Gość: Margolci@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 23:59 Czy są warte uwagi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: CLEARASIL COMPLETE OCZYSZCZAJĄCE PŁATKI NA WĄ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 00:30 Moim zdaniem nie sa. Wysuszaja skore, wagrow nie usuwaja. Strasznie smierdza alkoholem. Ale sprawdz jeszcze opinie na Wizazu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombel Re: CLEARASIL COMPLETE OCZYSZCZAJĄCE PŁATKI NA WĄ IP: *.kalisz.mm.pl 28.01.06, 09:26 hehe ja tez kiedys uzywalam tego badziewia. Zaskorniki jak byly tak sa, ponadto okropnie szczypala mnie buzia (zawieraja alkohol) i co najgorsze: wyskakiwaly mi po nich ropne pryszcze - nigdy wiecej!!! JAk masz wagry to lepiej kup Brevoxyl. Kosztuke 20zl. Skuteczny!! Pozdrawiam i zycze zwycieskiej walki z pryszczami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: CLEARASIL COMPLETE OCZYSZCZAJĄCE PŁATKI NA WĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:32 według mnie to badziewie, nic nie daje na wągry i zaskórniki, jak były tak były . Odpowiedz Link Zgłoś