Dodaj do ulubionych

zapachy dla nastolatki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:25
znacie jakieś orientalne zapachy odpowiednie dla nastolatki?
Obserwuj wątek
    • hera.dnw Re: zapachy dla nastolatki 04.02.06, 17:45
      ja uwielbiam PUMA - Jamaica ;) istne cudo...
    • Gość: nie znamy Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:28
      nastolatki powinny się uczyć, a nie rozbić z siebie stare-malutkie... Perfumy
      nie są potrzebne, jeżeli się dba o higienę- o czym czasami wiele nastolatek
      zapomina. Czasami jak się jedzie autobusem, którym wracają z zajęć
      gimnazjaliści- lepiej wysiąść...
      • Gość: czarna_mamba Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:51
        Ale zgryźliwe babsko. Dziewczyna po prostu pyta BABCIU, a jeśli nie możesz jej
        pomóc na temat, to nie wcinaj swoich nauk w stylu "nastalatka powinna...".
        Autorka, jak i jej rodzice, zapewne najlepiej wiedzą co powinna robić a czego
        nie. Wychowujmy swoje dzieci, a nie cudze !!!
        • Gość: taaaaaaaaa Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 17:04
          najpierw się naucz pisać, to porozmawiamy.... :)

poza tym nieźle cię rodzice wychowali, skoro na forum dla dorosłych obrażasz
          ludzi i mówisz coś o wychowaniu... Zobaczymy, jak wychowasz własne dzieci.
          Współczuję, jeżeli w wieku 13-14 lat będą się perfumować:/
          • Gość: ELLA Re: zapachy dla nastolatki IP: 195.116.254.* 05.02.06, 18:13
            MOJA CÓRKA MA 7 LAT I MA PUMY, STRINGI I TO DOBRZE ŻE DBA O SIEBIE NIECH SIĘ
            UCZY ZA NASZYCH CZASÓW TAKICH RZECZY NIE BYŁO A JAK SĄ TO TRZEBA JE MIEĆ I
            WIEDZIEĆ DO CZEGO SŁUŻĄ !!! NO NIE DZIEWCZYNY NIE DAJCIE SIĘ !!!
      • Gość: nell Re: zapachy dla nastolatki IP: *.chello.pl 04.02.06, 20:41
        A zapoachy Bossa? Deep Red jest moim zdaniem super także dla młodych dziewczyn.
        Co do higieny - nie na temat, ale racja. W moim fitnessklubie nastolatki po
        godzinie ćwiczeń wylewają perfumy i dezodoranty na spocone ciałka i ruszją w
        miasto, fuuu
    • magdaksp Re: zapachy dla nastolatki 04.02.06, 19:04
      moze te aguilery perfumy?
    • jade.fox Re: zapachy dla nastolatki 04.02.06, 23:54
      Fajne i niedrogie są C-Thru, 6 wariantów do wyboru, ja lubie te zielone
    • Gość: mk Re: zapachy dla nastolatki IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 00:17
      Oui! - Lancôme.
      • Gość: Magda Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 12:34
        Moim zdaniem ŻADNA nastolatka nie będzie pachniała dobrze z ORIENTALNYMI
        perfumami. Delikatne, kwiatowe lub kwiatowo-owocowe tak, ale orientalne
        zdecydowanie nie. No i zależy, ile lat ma ta nastolatka. 12 wypsikana perfumami
        może śmieszyć, ale 17 latka używająca zapachu to już ok.
        • snotty14 Re: zapachy dla nastolatki 05.02.06, 14:20
          Ja się zgadzamz hera.dnw . Też mam PUME Jamaica i zapach jest piękny.Naprawdę
          polecam :)
        • Gość: mk Re: zapachy dla nastolatki IP: *.acn.waw.pl 05.02.06, 16:56
          Oui! nie jest orientalne! To bardzo lagodny kwiatowy zapach.
    • Gość: leenka Re: zapachy dla nastolatki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 05.02.06, 17:49
      ja też jestem nastolatką (16) i używam Amor Amor od Cacharel. Gorąco
      polecam !!! Zapach cudowny, dziewczęcy. Fakt, trochę drogi, ale ja go doatałam -
      od mamy !!! Bo moja mama nie jest zacofana, a to że się trzeba najpierw umyć
      to ja wiem od zawsze :))) PzdR :]
    • Gość: S. Re: zapachy dla nastolatki IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.06, 18:06
      Według mnie taki zapach nie pasuje do nastolatki.Sama bardzo lubię
      korzenne,orientalne perfumy ale nie są one lekkie.Raczej trudno jest znaleźć
      zapach,który jest jednocześnie orientalny i delikanty bo tak jak wspomniałam
      wcześniej nie wyobrażam sobie nastolatki w takich cięższych
      orientalnych.Pozdrawiam
      • Gość: ha, ha, ha Re: zapachy dla nastolatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 18:12
        bo Ty nie wiesz, jakie teraz są nastolatki:)
        • Gość: S. Re: zapachy dla nastolatki IP: *.tvsat364.lodz.pl 05.02.06, 18:25
          To,że tak napisałam to nie znaczy,że nie wiem.To,że są takie nie zmienia
          faktu,że taki zapach nie pasuje do nich.Codziennie mam okazję widzieć i aż
          strach pomyśleć jak niektóre będą wyglądały za kilka lat.Czasami patrząc na
          niektóre dziewczyny trudno powiedzieć o nich,że to nasolatki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka