Dodaj do ulubionych

prosze o polecenie peelingu

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.05, 22:44
Witam, czy moglabym prosic o polecenie peelingu do twarz? mam cere tlusta, 25
lat i chyba potrzebuje czegos z wiekszymi drobinami, bo wtedy czuje, ze twarz
jest lepiej oczyszczona. regularnie uzywam samoopalacza, wiec i peeling
bardzo potrzebny. z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • allergic1 Re: prosze o polecenie peelingu 27.12.05, 22:52
      Ja polecam ogórkowy Ziaji.jest niedrogi,kosztuje ok 5 zł ale naprawde skuteczny.
    • Gość: lupik Re: prosze o polecenie peelingu IP: *.chello.pl 28.12.05, 01:04
      Saint Ives - peeling antybakteryjny
    • Gość: Anita Re: prosze o polecenie peelingu IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.05, 10:08
      Dziekuje. dzis wybieram sie do kosmetyczki, wiec ja tez spytam o porade.
      • mimi1401 Re: prosze o polecenie peelingu 28.12.05, 10:59
        Do twarzy najnajnajlepszy jest peeling firmy Avene, poleciła mi go lekarz
        dermatolog,kosztuje ok.50zł i mozna kupic tylko w aptece, ale naprawde warto:)
        Pozdrawiam
    • Gość: luca3105 Re: prosze o polecenie peelingu IP: 62.40.80.* 28.12.05, 12:07
      Spróbuj domowego peelingu z kawy, do Twojej cery może być idealny. Bardzo
      dobrze ściera. Poszukaj, było mnóstwo takich wątków. Ja używam do twarzy i
      ciała raz w tygodniu, polecam.
      • Gość: sonique Re: prosze o polecenie peelingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 12:36
        St.Ives lub Perfecta gruboziarnisty z Daxa, czyszcza swietnie, poleruja skore.
      • roza06 Re: prosze o polecenie peelingu 28.12.05, 12:53
        Ja tez polecam "kawowy peeling" Działa swietnie no i nie ma w nim chemii
    • justa_79 Re: prosze o polecenie peelingu 28.12.05, 13:16
      warzywny peeling gruboziarnisty Eris - ma dosyć ostre drobinki, dobrze wygładza
      skórę; peeling antybakteryjny Clearskin Avon - dobrze ściera, daje uczucie
      odświeżenia, chłodzi (mentol).
    • Gość: Ania Re: prosze o polecenie peelingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 13:33
      A ja polecam z Boirona , kupiłam w aptece internetowej, z szałwi, super, taka
      mi się buzia mięciutka zrobiła, nie podrażnia. Teraz skusze sie na maseczke tez
      z tej firmy.
    • matysia_k Re: prosze o polecenie peelingu 28.12.05, 13:35
      Zwykłay peeling Avonu z serii do cery z problemaimi, pachnie mentolem i chłodzi.
    • grazia291 Re: prosze o polecenie peelingu 28.12.05, 14:06
      A ja polecam zabiegi kwasem migdałowym.
      Niewidoczne złuszczanie a efekty rewelacyjne.
      Jest wiele gabinetów, które wykonują ten zabieg i przechodzą z peelingu
      glikolowego na migdałowy...cos to chyba znaczy.
    • mag-ia Re: prosze o polecenie peelingu 28.12.05, 16:19
      Polecam peeling morelowy Rossmana - dobrze oczyszcza, świetnie wygładza,
      nawilża, jest zapakowany w ładny pojemny słoiczek i przyjemnie pachnie. Cena
      również zachęcająca; kilka zł za 100 ml.
    • Gość: Anita Re: prosze o polecenie peelingu IP: *.szpital.grudziadz.net / 212.160.129.* 28.12.05, 20:05
      kupilam ten warzywny eris, zobaczymy. co do peelingu z kawy, jest swietny, ale
      na buzie nie naloze go, bo tak intensywnie pachnie, ze az mnie mdli czasem!! do
      tego para spod prysznica i juz mam zawroty glowy, ale dziala:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka