alex1608 25.01.06, 15:51 Kobiety , ktory podklad jest lepszy do mieszanej cery , 27 lat?? 1.Teint Adaptive SPF10 czy 2.Teint Idole Czekam na wasze opinie i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola1973 Re: Podklady Lancome 25.01.06, 17:35 Wczoraj mialam ten sam problem co ty.Bylam w "douglasie"i nie moglam sie zdecydowac,poniewaz musialam wybierac miedzy:Adaptive,Maquimat albo Teint Idole.Moj wybor padl na Maquima. Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: Podklady Lancome 25.01.06, 17:38 Hej!Maquimat jest świetny, choć ja teraz przestawiłam się na Diorskin-Ultramat i jest jeszcze lepszy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jouka2 Re: Podklady Lancome 25.01.06, 17:38 Wybor jest bardzo prosty - zalezy ile masz do ukrycia. Teint Idole najlepiej kryje (ale nie robi "maski", jest bardzo delikatny); Adaptive troszke mniej. Maqimat jest najmniej kryjacy z tej trojki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Podklady Lancome IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:06 Ja uzywam niezmiennie teint idole gdy zawedrowalam tradycyjnie po helene rubenstein. W sklepiku tym glownie sprzedaja HR, ale sprzedawczyni w delikatny sposob namowila mnie na Lancoma Teint Idole. Jestem jej wdzieczna po dzis dzien:). Maskuje niedoskonalosci cery w niesamowity sposob. Mam blizny potradzikowe, ktore sukcesywnie usuwam,ale po tym fluidzie czuje sie naprawde dobrze. Nie ma efektu maski, polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoe28 Re: Podklady Lancome 25.01.06, 23:24 Potwierdzam, Teint Idole jest świetny i w moim przypadku sprawdził sie doskonale. Dodam, że mam, jak Ty, skórę mieszaną i 28lat :) Jednym słowem POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Podklady Lancome 25.01.06, 23:30 Podpisuje sie pod tym co powiedziala Zoe28 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś