Gość: oliffka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 28.12.05, 17:13 Moj chlopak chce sobie zrobic kolczyk w sutku... co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilu Re: facet i kolczyk w... IP: *.olsztyn.mm.pl 28.12.05, 17:31 Myslimy, że to bolesne, będzie sie długo goiło i jakis czas nie będzie lubił sie przytulać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi9 Re: facet i kolczyk w... IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:32 Wcale nie myślimy bo to Twój facet prawda?Więc co nam do niego przecież to nie my bediemy go oglądać a ta na marginesie to akurat w sutku bym nie zrobila bo podczas łóżkowych szaleństw bałabym się wyrwania go.A to już może boleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliffka Re: facet i kolczyk w... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 29.12.05, 00:38 no wiem ze to ja go bede ogladac boje sie tylko ze bedzie go bardzo bolalo i sie szybko znudzi ;/ a wtedy co? szkoda klucia ;/ jak mam mu to delikatnie wyperswadowac nie chce zeby sie przekonal na wlasnej skorze ;/ pomocy!! ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi9 Re: facet i kolczyk w... IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 13:30 Sutki nie powinny boleć aż tak.Byłam kłuta i tatuowana w wielu miejscach i to tak naprawde jest sprawa psychiki.Dla mnie to nawet przyjemne ale widziałam faceta który przyszedł na robienie tatoo ze znieczulaczem. No anyway jak On się uparł to niech sobie zrobi i zobaczycie jak to jest.Zawsze kolczyk można wyjąć to nie problem.Jeśli bardzo żal Ci kasy(i wolisz żeby facet wydał ją na ćiebie a nie kłucie:))to mu powiedz, że to Ci się absolutnie nie podoba i że boli jak diabli.Może poskutkuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: facet i kolczyk w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:33 Fuuuj! Ohyda! Nie dotknęłam bym faceta z czymś takim. Dla mnie to pedalstwo. Bleeee! Odpowiedz Link Zgłoś