bea16 13.11.02, 15:49 Macie jakie? fajne adresy gdzie kupiç fajne ciuchy? Za przyst´pn? cen´ oczywi?cie...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanka Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 19:41 Nie wiem skąd jesteś. Ja z Łodzi - mój ulubiony sklepik jest na piotrkowskiej (na przeciwko Empiku, w bramie) nazywa się Wasza Moda - przemiły pan sprzedaje tam firmowe ciuchy (głównie Vero Moda - Only, ale też np Kędziorek :))znacie?) po niefirmowych cenach (bluzki od 20zł, spodnie 50-100) Coś jak takie końcówki serii itp, ale widzialam też np spodnie-nowa kolekcja VeroModa- tylko że duuużo tańsze. Są przeważnie pojedyńcze egzeplarze - warto często zaglądać. Również męskie ciuchy. Poza tym atmosfera rewelacyjna - na prawdę polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
grazynka-lubicz Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? 13.11.02, 19:50 My z Rysiem lubimy ubierać się w"Używanych ciuchach" u pani Geni.Piękne ubranka i jakie niedrogie,atmosfera znakomita.Ostatnio Rysoiwi kupiłam spodnie sztruksowe i kalesony,żeby nie marzł na taryfie. Sklep mieści się na ulicy Kwiatowej. No ,mogę Wam polecić jeszcze butik Moniki ,gdzie pracuje moja Czesia.Ale tam to drogo,nie każdego na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.lodz.mm.pl 13.11.02, 19:53 Dobrze wiedziec. Nie wiedzialam o tym sklepie w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanka Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 20:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NELLY Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.sanok.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 21:03 ja najczesciej kupuje ciuchy w szafie albo w modzie młodzieżowej - niewiem czy ci to cos powie ale uwazam ze tam sa najlepsze i najmodniejsze ubranka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanka Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 21:49 A gdzie są te sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
chlebia Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? 17.11.02, 14:33 Może chodzi o szafę młodych. Jest w Wawie w Sadyba Best Mall. Ja kupuję tanie rzeczy tylko w lumpeksach. Jeśli dobrze się trzymają to znaczy, że dana firma jest dobra. Więc nowe kupuję tylko tam gdzie sprawdzona jakość - np. w Benettonie, H&M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 16:15 Hej! Akarut o ciuchach z H&M mozna powiedziec wszystsko,ale nie to ,ze sa dobrej jakosci.Swetry szybko sie niszcza,bluzki nie daja doprasowac.Od 2 lat mieszkam w niemczech i kupilam tam dosc duzo rzeczy i tanszych i drozszych,i jakosciowo sa b.slabe.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: proxy / *.radio.com.pl 17.11.02, 16:19 A to mnie zdziwiłaś! Z moimi nic się nie dzieje. I polecam tę firmę z czystym sumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.proxy.aol.com 17.11.02, 20:49 Gość portalu: Ewa napisał(a): > Hej! > Akarut o ciuchach z H&M mozna powiedziec wszystsko,ale nie to ,ze sa dobrej > jakosci.Swetry szybko sie niszcza,bluzki nie daja doprasowac.Od 2 lat mieszkam > w niemczech i kupilam tam dosc duzo rzeczy i tanszych i drozszych,i jakosciowo > sa b.slabe.Ewa Ja tez lubie H@M chociaz nie mam za duzo ciuchow z tego sklepu. Podobaja mi sie ale za to jakos na mnie nie leza. O wiele lepiej wygladam w ciuchach z Zary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_e Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? IP: *.oslo-ost.alfanett.no 17.11.02, 19:32 Ja kupuje H&M i uwazam ze sa dobrej jakosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda JACKPOT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 10:16 A co sądzicie o tych ciuchach? Pozdrawiam! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: JACKPOT IP: 217.8.168.* 18.11.02, 11:38 Gość portalu: Magda napisał(a): > A co sądzicie o tych ciuchach? > Pozdrawiam! > Magda www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=211&w=3094268&a=3094268 Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: tanie fajne ciuchy-gdzie kupujecie? 18.11.02, 12:41 u mnie w butiku sa ciuchy raczej drogie,bo takie zamawia pani Monika,ale robimy przeceny,zapraszam-doradzimy Odpowiedz Link Zgłoś