aaliyah83 02.02.06, 12:48 wreszcie zakupiłam tę wyszczuplającą sól. mam tylko pytanie- ile jej sie sypie na jedna kapiel???? Na opakowaniu nei znalazłam informacji o sposobie użycia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
llilly Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:06 Hej!!!Coś mi się kojarzy że 4 łyżki stołowe?Ale pewna nie jestem...Wiesz co, na pewno tam gdzieś było napisane, może na opakowaniu?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:10 A ja pamiętam, że łyżek było siedem. W każdym razie jedno opakowanie wystarczało mi na ok. 4 kąpiele. Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:16 przegladam to tekturowe opakowanie i widze tylko wskazania, skladniki aktywne, dzialanie i efekt i ani slowa o dawkowaniu. Z przodu opakowania i po bokach tez nic. poszukam jeszcze gdzies w necie. Juz nie moge się doczekać kapieli.... a tak wogole pare dni temu zakupialm peeling borowinowy Tołpy. Bo wzielam sie za porzadki ciala na wiosne i musze przyznac ze rewelacyjny jest. Tez na cellulitis. ma nieladne opakowanie torche co niestytu dla mnei jest wazne ale jego dzialanie super. Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
llilly Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:34 Bardzo możliwe :-)))) musiało być jakoś tak dużo bo przy wchodzeniu do wanny woda była ciemnozielona z mnóstwem algowych farfocelków :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:42 Aaliyah, trzeba to tekturowe pudełko otworzyć. Instrukcja obsługi jest na nalepce zabezpieczającej woreczek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaliyah83 Re: sol do kapieli FARMONA IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 02.02.06, 13:58 niesttey nic takiego nie bylo. Ale dorwalam kobitke ze sklepiku internetowego z solami i mowi ze siedem lyzek. Takze juz wszytko wiem, dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś