Dodaj do ulubionych

Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole:)

• Gość: olivia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.05, 20:21
      www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=110534&d=1120496031 a
      niech będzie
      • Gość: Dorka90 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 20:27
        Kolejna fajna dziewczyna! Bardzo mi się podobasz.
      • Gość: lolerai Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.kom / *.os1.kn.pl 03.01.06, 13:31
        Olivia! A możesz zdradzić, jaki błyszczyk (lub szminkę) masz na ustach na tym
        zdjęciu? Dokładnie takiego koloru szukam :-)
    • czarna167 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 20:58
      ok co bedzie to bedzie kazdy ma swoj gust

img442.imageshack.us/img442/2121/hpim50933fz.jpg
      • madziululka82 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:02
        czernulko ale czemu cie nie widać całkiem?:(:(pokaż więcej twarzy a nie tylko
        tyle bo z profila widać ze ładna jesteś :)
    • czarna167 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:22
      to jest ostatnie zdjecie jakie mam w kompie troszke rozzneglizowane
      przepraszam za to

img409.imageshack.us/img409/3433/33476854wg.jpg
      • czarna167 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:24
        jakies male mi wyszlo to zdjecie zaraz wysle wieksze
      • czarna167 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:27
        no nie moge go powiekszyc noo
        P.s ja jestem oczywiscie ubrana na tym zdjeciu:P:P:P
        • anusia202 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:30
          jak w wizytówce... Pozdrawiam!
          • Gość: marek Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:32
            sliczne wszystkie i aż milo popatrzeć....slinka mi cieknie
            • magdaksp Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:41
              to ja :img521.imageshack.us/img521/1610/grono56kp.jpg to wlasciwie
              autoportret bo sam zrobilam sobie tą fotke:)
              • Gość: asia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 21:47
                kocham was za ta odwage dziewczyny,,,,,jestescie the best!!!madziu ładne masz
                rysy twarzy i włoski:)ładna jesteś:)
                • magdaksp Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 21:52
                  Gość portalu: asia napisał(a):

> kocham was za ta odwage dziewczyny,,,,,jestescie the best!!!madziu ładne masz
                  > rysy twarzy i włoski:)ładna jesteś:)

ojoj dziekuje bardzo ,az sie zarumienilam:)
              • Gość: ruta do magdaksp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:35
                Jestes bardzo ładną dziewczyną.Masz fajne,dość oryginalne rysy twarzy i śliczne
                włosy,kolor super.
    • Gość: gość Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.skranetcan.pl 30.12.05, 22:06
      Matko jedyna mdli mnie, przestańcie już!
      • magdaksp Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 22:15
        to nie czytaj
    • konstantyna44 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 22:17
      Naczytalam sie takich opini tu na forum i zaluje ze pokazałam swoją twarz.
      Widze, że nie warto było sie dołanczać do zabawy. Bo aż niemiło, niepotrzebnie
      dałam zdjecie ztymi rzęsami, zastanawiałam się nawet aby dać normalne, bez rzęs
      ale yeraz wiem, ze nue popelnie tego błedu. Bo mnie jednym słowem mowiac
      obrazicie. Dzieki i Pozdrawiam
      • Gość: ania KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:21
        wiecej opini na tym forum było na tak i ze jestes sliczna....prosze pokaż
        zdjecie bez rzęs bo napewno jestes sto razy ładniejsza..plisss....dziewczyny
        nie zrozumialy tego zdjęcia:(a szkoda...autorce wątku chodzilo o to by zdjecia
        były smieszne ...
        • magdaksp Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... 30.12.05, 22:24
          ja sie wcale nie dziwie ze sie obrazila .to jest jej sprawa jakiej dlugosci ma
          rzesy i najwazniejsze zeby podobala sie sobie a nie obcym ludziom wyżywającym
          sie na forum.
          • Gość: mila dziewczyna Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:29
            KONSTANCJA NAPRAWDE SLICZNA JEST a dzieczyny atakują zawsze tą
            ładniejszą ..zauważyłyscie to?powinna sie wiec cieszyć ze jest taka sliczna :)
            mój facet powiedzial jak mu pokazalam panienki z tego wątku ze konstancja to
            powinna naprawde być fotomodelką bo ma przesliczną i niespotykaną twarz..aż mi
            sie przykro zrobiło ale to prawda..konstancjo nie odchodz od nas i pokaz im swe
            zdjecie bez rzęs dowal im swą urodą!!!
          • konstantyna44 Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... 30.12.05, 22:29
            tu nie chodzi o to jakie mialam rzęsy. Raz w życiu sobie takie zrobiłam, a
            teraz wychodzi na to, iż maluje sie tak codziennie.
            • Gość: arleta Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:31
              ja wiem ze to było przed imprezą ale nie obchodzi cie to ze dla ogółu jestes
              poprostu sliczna i aż zazdrość bbierze jak sie patrzy na twą twarz..ja
              osobiscie ci zazdroszcze cholernie urody...
              • konstantyna44 Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... 30.12.05, 22:33
                dzieki, ze chociaz wy jestescie mile :)
              • magdaksp Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... 30.12.05, 22:39
                nawet gdyby to niebylo przed impreza to jak ci sie podobaja takie rzesy to je
                noś i nie przejmuj sie gadaniem innych.
              • madziaakk Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... 30.12.05, 22:41
                hihi lipcowa sie nie odzywa!!!czyli jednak wyszlo szydło z worka ze przez
                lipcowa przemawiala tylko zazdrość :P :)no ja sie ciesze ze nie przesłalam
                swojego zdjecia juz widze aluzje zazdrosnic.Mozna zwrocic komus delikatnie
                uwage ale bez przesady drazyc caly czas ten sam temat ....konstantyny rzesy...
                ehhh kobity!!!Mam kolezanki i wiem z natury ze kobiety to zazrosnice
                • sowa_hu_hu Re: KONSTANTYNKO 30.12.05, 22:45
                  ładna dziewczyna z ciebie :)
                  ja nie lubie takiego makijażu to fakt , ale makijaż to nie powód żeby na kogoś
                  naskakiwac :) nie czytałam całego watku - ale nie przejmuj sie...
                  • Gość: lona sowa ..fajna babeczka z ciebie a synuś przesłodki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:58
                    naprawde zazdroszcze synka ...super babka z ciebie a przynajmniej na
                    takąwyglądasz:)
                    • sowa_hu_hu Re: sowa ..fajna babeczka z ciebie a synuś przesł 30.12.05, 23:02
                      bo w piórka obrosne hihi ;)

synka faktycznie mam super - diabeł w skórze anioła :)

chcialam zamiescić jakieś swoje czarno białe fotki jak jeszcze młoda i piekna
                      byłam ;) ale nie znalazłam , moze jeszcze uda mi sie cos wyszperac...

pozdrówka
                      • Gość: mala mi Re: sowa ..fajna babeczka z ciebie a synuś przesł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:05
                        sowa huhu napisała:
                        chcialam zamiescić jakieś swoje czarno białe fotki jak jeszcze młoda i piekna
                        byłam ;) ale nie znalazłam , moze jeszcze uda mi sie cos wyszperac...

sowa no coś ty ?po co ci zdjecia z młodszych lat skoro teraz jestes też piękna:)
                        poważnie mówie:)
                        • sowa_hu_hu Re: sowa ..fajna babeczka z ciebie a synuś przesł 30.12.05, 23:07
                          tiaaa , zwłaszcza teraz , jakas dzika syfoza ogarneła me lico ;)
                          włos nieuczesany , dres z dziurą na kolanie (dobrze że nie na d...e :)

ale dziękuje - komplement od kobiety to jest coś!!! :)
                        • sowa_hu_hu Re: sowa ..fajna babeczka z ciebie (mała mi) 31.12.05, 00:45
                          kiedyś ktoś tak do mnie mówił :) mała mi...
                • 18_lipcowa Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... 31.12.05, 11:40
                  Nie odzywalam sie bo mnie nie było.
                  I nie jestem zazdrosna, bo nigdy nie marzylam by byc dyskotekową dresiarą.
        • konstantyna44 Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... 30.12.05, 22:28
          Nie, powaznie nie pokaze juz zadnej fotki. Za dużo osob naskakuje i to nie wiem
          w jakim celu, wątek nie mial polegac na tym by krytykować tylko na tym aby
          pokazac twarz...
          Jest mi glupio to czytac. Traktujecie mnie bardzo rzeczowo, rozumiem jak bym
          startowała w jakims konkursie to ok, ale zeby tak? A pozatym to wszystko bez sensu.
        • madziaakk Re: KONSTANTYNKO PROSZE NIE OBRAŻAJ SIE BO... 30.12.05, 22:53
          ale to juz przesada ktos sie podpisywal twoim nickiem konstantyno co za babska
          hihi
          • sowa_hu_hu no to ja też - z moim skarbem :) 30.12.05, 22:53

• sowa_hu_hu Re: no to ja też - z moim skarbem :) LINK 30.12.05, 22:54
              img516.imageshack.us/my.php?image=sowaiswek6fb.jpg
              • Gość: :) Re: no to ja też - z moim skarbem :) LINK IP: 80.51.228.* 30.12.05, 23:21
                śliczne dzieciątko:)
                • sowa_hu_hu Re: no to ja też - z moim skarbem :) LINK 30.12.05, 23:29
                  jak śpi ;) hehe
                  • Gość: :) Re: no to ja też - z moim skarbem :) LINK IP: 80.51.228.* 30.12.05, 23:34
                    Jak śpi pewnie aniołek :)) a później... :)
                    Niemniej jednak śliczne :)
              • Gość: ona SOWA PRZECIEŻ TY NA TYM ZDJECIU JESTEŚ SZCZUPŁA.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:57
                a nawet szczuplutka wiec gdzie ty masz za dużo gdziekolwiek?a ile masz wzrostu ?
                też jestem ciekawa skoro wazylas 53 i nie bylas chuda to pewno masz wzrost cos
                kolo 160 cm:)mam racje?
                • sowa_hu_hu Re: SOWA PRZECIEŻ TY NA TYM ZDJECIU JESTEŚ SZCZUP 31.12.05, 15:10
                  mam 1.70 cm wzrostu :)
      • Gość: Jolka Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.office / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:21
        Konstantyna, daj spokój, szkoda nerwów dla tępych ludzi, nie załuj taką
        podjęłas decyzje bo to miała byc fajna zabawa, a to, że tepe matoły tego nie
        kumają to juz ich problem, główka do góry, i tak jestes sliczna:)
    • madziululka82 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 22:33
      widzisz ze najbardziej napadła na ciebie lipcowa i dostala kare bo jej zdjecie
      ujrzalo swiatło dzienne ale teraz je skasowali admini i okazalo sie ze jest
      tłusta i brzydka a ciebie krytykowala..dziewczyno jestes piękna i dlatego cie
      atakują ..uwierz mi ze jestem kosmetyczką i dawno nie widzialam tak pięknej
      twarzy :)
    • Gość: matahari DO KONSTANTYNKI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:41
      PrAwda jest jedna:
      18lipcowa sie spaliła czepiając sie konstantynki bo ktos pokazal jej zdjecie
      zamieszczone na innym forum i prawda taka ze okazala sie nieatrakcyjna mimo ze
      zdjecie czarnobiakle miala łądne ale nieaktualne
      konstantynka za to jest sliczną dziewczyną w makijaży najbardziej wyzywającym i
      sadze ze bez niego także równie sliczna:)
      konstantynka the best i najładniejsza z wszystkich zamieszczonych tu
      laseczek...mój mąż też tak myśli wiec głowa do góry kochana.:)
      • konstantyna44 Re: DO KONSTANTYNKI! 30.12.05, 22:47
        hehe dziękuje slicznie buziaki :*
      • Gość: do konstancji konstantyna górą ..szkoda ze nie ma wiecej fotek . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 22:52
        ale moim zdaniem powinnas spróbować sil w fotomodelingu.sliczna twarz którą
        makijaż lubi..zapytam brata co sądzi o tobie jesli moge :)
        p.s mój brat zajmuje sie promowaniem twazry hostess i modelek:)
        • Gość: PHIiiiiiii Re: chore społeczeństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: 80.51.228.* 30.12.05, 23:04
          Skończcie nazywać tą lalkę piękną! Jest pospolita i tyle .Przestańcie obrażać
          inne.Konstantynka sama w sobie nie została tu skrytykowana !,tylko jej
          tandetny makijaż!!!
          Jeśli to co rzuca się w oczy i jest pospolite uważacie za piękne to naprawdę
          można pogratulować.
          Do siego roku lalki!!
          • Gość: marek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:06
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • sowa_hu_hu Re: chore społeczeństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 30.12.05, 23:09
              dlaczego od razu pospolita??? moze mieć tandetny makijaż i nawet tandetne ciuchy
              ale sama w sobie moze być tez ładna...

moim zdaniem jest ładna.
              co nie oznacza ze jest piekna , ale jest - nawet bardzo ładną dziewczyną!
          • magdaksp Re: chore społeczeństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 30.12.05, 23:10
            mnie tam bardziej podobaja sie inne zdjecia stąd np.sowa jest
            super.konstantynka jest ok ale inny typ kobiety mi sie podoba.pozatym nie
            podobalo mi sie krytykowanie jej rzęs bo to jej sprawa jak wyglada.apozatym ona
            bardzo ladnie sie zachowala ze nie zaczela wyzywac tych panienek objeżdzających
            ją.azauwazylam ze na forach jest malo osob ktore nie wdaja sie w pyskowki.
            • Gość: ehh Re: chore społeczeństwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: 80.51.228.* 30.12.05, 23:15
              Pospolita w znaczeniu ,że naprawdę spotyka się wiele dziewcząt podobnych do
              niej.
              Nie oceniam jej przecież jako osoby ,jej wnętrza ,tylko ten makijaż,a według
              mnie jest tandetny.
              No ale najlepszą obroną jest atak (przykład "najazdu" na Lipcową ,a kobietka
              moim zdaniem ma rację!).
      • Gość: aga Re: DO Konsta... IP: 87.207.179.* 14.04.06, 17:54
        myślę że laski się wsciekają z zazdrości bo z takimi jak ty zdradzają (lub
        kiedys zdradzą) je ich faceci, dopóki mówią o tobie zle znaczy ze jestes
        powodem zazdrosci, ja się przyznaję: zazdroszczę pięknym kobietom ale nie
        uprzykrzam im z tego powodu zycia
    • sowa_hu_hu Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 30.12.05, 23:19
      jeszcze raz popatrzyłam na zdjęcie konstantynki - ja na co dzień bym sie tak nie
      umalowała ale na impreze czemu nie!!!
    • Gość: asiek_asiekowaty Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 30.12.05, 23:44
      No to bedzie wesola minka, jedna z najweselszych, jakie mam w swoich fotkach. I
      jedno z ulubionych zdjec - z zaskoczenia, bez makijazu, poczas zabawy - taka,
      jaka jestem, zadnego makeupowania i pozowania. :)
      img525.imageshack.us/img525/4341/usaspyw4zd.jpg
      • Gość: kasia Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:07
        ojejku:) ile w tobie uroku asieńko:) aż miło popatrzeć:) i te piękne długie
        włosy...
        • beataru Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 00:17
          sliczne wszystkie zdjecia dziewczyny :)
          fajny pomysl,a ja sie tam nie boje,kto chce niech krytykuje,
          to stare zdjecie obecnie jestem brunetka,
          pozdrawiam wszystkich
          img521.imageshack.us/img521/5402/ja2sc.jpg
          • sowa_hu_hu beataru 31.12.05, 00:28
            bardzo fajna fotka i ładna buzia :)
            ciekawa jestem jak wyglądasz w ciemnych włosach....?
            • beataru Re: beataru 31.12.05, 00:39
              :)
              tak wygladam w ciemnych wlosach
              img518.imageshack.us/img518/5128/ja15pb.jpg
              img518.imageshack.us/img518/4454/ja37es.jpg
              jest i smieszna minka
              • sowa_hu_hu Re: beataru 31.12.05, 00:42
                chyba wole cie w ciemnych włosach , moze dlatego ze ogólnie wole ciemnowłose
                osóbki :)

a dzidzia boska :)
                • Gość: paulinka Re: beataru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:44
                  W ciemnych włosach naprawde suuper :)
                  • Gość: ja czyli nie ty Re: beataru IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.05, 01:00
                    betaru jesteś podobna do mojej koleżanki Karolinki ;))))))
                    haha ale Karolinka jest sympatyczna wiec chyba sie nie pogniweasz ;)))
                • Gość: kasia śmieszna minka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 00:45
                  to ja też mam dla was śmieszną minke razem z moim bratem ciotecznym:)

img517.imageshack.us/my.php?image=153xa.jpg
                  • capuccino_days Re: śmieszna minka:) 01.01.06, 14:32
                    hehe aż mi ta fotka humor poprawiła ;)
              • 18_lipcowa Re: beataru 31.12.05, 11:38
                bardzo ładna jesteś
                i ladniej ci w ciemnych włosach
      • Gość: izabella Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:57
        duży nochal masz asiek.Do tego te wlosy!szok-jak koc..za długie i
        nieladne.Skróć...
    • beataru Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 00:54
      hm,a wlasnie sie zastanawiam i chcialam na lato rozjasnic...
      musze przemyslec :)
      twoja dzidzia tez boska sowa_hu_hu
      fajna minka kasiu!
      • sowa_hu_hu Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 00:57
        nieeee , nie rozjaśniaj , no może na jakis inny odcień brązu...

chociaz wiem po sobie ze trudno wytrzymac w jednym i tym samym... sama lubie
        zmiany... ale jednak od bardzo dawna trzymam sie brązu - kombinuje tylko z dł
        wlosów czy tez z grzywką lub bez niej :)
        • beataru Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 01:02
          no ja tak samo:) ale zawsze jak obetne grzywke to zaluje :)
          maz woli mnie w jasnych i ja chyba tez sie tak lepiej czuje,ale nie wiem do lata
          duzo czasu moze mi sie odechce
          • sowa_hu_hu Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 01:03
            najwazniejsze w czym ty sie lepiej czujesz :)

wazne zebys nie miała na głowie platyny albo jajecznicy ;)
    • sowa_hu_hu ja spadam spać bo jutro wielki dzień przed tv ;) 31.12.05, 01:01
      dobranoc piękności :)
      • beataru Re: ja spadam spać bo jutro wielki dzień przed tv 31.12.05, 01:14
        dobranoc :)
        • mmaupa to ja tez bede odwazna 31.12.05, 02:34
          A propos smiesznych mordek: to ja i mrowkojadzinka Fiera, plus stado moich
          ukochanych surykatek. Stroj roboczy, fryzura raczej tez - w koncu zwierzaki i
          tak opluja, zaklacza i ubabrza czym tylko sie da :).

img519.imageshack.us/my.php?image=fiera10vg.jpg
          img519.imageshack.us/my.php?image=cimg35448lp.jpg
          • Gość: abc Re: to ja tez bede odwazna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 23:37
            Bardzo fajne zdjecie ale ten mrowkojad jest przecudowny!!!!!
            • mmaupa Re: to ja tez bede odwazna 02.01.06, 07:51
              wiem, wiem, na zawsze bede zyc w cieniu Fiery... To najpiekniejsze zwierzatko w
              calym zoo.
              • Gość: abc Re: to ja tez bede odwazna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 00:34
                Ja podrążę ten temat bo domyslam sie ze pracujesz w zoo.Zazdroszce Ci strasznei
                tego kontaktu ze zwierzetami.JA kocham zwierzeta czasembardziej niz
                ludzi.Zawsze marzylam zeby pracowac w zoo ale niestety moj zawod znacznie
                odbiega od atkiego,ktory jesta tam potrzebny.Chociaz moglabym
                przebywac,pracowac w zoo za darmo Robiac cokolwiek.Wystarczylaby sama radosc
                kontaktu ze zwierzetami.
                • mmaupa Re: to ja tez bede odwazna 03.01.06, 05:19
                  W zoo pracuje tymczasowo, robie tam badania. Mam nadzieje, ze uda mi sie zlapac
                  stala prace, najlepiej z mniejszymi ssakami. Jak chcesz pogadac na temat, to
                  napisz na mejla gazetowego :)
    • wojtow Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 07:37
      dla mnie the best ostatnie zdjęcie naturalna bardzo ładna dziewczyna super
    • misiober Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 07:50
      Jezu dziewczyny jakie Wy wszystkie młode :) i śliczne :) niech chociaż będzie
      jedno zdjęcie staruchy :)pozdrawiam i wszystkiego naj w 2006 !!!!!!!!
      img513.imageshack.us/img513/413/go4bu.jpg
      • wojtow Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 07:53
        misiober masz piękne łocka :)
        Zielone ?
        • misiober Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 08:08
          tak :)
          • Gość: ania Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:18
            naprawde niesamowicie sliczne wszystkie jestescie a te oczy misiora zielone
            zajebiscie wyraziste i oryginalne....a mmaupa z surokatkami the best:)
            • beataru Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 11:19
              misiober chyba przesadzasz!!
              zaloze sie ze nie masz wiecej lat niz ja -28.
              • misiober Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 16:31
                no dzięki Kochana miłe to bo mam prawie 34 :)
      • Gość: kaja Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:20
        też mysle ze misiober przesadza...wiecej niż 28-30 nie ma.
      • Gość: paulinka Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:44
        Misiober masz super fryzurke :)
        • Gość: ALA MARG BARDZO FAJNA DZIEWCZYNA Z CIEBIE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:49
          a lipcowa wcale gruba nie jest i chcialabym miec takafigure jak ona bo teraz
          jestem szkieletem antykobiecym ważac 55 kg do 170 cm wygladam jak szkieletor:(
          • sowa_hu_hu Re: MARG BARDZO FAJNA DZIEWCZYNA Z CIEBIE:) 31.12.05, 12:51
            jestes szkieltem ważąc 55kg??? o mamo... ja waze 58 i mam tu i ówdzie za duzo...

chce zejsc do 53 kg... kiedys tyle wazyłam i absolutnie nie byłam szkieletem -
            miałam duża pupe , udko . cycki tez całkiem całkiem :)
            do szkieletora mi daleko było...
            • Gość: ala Re: MARG BARDZO FAJNA DZIEWCZYNA Z CIEBIE:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 12:54
              sówko ale ja mam 170 cm wzrostu przeciez a ty pewno mniej:):)gdybym miala 160
              cm to byłabym gruba pewno ale ja jestem wysoka i powinnam waż yc wiecej do tego
              wzrostu..
              • sowa_hu_hu ala 31.12.05, 13:54
                ja własnie mam 1.70 cm wzrostu :)

szkieletem to jest moja kolezanka która ma 1.75 cm a wazy 55 kg :)
                • Gość: monalisa Re: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:03
                  no ale to jest za mala waga kochana do 170 cm wzrostu jesli wazylas
                  53....dziwie sie jak [rzy tej wadze nie wygladalas jak chudzina.
                  • sowa_hu_hu Re: ala 31.12.05, 14:11
                    teraz waze 88 kg , brzuch mi wisi , uda grube , dupa tłusta , nadmiar tłuszczu
                    na biodrach... w ubraniu tak tego nie widac ale tak jest...

przy 53 kg wyglądałam super , talia osy , płaski brzuch , ale tyłek zawsze
                    miałam wypukły ;) i nogi tez ok , proporcjonalne... niegdy nie byłam
                    szkieletorem - słowo - moze uda mi sie pokazac wam jakieś zdjęcie z tego czasu
                    to zobaczycie.
        • misiober Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 16:33
          dziękuję baaaaaaaaaaardzo !!!!!!!
    • kasiarzyna87 Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 11:44
      img447.imageshack.us/img447/9417/zdjcie235if.jpg
      :P pozdrawiam Kasia
      • beataru Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 11:46
        fajna jestes kasiu sliczny kolor wlosow ci wyszedl na tym zdjeciu
      • Gość: asia 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 11:54
        i cenie ją za spokój którym sie wykazuje mimo tego jak ją dziewczyny obraziły
        na tym forum...
        p.s zazdroszcze ci tego biusciku lipcowa:)
        a to twe zdjecie któe było czrnobiale jest boskie i przypominasz mi troche anne
        dymną jak była młodsza i grała w janosiku...sliczne zdjęcie bo sliczna twarz:)
        • 18_lipcowa Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:05
          Gość portalu: asia napisał(a):

