divaa 17.01.06, 15:14 Drogie Panie doradzcie mi jakis dobry podkład, przede wszystkim dobrze kryjacy, ale nie robiacy maski. Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
batutka Re: podkład 17.01.06, 18:40 ja uwielbiam max factora - lasting performance (taki z gwiazdka)- wedlug mnie (i nie tylko) najlepiej kryjacy podklad jaki mialam, a jednoczesnie nie robi maski Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: podkład 17.01.06, 19:12 divaa, proponuje abys spróbowała nowego podkładu korygującego Vichy Dermablend. Jest naprawdę dobrze kryjący. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrota Re: podkład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:45 lasting performance b.dobrze kryje, ale wg mnie jednak troche go widac na twarzy, City Matt kryje mniej, ale jest bardziej naturalny; generalnie powiedzialabym, ze podobnej jakosci, ale Lasting ciezszy (o cenie nie wspomne:) Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat_doll Re: podkład 17.01.06, 21:52 Ja zawsze polecam REVLON Colorstay (Stay Natural, a z tanszych to Lirene Matujacy tez jest niezly(tylko slabiej kryje) Odpowiedz Link Zgłoś