Gość: szkodnik Re: Jakich szamponow używacie zimą? IP: 212.203.136.* 10.01.06, 14:33 1. Eva natura (bursztyn). Jest przeciętny, ale na stronie (pollenaeva.pl) piszą, że ochrania skórę głowy przed niską temperaturą. 2. Garnier Fructis (2 w 1). Włosy są po nim przyjemnie leciutkie i miękkie. 3. Dove Szampon Orzeźwiający. Nawilża włosy zimą. 4. Timotei Wanilia & Migdał. Ma ładny zapach, lecz krótko utrzymuje się on na włosach. 5. Palmolive Szampon Do Włosów Farbowanych z Olejkiem Jojoba i Pestkami Granatu. Włosy są bardzo lśniące (zauważyło to parę osób:)). Odżywki: 1. Mrs`Potter z Bursztynem i Nagietkiem. Przeciętna. 2. St`Ives Malinowa Nadająca Połysk. Jw. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Timotei Wanilia & Migdał 10.01.06, 15:18 ooo zaciekawiłaś mnie tym Timotei Wanilia & Migdał :) chyba go sobie kupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkodnik Re: Timotei Wanilia & Migdał IP: 212.203.136.* 12.01.06, 15:11 on jest w sumie chyba najgorszy z tych wszystkich ktore wymienilam, przynajmniej na mnie. wlosy sa nie do rozczesania (myusze je szarpac) i sie elektryzuja. chociarz uzywam odzywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Jakich szamponow używacie zimą? IP: 195.205.160.* 10.01.06, 14:37 raz loreal czerwony raz gliss kur:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia-fb Re: Jakich szamponow używacie zimą? 12.01.06, 15:46 L'Oreal wygładzający (takie pomarańczowo-żółte opakowanie) na zmianę z Glisskurem pomarańczowym albo różowym. Przetestowałam też Glisskur do włosów brązowych, ale żadna to rewelacja :D Raz na tydzień maseczka Fructisa, raz na dwa-trzy tygodnie maseczka z nafty kosmetycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferbica Re: Jakich szamponow używacie zimą? IP: 129.35.231.* 12.01.06, 17:05 Glisskur różowy z jedwabiem... Ps.nie spotkałam się z szamponami na poszczególne pory roku..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: do ferbica IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.06, 17:08 Ferbica, a jakie efekty daje ten Glisskur z jedwabiem?? wygładza włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Jakich szamponow używacie zimą? 12.01.06, 17:19 Ja używam dove do włosów farbowanych.Moje niedawne odkrycie.Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Jakich szamponow używacie zimą? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.01.06, 17:59 a mnie sie podoba efekt po uzyciu maseczki SUNSILK do włosow zniszczonych suszeniem i modelowaniem Odpowiedz Link Zgłoś