> i cenie ją za spokój którym sie wykazuje mimo tego jak ją dziewczyny obraziły
          > na tym forum...
          > p.s zazdroszcze ci tego biusciku lipcowa:)
          > a to twe zdjecie któe było czrnobiale jest boskie i przypominasz mi troche
          anne
          >
          > dymną jak była młodsza i grała w janosiku...sliczne zdjęcie bo sliczna twarz:)

Hihi dzięki. Komplement baaardzo miły....
          Fakt że nie mam 19 lat, nie wydymam usteczek i nie maluję ich na różowo, nie
          sklejam sobie rzęsek i nie doczepiam bo nie muszę upowiażnia inne panny do
          wyzywania mnie ale co tam...olewam to.
          Pozdrawiam
          • shakirzycusia Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:16
            Mi się bardzo podoba 18_lipcowa, widać, że ma klasę i nie musi się na
            siłę "odmładzać", akceptuje swój wygląd i wiek, a to najbardziej zdobi kobietę.
            Nie sztuczne rzęsy czy wydęte "oponki". Naturalność i piękno, a nie klajster! ;)
            • madziaakk do shakirzycusi 31.12.05, 12:32
              jak uwazasz ze lipcowa ma klase piszac cos takiego cytuje:Hihi dzięki.
              Komplement baaardzo miły....
              Fakt że nie mam 19 lat, nie wydymam usteczek i nie maluję ich na różowo, nie
              sklejam sobie rzęsek i nie doczepiam bo nie muszę upowiażnia inne panny do
              wyzywania mnie ale co tam...olewam to. to spoko!!!!!!!!!!!
          • madziaakk Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:29
            Ale w tobie zawiści wiedze ze dalej drazysz ehhh to nieświadczy dobrze o tobie.
            • shakirzycusia Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:35
              Napisałam to w kontekście ogólnym a nie jednego postu.
              Jednak swoją drogą... do niektórych inaczej się nie da niż tak jak to zrobiła w
              ww. poście 18_lipcowa. (Żeby nie było-nie bronię jej,bo nie ma takiej potrzeby).
          • norah3 Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:38
            No dobrze, ze ddziewczyna nie ma kopmpleksów, ale przyznaj Lipcowa, tak z ręką
            na sercu - gdzieś tak z 20 kg przydaloby się zrzucić, nie?
            • 18_lipcowa Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:41
              norah3 napisała:

> No dobrze, ze ddziewczyna nie ma kopmpleksów, ale przyznaj Lipcowa, tak z
              ręką
              > na sercu - gdzieś tak z 20 kg przydaloby się zrzucić, nie?

Przyznaję się z ręką na sercu. NIE PRZYDAŁOBY SIĘ ZRZUCIĆ.
              • pipetkaa [...] 31.12.05, 12:46
              • sowa_hu_hu Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:46
                20 kg? to chcesz żeby lipcowa wazyła 10 kg??? bo podejrzewam ze coś ok 60kg wazy...

to mój 2,5 letni syn wazy 15 kg...
                • norah3 Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:48
                  Ja mówię o tym kolorowym zdjęciu, które widziałam. No tam zdecydowanie nie
                  wygląda na 60 kg, ale właście na 20 wiecej.
                  • sowa_hu_hu Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:50
                    no ja waze 58 a wydawało mi sie ze z lipcowa mamy podobne figury.... tyle ze ona
                    cycki ma większe :) a
                    • norah3 Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 12:55
                      Eee no nie przesadzaj, przyjrzy się, zresztą widzę, że to Ty jesteś autorką
                      tego wątku:-)
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=33140661&a=33159828
                      • Gość: .... przeprosiny dla sowy.pomyłka nastapiła:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:11
                        myslalam ze te słowa czy to czasami nie ta napisala tez sowa?sowa przepraszam
                        ale sie pomyliłam..jednak jestes spoko:)
                        • Gość: kola Re: przeprosiny dla sowy.pomyłka nastapiła:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:12
                          lipcowa duzo lepsza grubsza niżchuda....ładne cialo i twarz bo wszystko kobiece
                          a biut to zarąbiasty..zazdroszcze bo mam tylko b:(
                          • Gość: kola Re: przeprosiny dla sowy.pomyłka nastapiła:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:28
                            o wypraszam sobie te pomówienia.pisze za siebie i nie pierdziel ze z róznych
                            adresów.nie moze mi sie podobać lipcowa ze tak najezdzasz?niedługo dojdzie do
                            tego ze wszystkie pozytywneposty na jej temat beda uważane za posty jednej
                            tylko osoby o róznych pseudach a to nie ma wina ze mam neoplusa bo wiekszosc ma
                            neostrade w Polsce i to nie powód zeby ktos mi zarzucał ze nie jestem sobą...
                            • sowa_hu_hu Re: przeprosiny dla sowy.pomyłka nastapiła:( 31.12.05, 14:09
                              brrrrr wypraszam sobie :)
                              watek o bieliźnie był mój ale ja w nim złego słowa na lipcową nie powiedziałam...
                  • 18_lipcowa Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 15:37
                    norah3 napisała:

> Ja mówię o tym kolorowym zdjęciu, które widziałam. No tam zdecydowanie nie
                    > wygląda na 60 kg, ale właście na 20 wiecej.

No to sie dziwie coś Ty na tym zdjeciu mogla wypatrzeć jak tam jest twarz, i
                    kawalek ramion, no ale ....pewnie masz super wzrok skoro widzisz...bez obrazu
                    • Gość: :] Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT IP: 80.51.90.* 31.12.05, 16:06
                      > No to sie dziwie coś Ty na tym zdjeciu mogla wypatrzeć jak tam jest twarz, i
                      > kawalek ramion, no ale ....pewnie masz super wzrok skoro widzisz...bez obrazu

reszty mozna sie domyslec, chyba ze jestes nieproporcjonalnie zbudowana. bo to
                      troche dziwne, zeby miec tluste ramiona a nogi szuple, albo na odwrot.
                      • 18_lipcowa Re: 18 LIPCOWA TO DOJRZALA BABECZKA A NIE MAŁOLAT 31.12.05, 16:13
                        nigdy nie mialam tłustych ramion słonce
        • Gość: marg ok..to.. IP: 212.38.200.* 31.12.05, 12:38
          calosc.
          img530.imageshack.us/my.php?image=mojezdjecia6057kp.jpg
    • saga1985 A popatrzcie sobie :))) 31.12.05, 12:56
      Ja i moja psina... Pozdrawiam - uwaga! jestem bez makijażu :)))
      img510.imageshack.us/img510/9494/10404079ut.jpg
      • Gość: lala sowa fałszywa?:(:(:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:03
        sowa jestes wiec fałszywa i wyszło szydło z worka :(:()pipetka bardzo ładna a
        saga cholernie naturalna i sliczna bez makijażu..
        • norah3 Dlaczego fałszywa? 31.12.05, 13:06
          To że zalozyla watek o bieliźnie, a ktos jako ilustrację dał zdjęcie Lipcowej?
          Co to ma wspolnego z fałszywością?
        • Gość: Ciekawy Kola, Lala, Asia i kto tam jeszcze.. IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 31.12.05, 13:17
          Czyli jedna osoba nadająca z tego samego adresu i pisząca cały czas to samo o
          Lipcu, Co ty z rodziny jestes, albo co?
          • Gość: mala mi Re: Kola, Lala, Asia i kto tam jeszcze.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:30
            Dlaczeg Ciekawy to jedna i ta sama osoba ?
            A jest to nora bo poznaje po piśmie i stylu pisania:)
      • Gość: madlov Re: A popatrzcie sobie :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:07
        saga, jesteś najładniesza!!!
        • saga1985 Re: A popatrzcie sobie :))) 31.12.05, 14:17
          Ojej dziękuję bardzo :)))) ale mi humor poprawiłeś (-aś) :) od wczoraj się
          czaiłam, żeby zdjęcie wkleić :))) pozdrawiam bardzo, bardzo serdecznie
      • Gość: ALA NAJPIEKNIEJSZE DZIEWCZYNY Z TEGO WĄTKU KTÓRE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:24
        ZAPAMiETAŁAM TO: saga,mmaupa,...ich twarze mnie ujęly i jeszcze była taka tajra
        też sliczna...ale SAGA I MMAUPA TO NUMER JEDEN DLA MNIE!
        • saga1985 Re: NAJPIEKNIEJSZE DZIEWCZYNY Z TEGO WĄTKU KTÓRE 31.12.05, 14:31
          :))))) dziękuję bardzo
        • mmaupa Re: NAJPIEKNIEJSZE DZIEWCZYNY Z TEGO WĄTKU KTÓRE 01.01.06, 00:34
          Heh, widze, ze zwierzece mordki gora :) dzieki ALA, i pozdrowienia dla Sagi i
          piesia.
    • pipetkaa [...] 31.12.05, 13:40
      • pump_it_up Re: A JA? 31.12.05, 13:51
        o jeny znowu ta wiewiora
        • pipetkaa alicja to daj jej foto a kate moss jest ochydna 31.12.05, 14:10
      • Gość: alicja DO PUMP IT UP.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:01
        lecz sie dziewczyno bo kiedys widzialam twe zdjecie i wygladasz jak worek kosci
        wiec sie nie dziwie ze kate moss to twa najwieksza idolka..obrazasz ładnijesze
        od siebie a sama jesteś niatrakcyjna ..znam cie bardzo dobrze i wiem jak
        wygladasz .a propos mieszkasz niedaleko mnie ..i tylko tyle ci moge teraz
        powiedzieć..
        • pipetkaa alicja do kogo to bylo? 31.12.05, 14:04
        • Gość: alicja Re: DO PUMP IT UP.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:06
          To było do pumpitup bo kiedys mówila zekate moss jest jej idolką największą.:)
          • pump_it_up Re: DO PUMP IT UP.... 31.12.05, 14:26
            kate moss nie jest moja idolka, tylko bardzo mi sie podoba:) ja nie wysylam
            swoich fotek nikomu z netu, wiec dziewczyno sama sie lecz. wiewiora to osoba,
            ktora ciagle wklejala swoje zdjecia na forum uroda i moda i prosila o ocene.
            byla strasznie nachalna. wiec sie uspokoj i nie klam, bo nie jestem workiem
            kosci hahaha.
            • Gość: miloszka SÓWKO PROSZE DAJ JAKIES ZDJECIA JESZCZE:):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:41
              może z okresy gdy wazyłas te 53 kg:):)
              fajna babka z ciebie i chcialabym jeszcze jakieś inne zdjecia zoabczyć twoje:)
              pozdrawiam
      • Gość: anielica do pipetki!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:05
        Mysle ze masz bardzo oryginalną urode ..jakąs takąorientalną...
        jesteśjeszcze chyba bardzo młoda bo tak młodo wygladasz.ja ci daje 17 lat a ile
        masz naprawde jesli wolno spytać?
        • pipetkaa Re: do pipetki!!!!!!!!!!!! 31.12.05, 14:09
          to bylo jak mialam 24 teraz mam 27,dziekuje
          • Gość: ... UWAGA PIPETA TO KŁAMCZUCHA WSTRETNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:19
            spieprzaj podszywaczko pieprzona ..zobaczcie na to dziewczyny szybko:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26933290&a=26933290

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=26886101&a=26886101
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=27204791&a=27204791
            TA DZIEWUCHA WROBILA KOLEŻANKE SWOJĄ ŚWINIA....
    • Gość: Dojrzala babka TYLKO DO PUMP IT UP..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:55
      dziewczyno czy ty podobna jestes do tej kate moss?
      bo jesli ci suie tak podoba to pewno tak bo zazwyczaj podobajaś sie nam osoby
      podobne do nas samych jak wynika z badan psychologicznych ..jesli to prawda to
      wspólczuje ci tego jak wygladasz bo jesli tak to tragedia
      www.warande.net/~signe/images/km000170.jpg to włąsnie kate moss i
      napisz szczezre co ci sie w niej do cholery podoba bo nie rozumiem tego ..jesli
      klasa i gust to zrozumiem ale co z wygladu bo ja nic nie widze u niej oprócz
      kości wystających...
      • Gość: arwena Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:00
        Klasa i gust ? O guscie dyskutowac nie bede, ale klasa??? Jaka klase ma
        podstarzala ćpunka ?
        • sowa_hu_hu Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... 31.12.05, 15:01
          otuż to :) podobno ćpała na umur... zerwano z nią kontrakty... choć ponoć wraca
          na wybieg...

ładny ma biust ale z twarzy zupełnie normalna - do pieknosci jej daleko...
      • pump_it_up Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... 31.12.05, 15:04
        niestety nie jestem podobna do Kate Moss a z checia zamienilabym sie z nia na
        cialo. Kate ma bardzo plastyczna twarz, niesamowite, ponetne usta i piekny
        Ntalia Oreiro, Kate Moss, Angelina Jolie, Kirsten Dunst... Nie mam okreslonego
        typu i wyroslam juz z fascynacji chudymi modelkami;/
        • pump_it_up Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... 31.12.05, 15:05
          sorry ucielo mi pol zdania. "piekny usmiech"
          • pump_it_up Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... 31.12.05, 15:08
            szczupla talie i ladne biodra:)
            • Gość: arwena Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:10
              Pump it up, 5 razy w tygodniu koka z wyzszej polki i talia osy murowana :)
        • sowa_hu_hu Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... 31.12.05, 15:05
          natalia oreiro faktycznie super... ale angelina jolie i jej silikonowe usta -
          brrrr - wszystkoe byłoby ok ale za duzo tego silikonu...
      • Gość: alicja Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:05
        ładny ma biust?ale gdzie ona go ma?przecież ona nie ma biustu wcale:)ale twarz
        ma najpeikniejsza na swiecie bo ostatnio nawet którys aktor sławny tak
        powiedzial ze niem a lepszej i bardziej oryginalnej twarzy z "tym czys" bo ona
        ma "to coś". a z forumowiczek podoba mi sie sowa huhu i mmaupa oraz saga:)
        • sowa_hu_hu alicja 31.12.05, 15:07
          ma mały biust moze (sama większego nie mam ;) ale ma ładny , proporcjonalny , na
          tym zdjęciu wygląda na jędrny...

dziękuje ze ci sie podobam hehe ;)
        • saga1985 Re: TYLKO DO PUMP IT UP..... 31.12.05, 15:21
          :))) dzięki :)) pozdrawiam
    • Gość: 18lipcowa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:58
      • Gość: arwena Re: TAK TO WŁASNIE MOJA FOTKA I CO Z TEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:05
        Czy ja wiem czy gruba...okrągła zwyczajnie, ale masz ładne rysy twarzy i po
        całosci na pewno wyglądasz ciekawie. Ja mam np dość szerokie biodra i okragły
        tyłek, a biust rozmiaru B, wyglądam nieproporcjonalnie.
      • Gość: ada Re: TAK TO WŁASNIE MOJA FOTKA I CO Z TEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:44
        ale wy jestescie głupie ..przyjrzalam sie temu zdjęciu i widze ze poprostu to
        wina zdjecia anie figury lipcowej ..ja jestem chuda jak szkielet a ręce mi na
        niektórych zdjeciach wychodzą jak tłusteb balerony jak sie tak ustawie jak
        lipcowa ..to wina ustawienia do zdjecia .uwierzcie ..ja mam takie zdjecie na
        którym mam biust wiekszy od lipcowej a naprawde mam małe b miske a ramiona
        grubsze od słonia chyba:):)wszystko zalezy od zdjecia i widac wyraznie ze ona
        nie ma tłustych ramion i duzego bisutu ale tak wyszła na zdjęciu!lipcowa ile
        wazysz?albo daj jakies inne zdjecie by im udowodnić ze jestes szczupła...
        • niva5 Re: TAK TO WŁASNIE MOJA FOTKA I CO Z TEGO? 31.12.05, 19:30
          albo daj jakies inne zdjecie by im udowodnić ze jestes szczupła...

:))) Idę o zakład każdy, że nie da takiego zdjęcia, bo takie nie istnieje. Niby
          skąd?

A w tamtym wątku ze zdjęciem, ktoś się zapytał czy to siostra Agaty Wróbel.
          Miałam podobne skojarzenie:D
          • 18_lipcowa Re: TAK TO WŁASNIE MOJA FOTKA I CO Z TEGO? 02.01.06, 20:04
            żartujesz no nie?
            niby czemu ja mam ci cokolwiek udowadniac?
            nie znam Cie kobieto
        • Gość: paulinka Re: TAK TO WŁASNIE MOJA FOTKA I CO Z TEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:34
          Moim zdaniem lipcowa jest bardzo ladna kobietą :) Ma ladne piersi i nie jest
          szkieletorem ! A buzie ma śliczna :) Tylko moglaby sie czesciej usmiechac do zdjęć;)
    • Gość: ania27 jak baby [o ciazach moga byc ladne?kpiny IP: *.buf.adelphia.net 31.12.05, 15:04
      cyce i rozstepy i tony tluszczu po ukochanych bachorkach
      • sowa_hu_hu Re: jak baby [o ciazach moga byc ladne?kpiny 31.12.05, 15:06
        ja jestem po ciązy i jestem ładna :) mimo rozstępów i zbędnych 5 kg...
        • Gość: arwena Re: jak baby [o ciazach moga byc ladne?kpiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:09
          Najpiekniejsza kobieta to kobieta-matka. Tak sobie obserwuje fotki mamusiek i
          nie da sie ukryc, ze macierzynstwo dodaje seksapilu, uroku, nieopisanej ilosci
          kobiecosci. Sama nie jestem jeszcze mamą, dlatego moja opinia jest obiektywna.
          • Gość: ala masakra jak znana modelka jest brzydsza od kazdej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:16
            z prezentowancyh pań tutaj..panie na tym forum wszystkie powinny być ogłosszone
            za bóstwa skoro to coś jest bóstwem;
            images.google.pl/imgres?
            imgurl=www.warande.net/~signe/images/km000170.jpg&imgrefurl=http://katemo
            ss.d2g.com/kmgal009.html&h=995&w=516&sz=157&tbnid=-
            lHKaVRkIxcJ:&tbnh=149&tbnw=77&hl=pl&start=3&prev=/images%3Fq%3Dkate%2Bmoss%
            26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
      • saga1985 Re: jak baby [o ciazach moga byc ladne?kpiny 31.12.05, 15:15
        Czyżby niewolnica wagi i wody mineralnej?
        • sowa_hu_hu Re: jak baby [o ciazach moga byc ladne?kpiny 31.12.05, 15:16
          pewnie tak :) nawiedzona jakaś w każdym razie...
          • saga1985 Sówek :) 31.12.05, 15:25
            A chłopca to masz ślicznego :)aniołeczek. Każda normalna kobieta wolałaby
            takiego Sówka niż talię osy :)))
            • iselle Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P 31.12.05, 15:26
              img437.imageshack.us/img437/2664/8708549ir.jpg
              • pump_it_up Re: Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P 31.12.05, 15:28
                ladna jestes:) i masz fajne kosci policzkowe
              • saga1985 Sliczne wlosy! 31.12.05, 15:29
                Cóż za piękny kolor włosów.. :)
              • Gość: arwena Re: Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:30
                iselle, masz śliczne oczka i włosy, pierwsze skojarzenie jakie mialam to
                królewna sniezka :)
                • iselle Re: Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P 31.12.05, 15:31
                  Dziękuję ale raczej chyba Królowa Śniegu :) Fakt, ciemnej karnacji mówię NIE :D
              • Gość: Desper Re: Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 15:34
                To ta krzycząca nauczycielka z reklamy chyba PLUSa
                • iselle Re: Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P 31.12.05, 15:37
                  P U D Ł O :P
              • Gość: Nika Re: Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:09
                Dorota? ;)
                • iselle Re: Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P 31.12.05, 16:11
                  Nie :) Dlatego taki nagłówek bo pracuję w miejscu publicznym i może ktoś.. :)
                  • mmaupa Re: Ciekawe czy mnie ktoś rozpozna :P 01.01.06, 00:39
                    nie jestem na biezaco z pracownicami "miejsc publicznych", ale tyle ci powiem,
                    ze zestaw kolorystyczny twoich oczu i wlosow jest niesamowity.
            • sowa_hu_hu Re: Sówek :) 31.12.05, 15:33
              juz pisałam wyzej że to diabeł w ciele anioła heheh :)
      • sefora5 Re: jak baby [o ciazach moga byc ladne?kpiny 31.12.05, 17:23

• Gość: definicja Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 80.240.162.* 31.12.05, 16:33
      Chciałam zamieścić swoją buziolę ;-), ale nie wiem jak....
      • iselle Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 16:38
        W pierwszych kilku postach masz napisane jak to można łatwo zrobić :)
        • Gość: definicja Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 80.240.162.* 31.12.05, 16:43
          Robiłam zgodnie z instrukcją ale jakoś mi nie wyszło......;-)
          • Gość: Shakirzucisa Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:49
            img449.imageshack.us/my.php?image=beztytuu66668ez.png
            a to też ja ;) Tym razem bez głupiej miny.
      • Gość: Mango To ja;): IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 19:54
        img77.imageshack.us/my.php?image=mala4nq.jpg
    • Gość: aaa NO TO TERAZ MOJA FOTKA :):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 16:54
      img374.imageshack.us/img374/6126/im0004334zc.jpg
    • Gość: Tajra Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:04
      wróciłam :) ale mamy laski w kraju- bardzo ładne jesteście :) może ktoś jeszcze
      wklei fotke?
    • Gość: malwina to moje zdjęcie ze ślubu..raz kozie ,smierć:):):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:23
      ocencie mnie jesli mozecie szczerze co wam sie nie podoba :)zawsze chcialam byc
      obiektywnie oceniona prze kogos obcego:):)
      img439.imageshack.us/img439/6496/img01082uk.jpg
      • Gość: malwina Re: to moje zdjęcie ze ślubu..raz kozie ,smierć:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:33
        tylko na tym zdjeciu ślubnym naswietlilo mi oczy strasznie ale jak znajde inne
        to wkleje:)
      • inaa1 ładna kiecka n/t 31.12.05, 17:37
      • Gość: :] Re: to moje zdjęcie ze ślubu..raz kozie ,smierć:) IP: 80.51.90.* 31.12.05, 17:43
        a co ma sie nie podobac? jest ok. w dodatku to jest ujecie z profilu, ktore
        ponoc jest najbardziej niekorzystne, a wyszlas bardzo dobrze.
        • Gość: :] Re: to moje zdjęcie ze ślubu..raz kozie ,smierć:) IP: 80.51.90.* 31.12.05, 17:45
          mialo byc "z polprofilu"
    • Gość: monika Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.rybnet.pl 31.12.05, 17:30
      Moja fotka:img449.imageshack.us/my.php?image=obraz0107vs.jpg
      • Gość: madlov Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 17:52
        najładniejsze
        1.saga - jesteś urocza, naturalna, kobieca
        2. tajra- j.w.
        3. asiekasiekowaty - słowiańska uroda, bomba, i te włosy
        4. mmaupa - ślicznotka z ciebie
        5. magdaksp - wyglądasz jak wamp!
        • magdaksp Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 18:05
          a to zle czy dobrze:)?do wampa to mi daleko:)
          • magdaksp Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 18:06
            do wampira blizej:)
            • Gość: madlov Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 19:02
              to oczywiście dobrze, wyglądasz tajemniczo i masz spojrzenie wampa
              • magdaksp Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: 31.12.05, 19:44
                to dobrze ze dobrze uspokoilam sie:)
    • Gość: definicja Re: Tylko dla odważnych:) wklejamy swoje buziole: IP: 80.240.162.* 31.12.05, 18:18
      próba img405.imageshack.us/img405/5244/bobo16tn.png
      • kragmel uwaga techniczna 31.12.05, 18:22
        do prób i testów służy forum testowe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka