Dodaj do ulubionych

L'OREAL Silver

IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 13.11.02, 12:37
Czy ktoras z Was uzywala tego szamponu? Podobno likwiduje on żółty odcien
włosow po ich rozjaśnianiu. Czy naprawde jest tak skuteczny i godny
polecenia? Czy jest lepszy od tych najzwyklejszych niebieskich płukanek? I
jaki daje odcien włosow? I ILE KOSZTUJE TAKI SZAMPON??
Obserwuj wątek
    • helena25 Re: L'OREAL Silver 13.11.02, 12:43
      Gość portalu: justin napisał(a):

> Czy ktoras z Was uzywala tego szamponu? Podobno likwiduje on żółty odcien
      > włosow po ich rozjaśnianiu. Czy naprawde jest tak skuteczny i godny
      > polecenia? Czy jest lepszy od tych najzwyklejszych niebieskich płukanek? I
      > jaki daje odcien włosow? I ILE KOSZTUJE TAKI SZAMPON??

Jest doskonaly, najlepszy wsod tego typu szamponow i plukanek, bardzo wydajny,
      bardzo skuteczny, wrecz trzeba uwazac, zeby nie przedawkowac i warto go uzywac
      w postaci mieszanki z innym szmponem.
      Ja robilam tak, ze mylam co drugi raz Silverem a regularnie dolewalam go ciut
      do Vitamino Color. Kosztuje ok. 50 PLN i wystarczal mi na jakies 3 miesiace.
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: em Re: L'OREAL Silver IP: proxy / 62.148.83.* 13.11.02, 12:55
        na moich włosach nie sposób było go przedawkować, nigdy nie tworzył fioletowej
        lub niebieskawej poświaty jak niektóre płukanki
        jedna z forumowiczek oferowała go do sprzedania, może taniej?
        w salonie kupowałam za 45 zł.
        podobny szampon oferuje Matrix, ale 400 ml za podobna cenę
      • Gość: justin Re: L'OREAL Silver - do Helenki:) IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 13.11.02, 13:09
        Przyznam sie szczerze ze piszac ten post wlanie liczylam na Twoja odpowiedz.
        Mialam napisac do Ciebie maila:) Bo pamietałam ze stosowalas ten szampon. I
        jeszcze jedno pytanie: jaki odcien daje ten szampon? tzn, jak teraz po
        rozjasnianiu (2 dni temu) mam taki żółtawy kolor to jaki bede miala po
        zastosowaniu tego szamponu??? Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: kropka Re: L'OREAL Silver - do Helenki:) IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.02, 13:22
          A ja stosuje tego typu szampon tyle, ze Schwarzkopf i u mnie on sie lepiej
          sprawdza, a uzywalam juz roznych, po tym loreala niestety mialam efekt wlosow
          siwych jakby.
          • Gość: ania Re: L'OREAL Silver - do Helenki:) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 13.11.02, 13:30
            gdzie mozna kupic ten szampon (l'Oreal)?
        • helena25 Re: L'OREAL Silver - do Helenki:) 13.11.02, 13:28
          Gość portalu: justin napisał(a):

> Przyznam sie szczerze ze piszac ten post wlanie liczylam na Twoja odpowiedz.
          > Mialam napisac do Ciebie maila:) Bo pamietałam ze stosowalas ten szampon. I
          > jeszcze jedno pytanie: jaki odcien daje ten szampon? tzn, jak teraz po
          > rozjasnianiu (2 dni temu) mam taki żółtawy kolor to jaki bede miala po
          > zastosowaniu tego szamponu??? Pozdrawiam serdecznie.

Przetestowalam wszystko co sie dalo i ten szampon nie daje zadnego odcienia w
          sensie, ze nie robia Ci sie wlosy szare, niebieskawe czy ewidentnie popielate,
          tylko "wytepia" Ci sie zoltosc. Nie wiem jak to inaczej okreslic. W efekcie
          masz ladny, naturalny odcien jasnego blondu. Ja jak uzywalam go na strasznie
          rozjasnionych wlosach, to przetrzymywalam i dzieki temu mialam celowo
          niebiaskawo-biale wlosy. Ale przy normalnym uzywaniu, mialam taki wlasnie
          idealni jasniutenki "dziecinny" blond.
          Pozdrawiam
          H.
          Pozdrawiam
          H.
          • Gość: ewcia Re: L'OREAL Silver - do Helenki:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.11.02, 13:34
            Ja osobiscie uzywam balsamu firmy goldwell po myciu włosów. nazywa się pearl i
            ma fioletowy kolorek. to jest balsam przeznaczony do balleyagu, a ja wlasnie
            mam. generalnie jestem zadowolona, tyle,ze trzeba go długo tzrymac na glowie.
            nie wiecie czy jak bym sobie wymyla włosy szamponem o ktorym mowicie, potem
            nałozyła odzywkę normalną i jeszcze spłukała ją byłby taki sam efekt?? czy
            spłukam sobie ten szampon??? Proszę, odpiszcie... Pozdrawiam, ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka