Dodaj do ulubionych

Salon Gabriel Katowice

IP: *.siec2000.pl 25.12.05, 19:20
Dziewczyny, czy któraś z Was zna ten salon? Na jakich kosmetykach pracują i
kto z tamtejszych fryzjerów jest wart polecenia? szukam dobrego fryzjera i
myślałam, żeby tam spróbować.. a może wogóle polecicie dobrego fryzjera z
Katowic i okolic? z góry dziękuję, pozdrawiam i Wesołych Świąt!!! :))
Obserwuj wątek
    • Gość: zoe Re: Salon Gabriel Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 01:34
      W salonach Gabriel zawsze pracowali na kosmetykach Revlon. Katowickiego jeszcze
      nie odwedziłam, ale z usług innych salonów tej sieci zawsze byłam b. zadowolona.
      Niestety wiele z nich zniknęło z rynku, a katowicki to chyba jeden z nielicznych
      w okolicy.
      Dzięki za przypomnienie o jego istnieniu :)
      • Gość: zuzia Re: Salon Gabriel Katowice - ODRADZAM!!!!!!!!! IP: *.siec2000.pl 29.12.05, 22:13
        Zoe - bardzo dziękuję za odpowiedź - u mnie sytuacja troszkę się zmieniła i mam
        nadzieję, że jeszcze nie umówiłaś się w Gabrielu w Katowicach - spotkałam dziś
        kumpelę, która BAARDZO skarżyła się na ten salon, podobno najlepszy fryzjer -
        Damian -odszedł stamtąd, a osoba która obsługiwała ją w zastępstwie Damiana
        kompletnie ZNISZCZYŁA JEJ FRYZURĘ! ponadto, szefowa tego "salonu" podobno
        zachowała się strasznie wrednie - kumpela już tam nie chodzi - polecała mi
        Gabriela w Sosnowcu - podobno jest też salon w Tarnowskich Górach, ale ja mam
        bliżej do Sosnowca
        jeszcze raz dzięki i pozdrowionka - szampańskiej zabawy sylwestrowej życzę!!!!
        • Gość: zoe Re: Salon Gabriel Katowice - ODRADZAM!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 00:19
          zuziu, stokrotne DZIĘKI ! Na szczęście jeszcze się nie umówiłam i teraz już na
          pewno tego nie zrobię, nie w Katowicach ...mam bliżej do Tarnowskich Gór i chyba
          tam spróbuje :) jeszcze raz dzięki, buziaki i również życze SZALONEJ WSPANIAŁEJ
          SYLWESTROWEJ NOCY !
      • mallina Re: Salon Gabriel Katowice 30.12.05, 00:29
        chodze czasem do kosmetyczki, ktora tam jest i malo kiedy widzialam, aby u
        fryzjera byli jacys klienci..
        to chyba o czyms swiadczy..lepiej poszukaj innego salonu fryzjerskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka