Gość: arletka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 00:52 Witam!! mam wielką prośbę,potrzebuje ponczochy na bal. czy możecie mi poradzić jakie kupić?? 1 najlepiej samonośne 2 czarne 3 zniewalające facetów;D 4 na sronach www Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greta.greta Re: Pończochy 14.01.06, 01:04 Może to i nie to forum, ale polecam pończochy Gatty. Wypróbowałam juz wiele firm i te są najlepsze. Wytrzymałe - jakościowo bardzo dobre, nie obciskają mocno uda i mają sexy koronkę. POLECAM! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lida82 Re: Pończochy 15.01.06, 23:45 polecam Gatta maja szeroki asortyment ponczoch i naprawde sa swietnej jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
zulugo Re: Pończochy 16.01.06, 09:44 Ja bardzo sobie chwale Venezianę - maja przeogromny wybór wzorów, kolorów mikrofibru chyba z 50 - naprawdę świetna jakośc ( sa takie mięciutki - zdecydowanie przewyższaja gatte o głowę) poza tym cenowo tez przystepne - to moje odkrycie z ostatniego roku i jestem ta marka zachwycona w końcu nie musze przepłacać z Calzedonii mając gwarancję jakości zdecydowanie wyższą niz u Gatty. Zazwyczaj zaopatrują się w sklepie Veneziany w wawie w CH Targówek wiem , ze są wsżedzie w galmoku na stoisku ale niewielki wybór polecam Galerię Cantrum i sklep firmowy w Promenadzie... Ostatnio kupiłam ponczochy samonośne 60 i 40 den...cena rozsadna a faktycznie do noszenia rewelacja..nic ię z nimi nie dzieje.... Odpowiedz Link Zgłoś