kot_psot 30.12.05, 13:28 Moje drogie! Czy mozecie mi polecić dobry korektor pod oczy? Ma być skuteczny, rozświetlający. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: evitka21 Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 14:04 tez jestem zainteresowana-szczególnie jesli chodzi o zamaskowanie cieni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.uje.nat.hnet.pl 30.12.05, 14:49 Możecie też użyć zwykłych korektorów a potem już na zakończenie makijażu użyc trochę pudru rozświetlającego lub rozsmarować trochę kredki w kolorze naturalnym z perłowym pobłyskiem:) Ja korektora używam zawsze z firmy Constance Carroll i łączę go z Dermacolem,aby uzyskać dobry odcień;)oba sie trzymają bardzo mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
chmuurka Re: KOREKTOR POD OCZY 30.12.05, 15:42 Mnie fajny korektor poleciła Beta, bywalczyni tutejszego forum, której jestem bardzo wdzięczna takze za inne porady (Jabu'she). Wypróbowalam, jestem zadowolona, to korektor z pędzelkiem, Loreal - Touche Magique. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziarozia Re: KOREKTOR POD OCZY IP: 81.15.200.* 30.12.05, 15:46 Polecam Loreala z pędzelkiem kolor 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.chello.pl 30.12.05, 19:06 spotkałam sie juz kilka razy z opiniami ze najlepszy jest YSL w pędzelku, kupiłam ale na razie się nie wypowiem bo uzylam dopiero raz a moje cienie są rzeczywisciew ekstremalne, wiec sie nie sprawdzil, ale moze musze go dopiero wyczuc w uzyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.elk.mm.pl 30.12.05, 19:19 Używam korektora pod oczy Oriflame, jestem z niego bardzo zadowolona.Jest w małej tubce, dobrze kryje sińce, przebarwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanillka Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.smrw.lodz.pl 30.12.05, 20:48 A może któaś z Was orientuje się jakiego korektora pod oczka używa pani z programu "No to pięknie"? Ładnie wyglądają jej modelki po zastosowaniu tego czegoś... Dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0anna Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.chello.pl 30.12.05, 20:53 Ja też polecam L'OREAL Touche Magique. Jest w dwóch kolorach - jeden taki bardziej różowy, drugi bardziej żółty. Delikatnie rozświetlający (tak w sam raz) i długo się trzyma. W Sephorze płaciłam 43 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: KOREKTOR POD OCZY 31.12.05, 13:17 www.allegro.pl/show_item.php?item=78812247taki? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: KOREKTOR POD OCZY 31.12.05, 13:17 www.allegro.pl/show_item.php?item=78812247 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j0anna Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.chello.pl 31.12.05, 13:41 Ten korektor L'OREALA który można kupić u nas w sklepie jest razem z pędzelkiem - bardzo to wygodne - nie trzeba rozprowadzać palcem i nic się nie marnuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: KOREKTOR POD OCZY 30.12.05, 23:15 Pani prowadząca używa przeważnie korektora Touche Eclat YSL w takim złotym pisaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanillka Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.smrw.lodz.pl 31.12.05, 11:03 Bardzo dziękuję za podpowiedź. Przejrzę na wizażu opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inecita Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.chello.pl 31.12.05, 14:31 to jest własnie ten o którym napisałam powyżej, może za mało go nakładam??? Bo u mnie słabo z efektem, prawde mówiąc gorzej niż po dermacolu... zobacze jak sie sprawdzi na Sylwestra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: KOREKTOR POD OCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 23:05 a ktos moze wie gdzie w warszawie (oprócz okolic centralnego)mozna kupic dermacol?? Odpowiedz Link Zgłoś