC IP: *.brochow.net 08.01.06, 19:49
          Tomku, ja najbardziej zwracam uwagę na kilka spraw
          1)czyste zęby, świeży zapach,czyste stopy, czyste ręce,czyste uszy, czyste
          włosy bez żeli , wosków(jak to się niestety żadko zdarza)
          2)zadbane zęby, bez ubytków w ustach, bez żółtego osadu i kamienia
          3)szacunek dla kobiet i odpowiednie podejście , opiekuńczość, pomocna dłoń ,
          traktowanie ich jak czującego człowieka , a nie jak bezmyślne istoty których
          miejsce jest po całym dniu pracy przy garach z rozłożonymi nogami by służyć
          swojemu panu i władcy.Może moje ostatnie słowa mogą zgorszyć niektórych , ale
          pracuję z chłopakami w wieku 23, 24 lat i nie krują oni że takie mają podejście
          do kobiet(oczywiście przy swoich dziewczynach zachowują się inaczej)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka