Dodaj do ulubionych

sol do kapieli FARMONA

02.02.06, 12:48
wreszcie zakupiłam tę wyszczuplającą sól. mam tylko pytanie- ile jej sie
sypie na jedna kapiel???? Na opakowaniu nei znalazłam informacji o sposobie
użycia.
Obserwuj wątek
    • llilly Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:06
      Hej!!!Coś mi się kojarzy że 4 łyżki stołowe?Ale pewna nie jestem...Wiesz co, na
      pewno tam gdzieś było napisane, może na opakowaniu?Pozdrawiam.
      • sigrun Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:10
        A ja pamiętam, że łyżek było siedem. W każdym razie jedno opakowanie wystarczało
        mi na ok. 4 kąpiele.
        • aaliyah83 Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:16
          przegladam to tekturowe opakowanie i widze tylko wskazania, skladniki aktywne,
          dzialanie i efekt i ani slowa o dawkowaniu. Z przodu opakowania i po bokach tez
          nic. poszukam jeszcze gdzies w necie. Juz nie moge się doczekać kapieli.... a
          tak wogole pare dni temu zakupialm peeling borowinowy Tołpy. Bo wzielam sie za
          porzadki ciala na wiosne i musze przyznac ze rewelacyjny jest. Tez na
          cellulitis. ma nieladne opakowanie torche co niestytu dla mnei jest wazne ale
          jego dzialanie super. Polecam!!!!
        • llilly Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:34
          Bardzo możliwe :-)))) musiało być jakoś tak dużo bo przy wchodzeniu do wanny
          woda była ciemnozielona z mnóstwem algowych farfocelków :-))))
          • sigrun Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 13:42
            Aaliyah, trzeba to tekturowe pudełko otworzyć. Instrukcja obsługi jest na
            nalepce zabezpieczającej woreczek :-)
            • Gość: aaliyah83 Re: sol do kapieli FARMONA IP: *.telkab.pl / 217.153.99.* 02.02.06, 13:58
              niesttey nic takiego nie bylo. Ale dorwalam kobitke ze sklepiku internetowego z
              solami i mowi ze siedem lyzek. Takze juz wszytko wiem, dzieki za pomoc.
              • llilly Re: sol do kapieli FARMONA 02.02.06, 14:06
                Przyjemnej kąpieli!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka