Gość: Amanda IP: *.oho.com.pl 29.10.02, 09:48 widziałyście już ten podkład? Jaka jest cena? i wogóle opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: So Ingenious Estee Lauder 29.10.02, 10:26 sharlotka mi wczoraj pisala, ze testowala. podobno fajny i leciutki, kolory ok. kosztuje 130 pln i wlasnie nad nim mysle. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: So Ingenious Estee Lauder IP: *.oho.com.pl 29.10.02, 10:35 ja też własnie o nim myślę :) a nie wiesz czy jest mocno czy slabo kryjący? i jeszcze czy matuje czy rozświetla? Odpowiedz Link Zgłoś
agul1 Re: So Ingenious Estee Lauder 29.10.02, 10:39 Amanda,poszukaj w wyszukiwarce, ja jakiś miesiąc temu pisałam o tym podkładzie, co prawda tylko z prasówek, ale były tam informacje których szukasz. Niedawno wypróbowalam ten podkład, on nie jest matujący, ale bardzo ładnie kryje i ma naprawdę fajne kolory, naturalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: So Ingenious Estee Lauder IP: 217.98.124.* 29.10.02, 10:54 a faktory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: So Ingenious Estee Lauder IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 23:15 piszecie o fluidzie czy o tym kompakcie/pudrze czy jak to zakwlifikować? One juz sa w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: So Ingenious Estee Lauder 29.10.02, 23:32 ja o fluidzie, ale tylko powtarzam zaslyszane, dopiero jutro ide memrac o probke;) xx. Odpowiedz Link Zgłoś