Dodaj do ulubionych

Lancome-"flexi"

07.11.02, 21:10
Moje wrazenia na temat tuszu: B.ladnie wydluza lecz niestety osypuje sie
fatalnie tak, ze noszac szkla kontaktowe,teraz o 15.00 musialam je juz
wyjac bo bol byl nieprzecietny. Cala soczewka oblepiona w kawalkach tuszu:-(
Tez tak macie czy moj jakis do niczego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Margotka Re: Lancome-'flexi' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.02, 21:21
      Uzywam Flextencils i tez nosze soczewki kontaktowe. W sprzyjajacych warunkach (
      jak nie plakalam, nie zmoklam etc. ) trzyma sie okolo 14 godzin. Bez problemu
      moge go "donosic" az do wieczornego demakijazu.
      A moze to nie kwestia tuszu tylko wrazliwosci oczu ? Generalnie tusze
      wydluzajace nie sa polecane dla osob noszacych soczewki kontaktowe wlasnie ze
      wzgledu na zawartosc drobinek dajacych efekt wydluzenia, ktore moga sie dostac
      do oka. Jednak Lancome wydaje mi sie naprawde dobry nawet dla noszacych
      soczewki.

Pozdrawiam
      Margotka
      • sublustris Re: Lancome-'flexi' 07.11.02, 21:47
        Pocieszylas mnie troche. To dzisiaj tak mnie "osypalo", popracuje jeszcze nad
        nim...Pozdrawiam.
    • Gość: Maruda Re: Lancome-'flexi' IP: 66.65.53.* 07.11.02, 22:02
      Ja nie przepadam za tuszami Lancoma, ale to juz inna sprawa...
      A moze sprobuj zakupic jakas odzywke do rzes/podklad pod tusz - ja uzywam
      nalogowo i nawet Lancome sie trzyma (srednio, bo srednio, ale zawsze)
      :-))))
      • sublustris Re: Lancome-'flexi' 07.11.02, 22:03
        A jaka jest dobra? I czy to ok dla "kontaktow"?
        • Gość: katrina Re: Lancome-'flexi' IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 22:07
          EL jest ok.
        • Gość: Maruda Re: Lancome-'flexi' IP: 66.65.53.* 07.11.02, 22:10
          Dla kontaktow jest jak najbardziej ok (nawiasem mowiac, ja tez jestem 'slepak'
          ;-))))
          teraz mam najzwyklejsza 'clear mascara' sephory za jakies 6 dolka , czy cus.
          Jak mi wyjdzie to chyba kupie ta od Heleny Rubinstein, zapomnialam nazwy ...
    • Gość: nina Re: Lancome-'flexi' IP: *.telocity.com 07.11.02, 22:20
      Zgadzam sie z zalozycielka tego watku. Po umalowaniu oczy wygladaja super..
      naprawde wydluza pieknie ale co z tego skoro juz po paru godzinach osypuje sie
      i to strasznie!!! Rzesy ktore po umalowaniu sa bardzo dlugie,robia sie bardzo
      krotkie, bo odrywaja sie te wlokna, czy co tam jest, ktore przedluza rzesy.
      Fatalny
      • Gość: katrina Re: Lancome-'flexi' IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 22:23
        jeżeli któraś z osób niezadowolonych z flexa ma fiolet, to ja chętnie odkupię.
        mam czarny i jakos się nie osypuje, nawet bez bazy.
        • sublustris Re: Lancome-'flexi' 08.11.02, 00:27
          Ja tylko czarny...
        • kotmanka Re: fiolet-do Katriny 08.11.02, 16:56
          czesc, a czy ten fiolet jest widoczny na rzesach czy trzeba sie "ustawiac
          profilem do lampy"?
          a ogolnie flex to moj wlasciwie ulubiony tusz, moze osypuje sie przy nalozeniu
          za duzych ilosci?
      • Gość: monias1 Re: Lancome-'flexi' IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 08.11.02, 09:00
        ja omijam tusze Lanocme z daleka - co prawda ladnie wydluzaja, podkrecaja itp.
        ale sie niemilosiernie osypuja i sa nietrwale!!!!!!
        natomiast przywiazalam sie do tuszy Diora i jestem bardzo zadowolona - tez
        nosze soczewki kontaktowe i lubie miec b. dobrze wytuszowane rzesy
        • Gość: saskia Re: Lancome-'flexi' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 14:05
          dziwnie slucha mi sie narzekan na trwalosc tuszy Lancome'a-ja nosze Definicils
          caaaly dlugi dzien(a wydluza on chyba jeszcze bardziej niz Flextencils...),a
          wieczorem rzesy wygladaja tak samo wspaniale-osypywania ZERO!
    • ladyblue Re: Lancome-'flexi' 08.11.02, 15:41
      niestety wszystko zależy od typu rzęs.
      na mnie sie Lancome nie osypuje w ogóle, oczu też nie podrażnia (Amplicils) a
      mojej Mamie osypuje się po 10 minutach od nałozenia, a ten sam egzemplarz tuszu.
      • sublustris Re: Lancome-'flexi' 08.11.02, 16:41
        "Defini" L. mialam i mam dosc dlugo i on mi raczej nie sprawia takich
        problemow.
        To ja moze sprobuje "podklad" odzywke na rzesy, jak mowicie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka