Dodaj do ulubionych

Odchudzone Łydki!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:46
wiele jest na tym forum watkow temu poswieconych.jak je odchudzic,czy sie to
w ogole udaje,czy bieganie pomaga czy wrecz przeciwnie.no wlasnie,jak to jest?
pytam tym razme kontretnie :czy ktorejs w was udalo sie ewidentnie odchudzic
te wlasnie partie ciala?przeciez podczas drastycznej utraty wagi lydki tez
musza sie odchudzic prawda?pisze o ty,bo ciagle sa glosy,ze np wszystko
chudnie poza lydkami.musza byc wyjatki ktorym sie udalo.z dosc grubych lydek
uzyskac szczuplutkie.

Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:20
      Chyba masz jakąś obsesję: z paręnaście razy użyłaś słowa "odchudzić". ;-)
      Naprawdę polecam forum Fitness.
      • Gość: dewa Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:15
        nie mam obsesji,opanuj sie.po prostu wiem po co tu jestem.zrobilam to tez
        profelaktycznie by zapobiec radom typu tak juz jest,genetyka bla bla.chodzi mi
        o konkretna rade.jesli jej nie masz,albo doswiadczen po co piszesz?lepiej sie
        czujesz po takim komentarzu? forum fitness tez ma taka wiadomosc
        • Gość: rea Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:00
          macie jakies doswiadczenia kobietki?
          • Gość: Kasia Re: Odchudzone Łydki! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.05, 14:24
            Ja jestem na diecie od ok.3 tygodni...schudłam 5-6 kg...duzo jezdze na
            snowboardzie gdzie łydki pracuja intensywnie i juz widze ze bez problemu
            zapinam kozaczki,które wczesniej sie nie dopinały na mojej łydce..mniemam ze
            zgubiłam ok. 1,5 cm (w 3 tyg.)..moze to dla Was nie duzo,ale widac
            róznice.Łydka jest szczuplejsza i nawet troszke bardziej wymodelowana.. :)
            • Gość: Ania Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:26
              Gratuluję Odchudzonym Łydkom! ;-)
              • Gość: dera Re: Odchudzone Łydki! geri haliwell... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:35
                genialnei wlasnie o takie glosy mi chodzi.przeciez jesli w tych lydkach jest
                tluszcz to musi spasc prawda? przypomina mi sie geri haliwell-spice girl ktora
                tak drastycznie schudla.przeciez jej nozki po tym to patyczki byly...
            • Gość: b Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:33
              up
            • Gość: v Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 14:33
              v
              • Gość: de Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:28
                up
    • Gość: up Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 00:18
    • Gość: kk Re: Odchudzone Łydki! IP: *.jci.com 29.12.05, 16:41
      gdy chudniesz i tracisz tkanke tluszczowa to ta na lydkach oczywiscie tez

ale sa osoby ktore z natury nie maja raczej tluszczu na lydkach tylko glownie
      miesnie, wtedy spadek obwodu moze byc minimalny. no bo tak sie odchudzic zeby
      doszlo do atrofii miesni to chyba nie chcesz.

• Gość: dera Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 17:07
        piszcie ejscze..mzoe ktoras zgubila duuzo w lydkach?
        • Gość: Magda Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 18:57
          Dera, ile można wałkować ten sam temat?
          • Gość: dera Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:12
            Magda?czy ty masz za duzo czasu?skoro nie interesuje cie ten temat idz w inne
            miejsce,a nie zasmiecasz swoim komentarzem topik.niczego nie walkuje,przeciez
            dopiero zaczelam ten temat wiec w czym tkwi twoj prblem?pytam te ktorym sie to
            UDALO ,a nie te ktore musza zawsze wcisnac swoj krytyczny komentarz
            • danal1983 Re: Odchudzone Łydki! 29.12.05, 20:46
              ja schudlam ok 10 kg ale łydki niestety ani drgną , na pewno sa na to sposoby
              ale mnie narzie nie udalo sie znaleźć skutecznego
    • Gość: p Re: Odchudzone Łydki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:34
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka