marghot 02.01.06, 10:04 Jakie są te kosmetyki dobre, średnie, złe? Czy mają dużo subst. zapychających? Niestety przy opisach w necie nie jest podany skład, więc zwracam się z tym pytaniem do osób stosujących te mazidła :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cieszynianka Re: S e l v e r t IP: *.chello.pl 03.01.06, 14:13 pracuję na Selvercie w gabinecie kosmetycznym, bo jest to marka przede wszystkim tzw profesjonalna czyli gabinetowa, jesli chodzi o zabiegi klientki sa bardzo zadowolone, zwlaszcza ten nowy Vitaspheres C na przebarwienia, nie są perfumowane, i nie zdarzyło mi się żeby kogoś uczuliły, Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: S e l v e r t 03.01.06, 14:45 skusiłam się na serie Sensity - mam nadzieję, że nie uczuli pomimo obecności rumainku. teraz jeszcze muszę "namierzyć" salon w Poznaniu stosujący te kosmetyki Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Marghot?? 03.01.06, 17:11 Marghot, jak poznajesz ktore substancje zapychaja??? ja mam mieszana buzie i mam ten problem z niktorymi ktremami do twarzy ne iwiem jednak po czym to poznawac. Zwlaszcza badziewny Loreal robi to zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Marghot?? 04.01.06, 07:57 np. na wizażu jest lista składników stosowanych w kremach, przy niektórych widnieje adnotacja, że moga zapychać Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: S e l v e r t - polecam! 06.01.06, 07:55 Kupiłam i stosuję serię dla cery wrażliwej, naczynkowej. na prawdę gorąco polecam. Kremy na dzien i na noc doskonale łagodzą, nawilżają (bez zbędnego natłuszczenia), krem na dzięń sprawdza się pod makujaż, twarz się nie przesusza i nie czerwieni. Zestaw zlożony z toniku 100ml, mleczka 100ml, kremu nawilżającego na dzień 50ml tubka oraz kremu odżywczego na noc tubka 50ml - kosztowała mnie 79zł (widzialam na esentii za 73zł). Odpowiedz Link Zgłoś