Dodaj do ulubionych

najpiękniejsze włosy w Polsce

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.02, 19:28
kto je ma według Was? Moim ideałem - jeśli chodzi o strukturę i kolor włosów -
jest Justyna Steczkowska.
Niestety, moje włosy są zupełnie inne.
Obserwuj wątek
    • preta Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 01.11.02, 19:33
      Oczywiscie Wioletta Villas ;-))))
      • karelia Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 01.11.02, 20:12
        1.Violetta Villas
        2. Bogumila Wander ( jako spikerka, teraz nie wiem)
      • Gość: myrka Re: najpiękniejsze włosy w Polsce IP: 195.94.198.* 04.11.02, 13:52
        preta napisała:

> Oczywiscie Wioletta Villas ;-))))

za kazdym razem kiedy ja widze zastanawiam sie na ile sa to wlosy naturalne...
        Violetta Villas pytana o sekret swoich gestych wlosow mowi, ze wciera sobie
        regularnie nieoczyszczona nafte w skore glowy, jakos nie chce mi sie wierzyc,
        ze to od tego; niedawno widzialam w jakims pismie jej zdjecie z bardzo wczesnej
        mlodosci, kiedy jeszcze nie zaczela kariery piosenkarskiej i uwierzcie mi miala
        na tym zdjeciu calkiem zwyczajne, zdrowe, nie za geste, ciemnoblond wlosy
        • Gość: Marghot Re: najpiękniejsze włosy w Polsce IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 04.11.02, 14:07
          Ja uwielbiam pokręcone włoski - sama mam prościutkie druciki :(, więc idealne
          piórka ma p. Poniatowska (stylistka z twojego Stylu) i Kaja Paschalska - taka
          smarkata a wloski suuuper ;))))
          • Gość: myrka Re: najpiękniejsze włosy w Polsce IP: 195.94.198.* 04.11.02, 14:12
            Gość portalu: Marghot napisał(a):

> Ja uwielbiam pokręcone włoski - sama mam prościutkie druciki :(, więc idealne
            > piórka ma p. Poniatowska (stylistka z twojego Stylu)

chyba chodzi o pania o rownie arystokratycznym nazwisku czyli Czartoryska
            szefowa dzialu stylizacji ;) rzeczywiscie ma burze wlosow
            • Gość: Marghot Re: najpiękniejsze włosy w Polsce IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 04.11.02, 15:39
              Oczywiście :0 Czrtoryska
              Cóż, jam z ludu prostego i magnacko-arystokratyczne nazwiska są mi obce ;)
              • sublustris Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 04.11.02, 17:01
                Pani Czartoryska, od stylizacji, zawsze jak ja widzialam to zastanawialam sie
                czego wydaje sie byc taka "szara i zaniedbana".
            • Gość: martaa2 Re: najpiękniejsze włosy w Polsce IP: *.pl 09.11.02, 11:06
              Gość portalu: myrka napisał(a)
              >
              > chyba chodzi o pania o rownie arystokratycznym nazwisku czyli Czartoryska
              > szefowa dzialu stylizacji ;) rzeczywiscie ma burze wlosow
              -----------
              Taką burzę to może mieć każdy.Przecież to zwykła trwała i tyle.Nie myślcie,że
              jej się same tak kręcą
              • Gość: myrka Re: najpiękniejsze włosy w Polsce IP: 195.94.198.* 13.11.02, 09:37
                Gość portalu: martaa2 napisał(a):

> Taką burzę to może mieć każdy.Przecież to zwykła trwała i tyle.Nie myślcie,że
                > jej się same tak kręcą

wg mnie to wlosy naturalnie skrecone, dosc latwo mozna odroznic skret wlosow po
                trwalej od skretu naturalnego; poza tym nie kazda moze miec taka burze wlosow,
                trwala ondulacja nie zamienia automatycznie kazdej fryzury w burze wlosow;
                • martaa2 Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 13.11.02, 14:58
                  Gość portalu: myrka napisał(a)
                  >
                  > wg mnie to wlosy naturalnie skrecone, dosc latwo mozna odroznic skret wlosow
                  po
                  >
                  > trwalej od skretu naturalnego; poza tym nie kazda moze miec taka burze
                  wlosow,
                  > trwala ondulacja nie zamienia automatycznie kazdej fryzury w burze wlosow;
                  ----------
                  Według mnie to jednak trwała,ten skręt nie wygląda na naturalny zwłaszcza na
                  końcówkach.Naturalne loki to ma Fajkowska czy Kaja Paschalska.
                  Owszem nie każde włosy po trwałej wyglądają jak burza,ale wystarczą
                  długie,mocne,grube włosy i już można mieć taką burzę.
    • martaa2 Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 01.11.02, 20:49
      Piękne włosy i gatunkowo i kolorystycznie mają Katarzyna Dowbor i Anna
      Maruszeczko.
      • sublustris Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 01.11.02, 21:15
        M.Olejnik-mam taka slabosc do gladkich blond, jakby zwezajacych sie ku koncom
        wlosom. Sama niestety takich nie mam.
        • preta Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 01.11.02, 21:53
          >Sama niestety takich nie mam.<

To chyba dobrze?! Wlosy Moniki Olejnik wygladaja na dosc slabiutkie. Moze
          wlasnie przez to zwezanie sie u dolu. Tak samo jest u Maryli Rodowicz. Ale i
          tak wole wlosy dlugie (nawet takie troche lichutkie) niz krotkie.
          • sublustris Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 01.11.02, 22:16
            Tez wole dlugie, zdecydowanie.
        • la_lunia Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 11.11.02, 16:59
          ja mam takie
          proste, a zwezajace sie na dole oznacza - cienkie, coraz ciensze
          to najgorsze co mogło mnie w życiu spotkać :(
    • helena25 Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 01.11.02, 22:22
      Gość portalu: Joanna napisał(a):

> kto je ma według Was? Moim ideałem - jeśli chodzi o strukturę i kolor włosów -
      > jest Justyna Steczkowska.

Szkoda tylko, ze nie sa prawdziwe. Jezeli ktos watpi co do prawdziwosci jej
      niektorych "elementow", niech sobie przypomni Szanse na sukces. Kto pamieta jak
      wtedy wygladala, co miala, czego nie miala???? :-)))))
      Pozdrawiam
      H.
      • sublustris Steczkowska... 02.11.02, 00:07
        Steczkowska...juz pomijajac jej sztuczny biust, to co zrobila krotko po
        smierci jej ojca, czyli sesja zdjeciowa na cmentarzu i Steczkowska wystrojona
        w nablyszczana "suknie balowa" - tak pozujaca na grobie ojca itd-dla "Twojego
        Stylu" to dla mnie szczyt wszystkiego. Autopromocja, umilowanie do kiecek i
        show ma pewne granice, a nie wiem czy to akurat podchodzilo pod sztuke, ktorej
        definicja w obecnych czasach polega glownie na szokowaniu.
        • damona Re: Steczkowska... 02.11.02, 12:18
          sublustris napisała:

> Steczkowska...juz pomijajac jej sztuczny biust, to co zrobila krotko po
          > smierci jej ojca, czyli sesja zdjeciowa na cmentarzu i Steczkowska wystrojona
          > w nablyszczana "suknie balowa" - tak pozujaca na grobie ojca itd-dla "Twojego
          > Stylu" to dla mnie szczyt wszystkiego. Autopromocja, umilowanie do kiecek i
          > show ma pewne granice, a nie wiem czy to akurat podchodzilo pod sztuke,
          ktorej
          > definicja w obecnych czasach polega glownie na szokowaniu.

co do biustu to nie jestem pewna, wydaje mi sie, ze dzieki cwiczeniom
          (wystarczy spojrzec na jej rozbudowane teraz ramiona - wiec klate pewnie tez
          trenuje) i ciazy biust moze sie troche powiekszyc. Do tego jeszcze odpowiednie
          biustonosze powiekszajace i jest biust jak sie patrzy:-).

Co do tej sesji zdjeciowej to tez bylam zniesmaczona.

• sublustris Re: Steczkowska... 02.11.02, 19:02
            Z tym biustem to nie tak naturalnie... zrobila to jeszcze przed ciaza i sama
            sie do tego przyznala w ktoryms z programow wieczornych(zadawali pytanie czy
            za duze miski sobie wszczepila (bo niemal nie mogla patrzec w dol spiewajac na
            koncercie w tym swoim czerwonym gorsecie), a wtedy ona, ze nie, ze to "ciaza
            tak daje"+smiech), w niemal tym samym czasie Kajah poprawila sobie nos.
            O swojej operacji biustu (nieco wczesniej)zupelnie bez skrepowania i wrecz
            humorystycznie opowiadala takze Anja Orthodox.
            • Gość: Agatta Re: Steczkowska... IP: *.48.95.120.ip.atrax.pl 07.11.02, 19:53
              Sublustris, jeśli czegoś nie wiesz, nie komentuj. Jak powiększa się biust to
              nie można karmić piersią, a ja nie raz widziałam jak karmiła swojego Leona
              piersią gdyż znam się z Justyną nie od dziś. Jeżeli nie wiesz to ciąża może
              spowodować, że biust nawet 3 krotnie się powiększy. Justyna więc nigdy nie
              powiedziała, że powiększyła sobie biust, bo to nie byłoby zgodne z prawdą.
              • sublustris Re: Steczkowska... 07.11.02, 20:27
                Agattko, nie martw sie, Justynka wybrala sobie taki "publiczny" zawod to i
                wszelka krytyke zniesie skoro zarabia na zycie swym wizerunkiem wlasnie.
                A o takich "dramatycznych i trwalych" wplywach wczesnej ciazy to mi nie pisz
                :-/
                • asinek Re: Steczkowska... 07.11.02, 21:27
                  nic nie mam do Steczkowskiej (a kto to w ogole jest?). Chcialam tylko piec
                  groszy w sprawie powiekszania biustu - zaleznie od tego, czy implant wszczepia
                  sie pod czy nad miesien piersiowy, karmienie piersia po operacji jest mozliwe
                  (w tym pierwszym przypadku, rzecz jasna).
                  pozdr
                  a.
                  -----------------
                  errae humanum est
              • Gość: myrka Re: Steczkowska... IP: 195.94.198.* 08.11.02, 08:16
                Gość portalu: Agatta napisał(a):

> Sublustris, jeśli czegoś nie wiesz, nie komentuj. Jak powiększa się biust to
                > nie można karmić piersią,

Twoja uwaga moze sie z powodzeniem odniesc do Ciebie, czyli jak czegos nie
                wiesz na 100% to nie komentuj; po operacji powiekszania biustu mozna karmic
                piersia
                • Gość: Agatta Re: Steczkowska... IP: *.48.95.120.ip.atrax.pl 08.11.02, 13:41
                  Ok. może rzeczywiście nie popisałam się zbytnią wiedzą na ten temat. Wiem
                  jedno, znam Justynę i nie powiększała sobie ona biustu.
                  • Gość: myrka Re: Steczkowska... IP: 195.94.198.* 08.11.02, 14:40

> Ok. może rzeczywiście nie popisałam się zbytnią wiedzą na ten temat. Wiem
                    > jedno, znam Justynę i nie powiększała sobie ona biustu.

jesli jestes jej znajoma to moze powiesz nam czy zageszczala wlosy, skoro
                    kwestia biustu Justyny jest juz wyjasniona
                    • do.ani Re: Steczkowska... 08.11.02, 14:52
                      Firma Dome zajmująca się przedłużaniem włosów oficjalnie podała na targach
                      fryzjerskich w Poznaniu, komu ostatnio przedłużali: Krystynie Jandzie ( ma do
                      pasa), Annie Przybylskiej (pamiętacie jej rzadziutkie włosy na początku
                      Złotopolskich?), Justynie Steczkowskiej, Maryli Rodowicz. Robili też Michała
                      Żebrowskiego w Wiedzminie.
                      • Gość: nina Re: Steczkowska... IP: *.telocity.com 09.11.02, 06:13
                        A ja glupia patrze na te "pieknosci" i mysle, kurcze te to sa szczesciarami,
                        slawne, bogate i piekne :)).. Czlowiek patrzy na nie i mysli, kurcze jakie ona
                        ma super wlosy a ja :((.. jaki biust..jaka figura...jakie cery na
                        zdjeciach :)).. zapominajac o tym, ze to wszystko retusze na fotkach..a w
                        zyciu, zageszczanie, wybielanie, powiekszanie, pomniejszanie itd. itp.

A jesli chodzi o biust Steczkowskiej.. to niezle jej sie powiekszyl jesli
                        spojrzec na pocztek kariery.. a ja naiwna myslalam, ze biust rosnie do pewnego
                        wieku :((..
                    • Gość: Agatta Re: Steczkowska... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.11.02, 19:49
                      Ma naturalne włosy! Jak pamiętam raz na koncercie Maanamu miała doczepiane
                      włosy! To wszystko. Nie przypominam sobie by kiedykolwiek przedłużała włosy!
                  • Gość: Alla Re: Steczkowska... IP: *.a2000.nl 09.11.02, 06:27
                    Czy ty czasem nie jestes jedna z tych jej niezliczonych siostr i na sile, wbrew
                    oczywistym faktom wmawiasz ludziom, ze Steczkowska nie ma sztucznych wlosow ani
                    nie powiekszala biustu?
                    To by wyjasnialo dlaczego ja tak bronisz, bo Steczkowska promuje swoja rodzine
                    i upycha te swoje siostry po wszystkich chorkach gdzie sie da.
                    Nie masz zadnych argumentow oprocz tego, ze ja znasz. To zaden argument, bo
                    kazdy moze sobie tak powiedziec. Naprawde przestan sie wyglupiac, bo na co
                    liczysz? Ze ludzie juz maja zupelna skleroze i nie pamietaja szansy na sukces
                    sprzed paru lat ani Opola?
                    • Gość: Agatta Re: Steczkowska... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 10.11.02, 19:56
                      Nie musze udowadniac ze jestem sobą czyli Agattą. Poza tym w Szansie na sukces
                      miała mniejszy biust, to fakt, ale kazdy kto ma w rodzinie jakies dzieci chyba
                      wie, że kobiecie w trakcie ciąży powieksza się biust. Tak tez było z Justyną.
                      Możesz to sprawdzić na SOBIE!
                      • tse-tse Re: Steczkowska... 10.11.02, 20:13

> Nie musze udowadniac ze jestem sobą czyli Agattą. Poza tym w Szansie na
                        sukces
                        > miała mniejszy biust, to fakt, ale kazdy kto ma w rodzinie jakies dzieci
                        chyba
                        > wie, że kobiecie w trakcie ciąży powieksza się biust. Tak tez było z Justyną.
                        > Możesz to sprawdzić na SOBIE!

Tak, ale nie z numeru miseczki 0, na miseczke nr 4. Takie cuda sie nie zdarzaja.
                        • sublustris Re: Steczkowska... 11.11.02, 04:18
                          Nie wszystkim ciaza daje nawet cokolwiek "up", bo moja przyjaciolka jak
                          byla "A" tak i pozostala, ku jej rozczarowaniu :-(
                          • Gość: ola Re: Steczkowska... IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 21:22
                            Mi po ciąży biust zmalał 1 rozmiar.
                          • Gość: Agatta Re: Steczkowska... IP: *.48.95.155.ip.atrax.pl 12.11.02, 19:27
                            Nie kazdemu daje "up", ale Justynie dało.
                    • Gość: żaba Re: Steczkowska... IP: proxy / 195.94.193.* 13.11.02, 14:54
                      Alla masz rację. Widzę że siedzisz w branży i wiesz co w trawie piszczy.....
          • sublustris Re: Steczkowska... 02.11.02, 19:03
            Z tym biustem to nie tak naturalnie... zrobila to jeszcze przed ciaza i sama
            sie do tego przyznala w ktoryms z programow wieczornych(zadawali pytanie czy
            za duze miski sobie wszczepila (bo niemal nie mogla patrzec w dol spiewajac na
            koncercie w tym swoim czerwonym gorsecie), a wtedy ona, ze nie, ze to "ciaza
            tak daje"+smiech), w niemal tym samym czasie Kajah poprawila sobie nos.
            O swojej operacji biustu (nieco wczesniej)zupelnie bez skrepowania i wrecz
            humorystycznie opowiadala takze Anja Orthodox.
            • Gość: Joanna Re: Steczkowska... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 11:48
              Co do prawdopodobnego przedłużenia włosów przez Steczkowską, to nie wiem, czy
              fryzjer ma aż tak długie sztuczne kosmyki. Jej włosy mają taką długość, że nie
              jestem pewna, czy w grę wchodzi przedłużanie. Chociaż, kto ją tam wie...
              Co do samej postaci - nie słucham jej i nie znoszę jej zachowania. Dla mnie nie
              do przyjęcia było zachowanie Steczkowskiej na koncercie "Zielono mi",
              poświęconym A. Osieckiej. To darcie poduszek, wrzaski! Zachowywała się jak
              zwykła zdzira.
              Oceniam tylko jej włosy i nic poza tym.
              • Gość: nina Re: Steczkowska... IP: *.telocity.com 03.11.02, 23:18
                Przeciez fryzjer moze Ci przedluzyc, zagescic wlosy jak tylko chcesz i na jaka
                dlugosc tylko chcesz. To mozna robic "wklajajac" czy tez "zwiazujac" Twoje
                wlosy z sztucznymi, ktore jak Cie stac, moga byc prawdziwymi wlosami.. Wiec
                nie ma czegos takiego, jak okreslona dlugosc, ktora moze Ci zrobic fryzjer.
                Przeciez ta wokalistka z Lombardu (chyba juz nie istnieje ten zespol)zawsze
                miala cieniutkie, krotkie wlosy a teraz ma dlugie, blond. I sama w Wywiadzie z
                Jagielskim powiedziala, ze zawdziecza to fryzjerowi..bo przeciez kto by
                uwierzyl, ze urosly jej przez jeden dzien.
              • Gość: Agatta Re: Steczkowska... IP: *.48.95.120.ip.atrax.pl 07.11.02, 19:30
                Joanno zastanów się co Ty piszesz... przykro to czytać. Co ma wspólnego darcie
                poduszek do zdziry. Zastanów się jakich słów używasz.
            • Gość: żaba Re: Steczkowska... IP: proxy / 195.94.193.* 04.11.02, 14:56
              Macie rację z tym biustem i z włosami. Znam Steczkowską osobiscie i to od
              bardzo dawna........Nie ma w tej osobie nic naturalnego , a najbardziej
              nienaturalne jest jej zachowanie, to pozerstwo "a la gwiazda" - ohyda........
              • Gość: Agatta Re: Steczkowska... IP: *.48.95.120.ip.atrax.pl 07.11.02, 19:41
                Zaba, nie wierzę w to że znasz Justynę! Gdybyś ją znała wiedziałabyś, że jej
                włosy są naturalne, ale farbowane. Nie ma sztucznych!!! Biust tak samo jest
                prawdziwy. A zachowanie też jest naturalne. Spotykamy się bardzo często od
                kilku lat pomimo tego iż mieszkam w Szczecinie. Ona nigdy nie zachowywała
                się "a`la gwiazda". Jest bardzo naturalna, obojętnie czy jest na scenie, w
                kinie, w teatrze czy w domu.
                • Gość: Alla Re: Steczkowska... IP: *.a2000.nl 07.11.02, 19:59
                  Nie opowiadaj bajek o naturalnym biuscie. To ze Steczkowska sama tak twierdzi,
                  ze nic sobie nie doprawiala jeszcze o niczym nie swiadczy.
                  Widzialam ja w szansie na sukces (to byl niezly przekret), widzialam w Opolu na
                  samym poczatku kariery, widzialam jej zdjecia w gazetach z tego okresu. Na
                  biusty akurat zwracam zawsze uwage w pierwszym rzedzie. Byla plaskim
                  bezbiusciem! Wielki Hollywoodzki biust wyrosl jej jeszcze przed ciaza, ni stad
                  ni zowad. Cud natury?

Wez idz do pierwszej lepszej czytelni prasy i popros o prase kolorowa sprzed
                  paru lat. Sama zobaczysz.
                  • sublustris Re: Steczkowska... 07.11.02, 20:34
                    "Najfajniej" wygladala Steczkowska podczas koncertu na tle swoich spiewajacych
                    siostr...no comment.
                    • Gość: r Re: Steczkowska... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.02, 21:23
                      Pamiętam Steczkowską z jakiegoś tok-szołu prowadzonego przez Ibisza, gdzie ten
                      powiedział, iż jej znajomi chwalą jej piersi. Na co ona spaliła raczka,
                      spojrzała na biust, wydukała: "taaakkk?", a wtedy Ibisz dokończył, że piersi z
                      kurczaka w śmietanie. :)
                  • Gość: Agatta Re: Steczkowska... IP: *.48.95.155.ip.atrax.pl 12.11.02, 19:41
                    Powtarzam po raz kolejny,że to dzięki ciąży ma większy biust, a tuż przed ciążą
                    zaczęła nosić gorsety podnoszące biust i dlatego wydawało się że ma wiekszy.
                    Mowić Wam mówić, a Wy i tak swoje...
                • Gość: żaba Re: Steczkowska... IP: proxy / 195.94.193.* 13.11.02, 14:49
                  Głupoty gadasz skarbie. Nie powiedziałam że jej włosy są sztuczne- są tylko
                  farbowane i sztucznie zageszczane, biust zrobiła we Wloszech, kazdy z branzy o
                  tym wie. To zgrywuska, prowincjonalna geś z podkarpackiego sioła, która tylko
                  dla swoich dawnych kolegów jest idolem , z braku innego. Prawda jest taka, że
                  opinię też ma w Wa-wie niezgorszą , o jej siostrze Magdzie nie wspomnę bo skoro
                  tak dobrze znasz Jusię to chyba wiesz jak sie prowadzi..........Czy
                  organizowanie urodzin mężowi w stylu sado- macho to tez "naturalne zachowanie "
                  Justyny ,znane ci z dawnych lat? Przykro mi, ale mnie sprowokowałaś.
        • helena25 Re: Steczkowska... 04.11.02, 19:05
          sublustris napisała:

> Steczkowska...juz pomijajac jej sztuczny biust, to co zrobila krotko po
          > smierci jej ojca, czyli sesja zdjeciowa na cmentarzu i Steczkowska wystrojona
          > w nablyszczana "suknie balowa" - tak pozujaca na grobie ojca itd-dla "Twojego
          > Stylu" to dla mnie szczyt wszystkiego. Autopromocja, umilowanie do kiecek i
          > show ma pewne granice, a nie wiem czy to akurat podchodzilo pod sztuke,
          ktorej definicja w obecnych czasach polega glownie na szokowaniu.

Kochana, sesja byla dla Vivy i to jeszcze wyrzucona na okladke!!!!
          Zednada i minuuuus dla Vivy, ktora kiedys bardzo lubilam, teraz wyraznie
          oslabla :-((((
          Pozdrowionka
          H.
          • sublustris Re: Steczkowska... 04.11.02, 19:44
            Dla Vivy??? Glowe bym dala ze to byl "Twoj Styl". Starosc nie radosc, czy dali
            to do dwoch gazet?
            • damona Re: Steczkowska... 04.11.02, 19:46
              hmmm, ja tez pamietam ze byly w Vivie, bo zbojkotowalam i nie kupilam tego
              numeru.
              • sublustris Re: Steczkowska... 04.11.02, 19:57
                Nie kupilas przez Steczkowska? Czyli podobne mialyscie wrazenia jak ja...
                Ja juz nie pamietam gdzie to bylo, ale ze jedynie Twoj Styl kupowalam -
                dlatego tak utkwil mi w pamieci, pewnie Viva wiec.

mowiac o Twoim Stylu - troche mnie oszolomily zdjecia z moda gdzie pozowaly
                nastoletnie naburmuszone lolitki-vampy...Co jak co ale myslalam ze Twoj Styl
                posiada klase i kierowany jest do dojrzalych kobiet i nie posluzy sie
                taka "pedofilia"w modzie dla doroslych.(troche dosadne). Nie wiem czy macie
                podobne wrazenia.
                Pozdrawiam takze;-)
                • Gość: nina Twoj styl IP: *.telocity.com 04.11.02, 20:27
                  Ja tez nie rozumiem dlaczego w gazecie niby kierowanej do dojrzalych kobiet
                  pokazuja nastoletnie dziewczyny. A pozniej dziwic sie, ze az tyle kobiet dazy
                  do sylwetek prezentowanych przez dzieci...a to przeciez nie jest mozliwe. Czy
                  naprawde nie mozna zamiast tych nastolatek dac piekne kobiety? Przeciez
                  kobieta, ktora ma 26, 36 czy 46 lat tez moze byc piekna, tez moze prezentowac
                  mode. Kiedy w koncu ten swiat mody sie opanuje? Jezeli chca sprzedawac ciuchy
                  dla kobiet, to niech prezentuja je na kobietach, a nie dzieciach!!
                  • sublustris Re: Twoj styl 04.11.02, 20:45
                    Moze dojrzale panie (tzn kobiety dorosle, atrakcyjne z tym co maja zgodne z
                    fizjologia) musza sie ewakuowac z tej planety.
                    • Gość: nina Re: Twoj styl IP: *.telocity.com 04.11.02, 22:20
                      Ogladajac magazyny kobiece mozna uznac, ze masz racje :)..
                • drzazga1 Re: Steczkowska... 05.11.02, 19:41
                  sublustris napisała:

> mowiac o Twoim Stylu - troche mnie oszolomily zdjecia z moda gdzie pozowaly
                  > nastoletnie naburmuszone lolitki-vampy...Co jak co ale myslalam ze Twoj Styl
                  > posiada klase i kierowany jest do dojrzalych kobiet i nie posluzy sie
                  > taka "pedofilia"w modzie dla doroslych.(troche dosadne). Nie wiem czy macie
                  > podobne wrazenia.
                  > Pozdrawiam takze;-)

Mam dokładnie takie samo wrażenie. Zdaje sie, że moda na
                  nieletnie "uwodzicielki" przyszła z Japonii.
                  A Twój Styl od pewnego czasu systematycznie równa w dół :-( Czytuję od
                  pierwszego numeru, ale na nastepny rok prenumeraty nie odnawiam.
            • helena25 Re: Steczkowska... 05.11.02, 16:58
              sublustris napisała:

> Dla Vivy??? Glowe bym dala ze to byl "Twoj Styl". Starosc nie radosc, czy
              dali
              > to do dwoch gazet?

Jeno w Vivie byla ta sesja :-((((
              H.
          • aga_malutka Re: Steczkowska... 08.11.02, 15:13
            helena25 napisała:

> sublustris napisała:
            sesja zdjeciowa na cmentarzu i Steczkowska wystroj
            > ona
            > > w nablyszczana "suknie balowa" - tak pozujaca na grobie ojca itd-dla "Twoj
            > ego
            > > Stylu" to dla mnie szczyt wszystkiego. Autopromocja, umilowanie do kiecek
            > i
            > > show ma pewne granice, a nie wiem czy to akurat podchodzilo pod sztuke,
            > ktorej definicja w obecnych czasach polega glownie na szokowaniu.
            >
            > Kochana, sesja byla dla Vivy i to jeszcze wyrzucona na okladke!!!!
            > Zednada i minuuuus dla Vivy, ktora kiedys bardzo lubilam, teraz wyraznie
            > oslabla :-((((
            > Pozdrowionka
            > H.

Żenada okropna. Nie mniej gustowna była okładka Vivy ze Steczkowską z
            niemowlakiem u piersi a la Madonna. Niektórzy zrobią wszystko dla kariery.
            Steczkowska i jej mąż grubo w tym jednak przesadzają!
            • Gość: nina Re: Steczkowska... IP: *.telocity.com 09.11.02, 06:16
              To prawda, widzialam te fotki.. no ale jak widac ze wszystko nadaje sie do
              zdobycia rozglosu. Nie rozumiem, jak mozna ze smierci rodzica robic takie
              widowisko.
    • nell26 Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 02.11.02, 10:16
      Gość portalu: Joanna napisał(a):

> kto je ma według Was? Moim ideałem - jeśli chodzi o
      strukturę i kolor włosów -
      > jest Justyna Steczkowska.
      > Niestety, moje włosy są zupełnie inne.

Steczkowska? Czyzbys nie pamietala, jak wygladala podczas
      szansy na sukces? Trzy wloski na krzyz, w dodatku deska...
      A teraz pamela, z lwia grzywa..Co jak co, ale nie wierze,
      ze obecny efekt, to zasluga natury...
    • Gość: AEL Re: najpiękniejsze włosy w Polsce IP: *.instytut.com.pl 03.11.02, 07:44
      zdaje sie, ze Kukulska ma niezle...
      • Gość: Joanna Re: najpiękniejsze włosy w Polsce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 11:55
        Gość portalu: AEL napisał(a):

> zdaje sie, ze Kukulska ma niezle...

Tak, zgadzam się, chociaż zdecydowanie wolę proste, jedwabiste włosy.
        Uważam jednak, że Kukulskiej lepiej było w burzy kędziorów niż w wyprostowanych
        strąkach. Teraz zdaje się, że wróciła do poprzedniego stanu.

A tak a propos - czy tylko długie włosy są piękne? Moim zdaniem fajne włosy ma
        Edyta Górniak - są bardzo zdrowe, chociaż nie długie. Widać klasę tych włosów
        nawet z dalekiego ujęcia kamery. Kiedyś widziałam Edytę Górniak w Empiku, miała
        na sobie okulary i była ubrana całkiem normalnie, w jakieś spodnie - widać, że
        nie chciała być rozpoznana. Włosy miała nawet wtedy bardzo ładne. Nie było
        ślady po jakiejś misternej fryzurze, ale jakość włosów była widoczna.
    • szoszana Może A. Buzek? 03.11.02, 12:00
      Co sądzicie o jej włosach?
      • Gość: tita Re: Może A. Buzek? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 13:37
        Wydaje mi się, że piękne włosy to nie tylko długie włosy, ale też muszą być
        gęste, zdrowe. A Agata Buzek ma według mnie tylko długie, nie nazwałabym ich
        pieknymi, są raczej cienkie...
        W ogóle często obserwuje dziewczyny, które na siłę zapuszczają włosy, nawet jak
        mają ich niewiele, są cienkie, postrzępione.Długie włosy wyglądają ładnie,
        jeśli są gęste, równo lub jakoś z pomysłem obcięte, a nie takie smętne końcówki
        długo nie obcinane tylko po to, aby były jak najdłższe.
        Dlatego ja nosze krótkie włosy, bo wiem, że moje długie nie wyglądałyby zbyt
        atrakcyjnie:)
        pozdrawiam
        • givenchy Re: Może A. Buzek? 04.11.02, 12:20
          Masz rację.
          Moje włosy też należą do tych cienkich, ale zawsze lubiłam nosić dłuższe włosy
          (obecnie sięgają do ramion, ale za to są bardzo często - 2x w miesiącu
          podcinane, dlatego wyglądają na gęstsze).
          Osobiście uważam, że ładne włosy powinny być naturalne, zdrowe i gęste.
          Szczerze powiem, że trudno mi jest wskazać osobę publiczną, posiadającą włosy o
          takich atutach (oczywiście wśród kobiet :-)). Z mężczyznami pewnie byłoby
          łatwiej...
          • Gość: al3 Re: Może A. Buzek? IP: *.statsbiblioteket.dk 04.11.02, 12:26
            Najpiekniejsze sa wlosy sztuczne!!!
            • Gość: A27 wlosy IP: *.proxy.aol.com 09.11.02, 04:48
              Moim zdaniem najladniejsze wlosy ma Dorota Naruszewicz z nieszczesnego "Klanu".
              • Gość: oki Re: wlosy IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 20:36
                Myślę , że takie włosy jak Dorota Naruszewicz miała Krystyna córka Lawransa.Są
                piękne.Ja bardzo wizualnie paną Naruszewicz przypominam , ale moje włosy... To
                mój kompleks numer 1 i dlatego zawsze przede wszystkim na włosy patrzę.
                Z Anią Maruszeczko (kiedyś Bokiej )studiowałam przed laty.Naprawdę miała
                świetne włosy - zdrowe i mocne.W ogóle to była świetna dziewczyna.
                Co do włosów , to podobają mi się Marysi Niklińskiej i jej mamy oraz Beaty
                Poźniak(Ktoś ją jeszcze pamięta?).
                • sublustris Re: wlosy 11.11.02, 04:24
                  Dorota N. bardzo mi sie podoba.
                • amelia_ Re: wlosy 11.11.02, 15:43
                  Mnie się włosy J. Fajkowskiej nie podobają wcale. Ona ma mówiąc jednym słowem
                  siano. Chyba dlatego ma je zawsze gładko przyczesane. Tylko raz ją widziałam
                  jak miała rozpuszczone i byłam zszokowna, bo to było po prostu siano :) M.
                  Niklińska ma najnormalniejsze włosy, ani jakieś specjalnie gęste ani piękne.
                  Dorota Naruszewicz ma rzeczywiście bardzo ładne włosy, gęste, puszyste o ładnym
                  kolorze.

Amelia
                  • rysio_lubicz Re: wlosy 12.11.02, 19:54
                    Muszę powtórzyć naszej Beatce, że tak się nią tu zachwycacie, może jej Jacek w
                    banku wydrukuje to forum, to się dziewczyna ucieszy. I bardzo miło, że
                    ogladacie nasze przygody na szklanym ekranie! Tak trzymać!
    • asinka7 Re: najpiękniejsze włosy w Polsce 12.11.02, 14:10
      a ja jestem BARDZO zadowolona ze swoich wlosów, tak z koloru (jasny blond) jak
      i ze struktury,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka