moggie 03.01.06, 21:46 to ,aby tak jak z plotkowaniem o sławnych przenosic tematy typu przy 152 jaka waga, bo to nie do zniesienia. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ishee Re: Postuluję o.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 21:50 Jestem jak najbardziej ZA. Te tematy są jak rzeka, rzeka bzdur i szukania akceptacji na siłę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Postuluję o.. 03.01.06, 22:17 oj, ja tez jestem za! nie mozna propagowac anorektyczek! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: pytanie techniczne 03.01.06, 22:25 Jest takie forum...nazywa sie Ośla Ławka.....:> W regulaminie jest punkt mowiacy o pisaniu zgodnie z tematyka. Poza tym swinka_morska napisala,ze watki o slawnych beda usuwane...niech i te o wagach i wymiarach znajda sie w tym samym koszu. Odpowiedz Link Zgłoś
extreme_honey Re: pytanie techniczne 03.01.06, 22:26 Albo niech sobie powędrują tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=520...gdziekolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: pytanie techniczne 03.01.06, 22:31 temat wagi odpowiedniej do wzrostu itp. w moim odczuciu należy do takich, które znajdują swoje miejsce na forum Uroda. wysyłanie takich wątków na osła nie jest imho najlepszym rozwiązaniem, następnym krokiem musiałoby pewnie być wyrzucenie wszelkich wątków o ćwiczeniach i odchudzaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Postuluję o.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.01.06, 23:18 Moim zdaniem wątki dotyczące wagi i stosunku wagi do wzrostu są zgodne z tematyką tego forum. Być może niektórym nie wydają się zbyt mądre, ale to jeszcze nie powód, żeby je kasować lub przenosić. Tu co trzeci wątek jest głupi, ale to nie powód, żeby je tępić. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: Postuluję o.. 03.01.06, 23:25 Wiesz dlaczego co trzeci watek jest glupi? Bo co trzeci to wlasnie ten o wadze. Jest foum Zdrowa Dieta, jest Forum Fitness.. to jest forum o urodzie,a nie o tym ile ktos wazy. Powinnien byc przyszpilony link ze strona do liczenia BMI,a reszta do kosza. Porady na temat wyszczuplenia/wymodelowania danych partii ciala to co innego -to pielegnacja urody. A gdyby ktos pisal 'mam 50 cm w łydce,a Wy?'.....widzisz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
moggie Re: Postuluję o.. 04.01.06, 20:30 a może zrobić by jakiś jeden temat, coś jak biała lista fryzjerów. Dzięki temu większość osób wpisuje tam pytania i oceny o fryzjerach,a pojedynczych pytań jest mniej i przechodzą bez echa,tak to całe forum byłoby zaśmiecone pt."waga a wzrost" albo coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
moggie Re: Postuluję o.. 04.01.06, 20:32 moggie napisała: > a może zrobić by jakiś jeden temat, coś jak biała lista fryzjerów. Dzięki temu > większość osób wpisuje tam pytania i oceny o fryzjerach,a pojedynczych pytań > jest mniej i przechodzą bez echa,tak to całe forum byłoby zaśmiecone pt."waga a > > wzrost" albo coś w tym stylu, a w sumie prawidłowa waga przy danym wzroście to chyba bd. zdrowie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinka Jestem za ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:57 Poza tym po co one wszystkie zakładają 5 róznych watków o tj wadze skoro mozna to wszystko w jednym napisać ?:| Odpowiedz Link Zgłoś