Dodaj do ulubionych

tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie?

13.11.02, 15:49
Macie jakie? fajne adresy gdzie kupiç fajne ciuchy? Za przyst´pn? cen´
oczywi?cie......
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanka Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 19:41
      Nie wiem skąd jesteś. Ja z Łodzi - mój ulubiony sklepik jest na piotrkowskiej
      (na przeciwko Empiku, w bramie) nazywa się Wasza Moda - przemiły pan sprzedaje
      tam firmowe ciuchy (głównie Vero Moda - Only, ale też np Kędziorek :))znacie?)
      po niefirmowych cenach (bluzki od 20zł, spodnie 50-100) Coś jak takie końcówki
      serii itp, ale widzialam też np spodnie-nowa kolekcja VeroModa- tylko że duuużo
      tańsze. Są przeważnie pojedyńcze egzeplarze - warto często zaglądać. Również
      męskie ciuchy. Poza tym atmosfera rewelacyjna - na prawdę polecam:)
      • grazynka-lubicz Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? 13.11.02, 19:50
        My z Rysiem lubimy ubierać się w"Używanych ciuchach" u pani Geni.Piękne ubranka
        i jakie niedrogie,atmosfera znakomita.Ostatnio Rysoiwi kupiłam spodnie
        sztruksowe i kalesony,żeby nie marzł na taryfie.
        Sklep mieści się na ulicy Kwiatowej.
        No ,mogę Wam polecić jeszcze butik Moniki ,gdzie pracuje moja Czesia.Ale tam to
        drogo,nie każdego na to stać.
      • Gość: marysia Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.lodz.mm.pl 13.11.02, 19:53
        Dobrze wiedziec. Nie wiedzialam o tym sklepie w Łodzi.
        • Gość: Joanka Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 20:03
    • Gość: NELLY Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 21:03
      ja najczesciej kupuje ciuchy w szafie albo w modzie młodzieżowej - niewiem czy
      ci to cos powie ale uwazam ze tam sa najlepsze i najmodniejsze ubranka :)
      • Gość: Joanka Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 21:49
        A gdzie są te sklepy?
        • chlebia Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? 17.11.02, 14:33
          Może chodzi o szafę młodych. Jest w Wawie w Sadyba Best Mall. Ja kupuję tanie
          rzeczy tylko w lumpeksach. Jeśli dobrze się trzymają to znaczy, że dana firma
          jest dobra. Więc nowe kupuję tylko tam gdzie sprawdzona jakość - np. w
          Benettonie, H&M.
          • Gość: Ewa Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 16:15
            Hej!
            Akarut o ciuchach z H&M mozna powiedziec wszystsko,ale nie to ,ze sa dobrej
            jakosci.Swetry szybko sie niszcza,bluzki nie daja doprasowac.Od 2 lat mieszkam
            w niemczech i kupilam tam dosc duzo rzeczy i tanszych i drozszych,i jakosciowo
            sa b.slabe.Ewa
            • Gość: renia Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: proxy / *.radio.com.pl 17.11.02, 16:19
              A to mnie zdziwiłaś! Z moimi nic się nie dzieje. I polecam tę firmę z czystym
              sumieniem
            • Gość: Martyna Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 20:49
              Gość portalu: Ewa napisał(a):

> Hej!
              > Akarut o ciuchach z H&M mozna powiedziec wszystsko,ale nie to ,ze sa dobrej
              > jakosci.Swetry szybko sie niszcza,bluzki nie daja doprasowac.Od 2 lat
              mieszkam
              > w niemczech i kupilam tam dosc duzo rzeczy i tanszych i drozszych,i
              jakosciowo
              > sa b.slabe.Ewa

Ja tez lubie H@M chociaz nie mam za duzo ciuchow z tego sklepu. Podobaja mi
              sie ale za to jakos na mnie nie leza. O wiele lepiej wygladam w ciuchach z Zary.
    • Gość: gosia_e Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.oslo-ost.alfanett.no 17.11.02, 19:32
      Ja kupuje H&M i uwazam ze sa dobrej jakosci.
      • Gość: Magda JACKPOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 10:16
        A co sądzicie o tych ciuchach?
        Pozdrawiam!
        Magda
        • Gość: Ewa Re: JACKPOT IP: 217.8.168.* 18.11.02, 11:38
          Gość portalu: Magda napisał(a):

> A co sądzicie o tych ciuchach?
          > Pozdrawiam!
          > Magda

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=3094268&a=3094268
    • czesia-z-butiku Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? 18.11.02, 12:41
      u mnie w butiku sa ciuchy raczej drogie,bo takie zamawia pani Monika,ale robimy
      przeceny,zapraszam-doradzimy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka