Dodaj do ulubionych

Tusz Clarinsa podkrecajacy

13.11.02, 15:19
Ktos uzywal, ktos zna? powiedzcie, co i jak, prosze, warto, czy faktycznie
podkreca - bardziej niz Flextencils?
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Tusz Clarinsa podkrecajacy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 21:40
      widzę że nie mozesz się doczekać :) raczej nie liczna odzew, bo jeszcze go nie
      ma w Polsce. Nie wiem kiedy bedzie, jeśli dopiero po nowym roku, to ja moge go
      wypróbowac najwcześniej w połowie grudnia, bo w USA juz jest.
      • kotmanka Re: Tusz Clarinsa podkrecajacy 14.11.02, 12:33
        Oczywiscie, jako maniaczka tuszow tak sie przymierzam do tego clarinsa juz od
        jakiegos czasu....kusi mnie fiolecik...oj, chyba kupie z tego wszystkiego - i
        oczywiscie przekaze "wrazenia"
        pozdrawiam
        • Gość: katrina Re: Tusz Clarinsa podkrecajacy IP: *.bci.net.pl 14.11.02, 12:41
          ha ha, mnie tez chodzi o fiolet :) Ale folety z Clarinsa sa strasznie ciemne,
          na moich czarnych rzęsach wyglądają jak czarne, próbowałam fiolet z
          pogrubiających. Niestety o o samo podejrzewam fiolet maximeyes, którego jeszcze
          nie wypróbowałam. zostaje fiolet flextencils. ten przynajmniej widać.
          • kotmanka Re: Tusz Clarinsa podkrecajacy 14.11.02, 12:47
            hm....to juz nie wiem...moze faktycznie zerkne raz jeszcze na ten flex,
            pamietam ze w sklepie wygladal mi wrecz na lawendowy, wiec moze rzeczywiscie
            jest widoczny. denerwuja mnie kolorowe tusze ktore totalnie ciemnieja.
            a ten clarins ma takie ladne czerwone opakowanko....no nic, badzmy rozsadni.
            ide skontrolowac flex/vs clarins i zobaczy sie
            pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka