wojtow 14.01.06, 18:28 Ja mam jakieś pechowy zębiska, bo mi się strasznie osadza na nich osad z herbaty i kawy. Które pasty do zębów są najskuteczniejsze ? Które polecacie ? Jak to robicie, że posiadacie takie białe perliste ząbki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tunrida81 Re: białe ząbki bez osadu 14.01.06, 20:25 płyny do płukania jamy ustnej zapraszam na moje forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35059 Odpowiedz Link Zgłoś
tunrida81 Re: białe ząbki bez osadu 14.01.06, 21:01 Regularnie po każdym myciu i przed płukaj tym płynem. Rano wieczorem i popołudniu. Na efekty trzeba poczekać ale robią się bielsze z czasem. Szoruj też język. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35059 Odpowiedz Link Zgłoś
wino_porzeczkowe Re: białe ząbki bez osadu 14.01.06, 21:11 Mnie służy Elmex :) Niby nie jest to pasta wybielająca, ale regularnie stosowana sprawia, że zęby są bielsze. Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: białe ząbki bez osadu 14.01.06, 22:32 Ja tez miałam problem z osadu z herbaty, mimo, że piłam już tylko jedną dziennie i zaraz po tym myłam zęby. Po prostu taka uroda, jak stwierdziła dentystka. Od 2 tygodni stosuję pastę Vilcacora z apteki i mogę ją polecić z czystym sumieniem - już po jednym użyciu było widać efekty, a teraz osadu już prawie nie ma i zęby wyglądają jak zaraz po skalingu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: białe ząbki bez osadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 23:59 Pasta Clinomyn dla palaczy,świetnie usuwa każdy osad i piaskowanie co kilka miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: białe ząbki bez osadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 11:20 JA też używam pastę Vilacora,jest polecana dla osób z aparatami ortodontycznymi,czyli dla mnie.Zaważyłam że po niej wolniej lub mniej osadza się osadu.Ale wolno nią myć zęby tylko dwa razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: białe ząbki bez osadu 15.01.06, 12:27 Ja używam Denivit i mam bialutkie ząbki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola_la Re: białe ząbki bez osadu IP: *.elpos.net / *.elpos.net 15.01.06, 12:43 Wiesz,jakie jest to żenujące jak w każdym wątku narzucasz się aukcjami allegro Przemyśl to,,,trochę klasy Odpowiedz Link Zgłoś