mikolajka4 02.02.06, 11:32 Czy ktos moze podzielic sie wrazeniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Liposukcja IP: *.chello.pl 02.02.06, 12:18 juz byl ten temat i byly rozne opinie! jedni zadowoleni inni nie!a co bys chcial wiedziec dokladniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Liposukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:19 zastanow sie; co ci da odessanie tłuszczu z ud, brzucha czy czegostam innego, przeciez zoładka ci nie zmniejszą, a swoich indywidualnych tendencji do odkladania tłuszczu w pewnych miejscach i tak w zaden sposób nie zmienisz, lepiej wziasc sie za sport i racjonalne odzywianie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajka4 Re: Liposukcja 02.02.06, 12:40 Boje sie ze ten cały tłuszcz juz tak pozalegał ze strach nie wiem co z tym robic mam wrazenie ze moje 30 lat robia swoje do tego duza budowa ciała a przede wszystkim przebyta depresja trzy lata temu Moze macie inne rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Liposukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:24 sport sport i jeszcze raz sport! zobaczysz ile ci przybedzie energii do zycia i optymizmu! wiem po sobie , a do tego juz po trzech miesiacach zobaczysz rezultaty w postaci jędrniejszego ciałka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Liposukcja IP: *.gdynia.mm.pl 02.02.06, 15:39 ja się wybieram za 6 tyg:)tył ud i boczki, jestem drobna i szczupła ale jak tylko chwycę trzy kg, to w tych miejscach, więc u mnie to jest poprostu wymodelowanie sylwetki. Dr. Zdzitowiecki POLECAM !!(trójmiasto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do alina Re: Liposukcja IP: *.chello.pl 02.02.06, 19:33 a duzo bedziesz placila za oddsysanie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa cen Re: Liposukcja IP: *.chello.pl 03.02.06, 00:07 ???????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolajka4 Re: Liposukcja 03.02.06, 09:23 MOje drogie ile to moze kosztowac i jakie sa tego ostateczne rezultaty a moze ktos z was ma specjalna diete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxcx diet jest mnóstwo IP: 87.207.54.* 04.02.06, 13:24 -pytanie tylko, jakim jestes typem- może potzrbujesz diety białkowej, może warzywnej..wejdz na dieta.pl zaloguj sie i czytaj - duzo ciekawych artykułów- liposukcja nie jest rozwiazaniem - jest, tzn. moze byc niebezpieczna dla zdrowia - poczytaj na stronach klinik plastycznych pełne opisy zabiegów i ceny oraz przeciwskazania i nie wierz ślepo wszystkim, ktorzy Tobie coś tu napiszą - a poza tym - ćwicz!! nic tak nie pali tkanki tłuszczowej, jak biegi, aerobic, rower.. po co wydawać tyle kasy - kup sobie karnet na fitness, ustaw diete, ktorej bedziesz sie trzymac i sukces gotowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Liposukcja IP: *.gdynia.mm.pl 03.02.06, 09:39 5200 plus 350 ubranko plus badania, wiec koło 6000 tys, uwazam ze ok cenowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia do alina IP: *.chello.pl 03.02.06, 20:40 ale w ktorej miejscowosci robisz te oddsysanko i jestes zadowolona? i 6000zl to jest za biodra i brzuch tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do alina IP: *.chello.pl 03.02.06, 20:45 ah i czy bardzo cierpialas pozniej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Liposukcja IP: *.acn.waw.pl 04.02.06, 14:52 Tu poszukaj: users.nethit.pl/forum/forum/cialo Odpowiedz Link Zgłoś