Dodaj do ulubionych

Oryginalny???....tusz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:39
www.allegro.pl/show_item.php?item=78945566 same pozytywne
komentarze....wiec...juz sama nie wiem...:/
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Oryginalny???....tusz IP: 195.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:11
      za 17 zł? zlituj się, na pewno podróba
    • Gość: dwa_buciki Re: Oryginalny???....tusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 17:20
      boszzzzzzzzzzzzz....
    • justa_79 Re: Oryginalny???....tusz 07.01.06, 17:30
      dlaczego ktoś miałby sprzedawać oryginalny tusz na allegro za 17 zł, skoro może
      go sprzedać np. za 60 zł? pozytywne komentarze o niczym nie świadczą, bo ludzie
      albo nie potrafią rozpoznać podróby, albo świadomie kupują coś, co ma na
      opakowaniu napis Lancome. czy zdjęcie tego tuszu jest na pewno prawdziwe?
      wygląda na ściągnięte ze strony producenta, przynajmniej to z wyciągniętą
      szczoteczką. poproś o przesłanie prawdziwego zdjęcia tuszu na maila.
    • maggi9 Re: Oryginalny???....tusz 07.01.06, 17:37
      No tak ale nawet jeśli opakowanie jest oryginalne to zawartość wcale nie musi.Ja odradzam.To w końcu tusz do rzęs a nie krem do stóp.Jeszcze jakies choróbsko złapiesz i co?Kup lepiej jakiś oryginalny ale tańszy tusz w perfumerii.No chyba , że kupujesz dla samego opakowania żeby się komus chwalić...
    • agatka_to_ja Re: Oryginalny???....tusz 07.01.06, 17:56
      ja widzialam takie Lancomy i Diory na straganie na rynku... tez kosztowaly
      okolo 20 zl ....

moja kolezanka sie skusila.. opakowanie ladne, a w srodku zamiast tuszu -
      wysuszona, śmierdząca breja.

powodzenia :)
      • Gość: ja czyli nie ty Re: Oryginalny???....tusz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.06, 18:37
        no dokładnie na Stadionie X lecia sa takie tusze.
        nigdy sie nie skusilam jeszcze...
        Dior za 10 zł...
        a i do tego perfumy Kenzo, chanel itp w cenach mocno "promocyjnych"
    • Gość: ola Re: Oryginalny???....tusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 18:18
      dzieki dziewczyny...podzialylyscie na mnie jak zimny prysznic...ale ciesze sie
      ze nie dalam sie skusic..:))) ach ta cena!..stracilam chyba rozunm..<gafa>
    • Gość: ja czyli nie ty Re: Oryginalny???....tusz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.06, 18:36
      o rany jak można kupowac na Allegro...
      swojego chłopaka też nie mogę oduczyc kupowania tam ;/////
      ja swoje a on swoje.
      też nie sądze że to orginalny tusz. 17 zł to kosztuja tusze na Stadionie...
      Kupilabyś tusz na Stadionie X lecia??? wątpie... obawiam się ze ten tusz to
      jedna ze Stadionowych podrbek...
      Jeżeli chcwesz mieć dobry tusz w niskiej cenie go nie znajdziesz no litości.
      nawet tusze gorszych firm kosztuja ok 30 zl. Lancome to dobra firma ktora się
      ceni i nie sądze żeby komukolwiek sprzedawała tusz w takiej cenie.
      Już lepiej sobie odkładać i kupić cos ekstra w sklepie który gwarantuje jakość.
      jesli nie masz kasy na orginalny tusz to radze odkladac chocby moja metodą
      codziennie wrzuxcam do puszki jakieś drobniaki- 50 gr czasem 1 zł... z tego sie
      z czasem suma uzbiera że za jakies 2 miesiące będzie cię stać na orginalny
      Lancome który cię nie uczuli
      pozdrawiam i nie dajcie się oszukiwać ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka